kamkaz
Fanka BB :)
Bafinka co do mojej siostry to niestety serduszko dziecka przestało bić. W poniedziałek jeszcze biło, w sobotę gdy trafiła do nowego lekarza to niestety już nie. W takim wypadku już nie ma innego wyjścia. Wczoraj przy przyjęciu do szpitala miała kontrolne usg komisyjne, tzn było 4 lekarzy i niestety każdy potwierdził to samo. Dziecko nie żyje i nie ma możliwości już nic zrobić...
A co do mnie to ciąża bliźniacza... hmmm nawet jest taka możliwość, ponieważ od mojej strony jak i strony mojego męża są bliźniaki i to od strony dziadka. hmmm .... kto wie, może będę miała niespodziankę:-)
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny ja śmigam do pracy i nieustannie proszę Was o kciuki dla mojego Kropka :-)
A co do mnie to ciąża bliźniacza... hmmm nawet jest taka możliwość, ponieważ od mojej strony jak i strony mojego męża są bliźniaki i to od strony dziadka. hmmm .... kto wie, może będę miała niespodziankę:-)
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny ja śmigam do pracy i nieustannie proszę Was o kciuki dla mojego Kropka :-)