reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

natka ja miałam xlandera i powiem ci ze jeśli chodzi o długość to nie wiem ile było ale jak synek miał ok 2 latek to już mu trochę główka wystawała jak spał ale za to był szeroki także wiem ze było mu wygodnie i w niczym mu ta wystająca główka nie przeszkadzała.. ogólnie wózek polecam bardzo dobrze mi służył.. później zamieniłam go na małą parasolkę silver cros ale ona była mniej zwrotna niż mój xlander..

magda uk nie gadaj głupot ze sie nie nawiedzisz! każda tak ma ze co miesiąc jak na szpilkach czeka na @ więc uważam ze to normalne:) i oczywiście zycze żebyś się jej nie doczekała...)

reklama
natka ja mam xlander i zmierzyłam, oparci jest 49 cm. Wiki teraz ma 16 miesięcy i jest ok, ale myślę, że jak skończy 2 latka to juz bedzie za niski dla niej....

Dzięki dziewczyny.
Jak tak czytam co piszecie to faktycznie te 40-41 cm wydaje się mało. Jak dodać wszystkie wymiary to powierzchnia spania całkowita ma 85 cm, czyli faktycznie dość mało. W tych polecanych przez tą znajomą koleżanki jest 97cm więc jakby nie patrzeć różnica spora. Chyba przejdę sie jutro jeszcze raz do sklepu zobaczyć co i jak i porównać wizualnie te modele jeszcze bo tak to widziałam wszystkie ale każdy osobno heh.

Magda każda ma tak z tym wyczekiwaniem terminu @ i czekaniem jak na szpilkach także to nic nienormalnego :-)

PaniKovalowa najgorsze,że ja powinnam wiedzieć przecież czego się spodziewać :-D ALe dziś to się czuję, jak na @. Mam kurwicę straszną, apetyt ogromny, czuje się jak baleron, boli mnie podbrzusze.....no wypisz wymaluj jak na małpę, tylko trochę za wcześnie :eek:

Magda, tez tak mialam jak o corcie sie staralismy, test to robilam w dniu @ albo i przed, a jak pojechalismy na wakacje we wrzesniu to jakos tak przed wykizowalam i zaszlam :p takze jestes w 100% normalna ;)

Michalina 32 tydzień?!? Boże kiedy to zleciało? suuuper;*

ewiku? Ty wiesz, że nie chciałam Cię w żaden sposób urazić prawda?;* Ja po prostu w akcie desperacji brałam pod uwagę wszystkie możliwości, w tym to , że jedno z nas nie będzie biologicznym rodzicem.... ale rozumiem i szanuję to, że każdy ma indywidualne podejście w dążeniu do macierzyństwa i Twoje w tym wypadku jest jak widać dużo bardziej racjonalne...;* ja nawet Chrzestną Frania prosiłam o tak ciężkie deklaracje, że dzięki Bogu, że nie były one konieczne... chcę tylko żebyś wiedziała, że myśle o Tobie niemal codziennie, nieustannie prosząc by się w końcu udało i wierzę, że tak się stanie;*

PaniKovalowa najgorsze,że ja powinnam wiedzieć przecież czego się spodziewać :-D ALe dziś to się czuję, jak na @. Mam kurwicę straszną, apetyt ogromny, czuje się jak baleron, boli mnie podbrzusze.....no wypisz wymaluj jak na małpę, tylko trochę za wcześnie :eek:

Magda_z_uk ja mam takie same objawy do dnia dzisiejszego. Cały czas mam wrażenie, że dostałam @ a jak wiesz zobaczyłam II krechy na teście więc wierz mi, wszystko jest możliwe. Ja wierzę, ze i Tobie się udało. Trzymam baaardzo mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&:-)

reklama
Kamkaz kochana jesteś! Za kciuki dziękuję ogromnie :tak: I oczywiście trzymam z wzajemnością :happy:

Ja Wam powiem,że po stracie Kajuni, zaraz jak serce bić przestało, to wyłam,że nigdy więcej dzieci :-( Potem zaczęłam oczywiście pragnąć tego kolejnego dziecka, ale byłam pewna,że będę umiała zachować dystans. Samej mi się śmiać z siebie chce, że po tylu ciążach wciąż mam wątpliwości, albo umiem się skutecznie nakręcić....haha :-D

Do góry