reklama
ania_kropla
Fanka BB :)
Hej. U mnie w porządku. Po prostu nasza trojka jednocześnie w domu to mieszanka wybuchowa zwłaszcza jak nie mamy żadnych planów wyjściowych. Dlatego dzisiaj byliśmy u znajomych a jutro jedziemy na mała wycieczkę poza miasto.
Migduch ja tez po stracie miałam pretensje do męża, że przez niego czekalismy z rozpoczęciem starań a ja nie chciałam dużej różnicy wieku między dziećmi, ale z drugiej strony w miesiącach przed zajściem nie byłam w najlepszej formie, infekcje mnie lapaly więc może nawet lepiej, ze stało się jak się stało...
Kamkaz przykro mi z powodu siostry, a ty się nie martw na zapas.... Jedyne, co możesz teraz zrobić, to starać się nie denerwowac, chociaż w tej sytuacji to nie łatwe...
Migduch ja tez po stracie miałam pretensje do męża, że przez niego czekalismy z rozpoczęciem starań a ja nie chciałam dużej różnicy wieku między dziećmi, ale z drugiej strony w miesiącach przed zajściem nie byłam w najlepszej formie, infekcje mnie lapaly więc może nawet lepiej, ze stało się jak się stało...
Kamkaz przykro mi z powodu siostry, a ty się nie martw na zapas.... Jedyne, co możesz teraz zrobić, to starać się nie denerwowac, chociaż w tej sytuacji to nie łatwe...
PaniKovalowa
Zaangażowana w BB
Dobry wieczór dziewczyny.
Jestem totalnie wkurzona, nabawiłam się zakażenia pęcherza. ;/ Wzięłabym uroFuraginum ale wyczytałam na ulotce, że w 1 trymestrze ciąży nie można go stosować, a kto wie czy jednak się udało. Lepiej dmuchać na zimne. Musze jakoś sobie poradzić innymi sposobami.
Kamkaz bardzo mi przykro z powodu siostry, ale i tak trzymam kciuki aby maleństwo dało rade i zaczęło rozwijać się prawidłowo.
Jestem totalnie wkurzona, nabawiłam się zakażenia pęcherza. ;/ Wzięłabym uroFuraginum ale wyczytałam na ulotce, że w 1 trymestrze ciąży nie można go stosować, a kto wie czy jednak się udało. Lepiej dmuchać na zimne. Musze jakoś sobie poradzić innymi sposobami.
Kamkaz bardzo mi przykro z powodu siostry, ale i tak trzymam kciuki aby maleństwo dało rade i zaczęło rozwijać się prawidłowo.
Kamkaz Ty się tak nie zamartwiaj, beta jest ładna i nic jej sztucznie nie zawyża- ciąża jak się patrzy także nie przemęczaj się i nie stresuj :-) a kiedy do gin się umawiasz?
PaniKovalowa z tego co mi wiadomo urofuragina nie jest wskazana, ale zwykła furagina już w ciąży zapisywana jest. Tylko musiałabyś mieć receptę.
PaniKovalowa z tego co mi wiadomo urofuragina nie jest wskazana, ale zwykła furagina już w ciąży zapisywana jest. Tylko musiałabyś mieć receptę.
kamkaz
90_natka na ostatniej wizycie umawiałam się z lekarką że jak test wyjdzie negatywny to mam przyjść po @ chyba, że zobacze test pozytywny, to wtedy mam przyjść od razu. Tak więc jutro zrobię betę i będe dzwonić do lekarki i zapytam kiedy mam przyjść. Przyjmuje w środę i czwartek więc zobaczymy co mi powie. I tak na usg nie będzie nic widać. Zastanawiam się czy ona teraz może wypisać mi już zwolnienie z pracy skoro serduszka.jeszcze nie widać? Boję się że moja praca dobrze nie wpłynie na dziecko bo wiecie jak wygląda praca w sklepie. Cały dzień na nogach i mnóstwo dzwigania. A na dodatek ja jestem po operacji na kręgosłup a każdy wysiłek daje mi popalić. No cóż zobaczymg...
Kamkaz moze Ci dac odrazu mi zaraz z 2dni po @ wyszla beta 125 i wtedy poszlam i zwolnienie dostalam odrazu na 2 tygodnie potem mi juz dala na miesiac wiec jak powiesz jaki masz charakter pracy nie powinna robic problemow.
kamkaz
Ewel87 moja lekarka wie gdzie pracuje więc z tym problemu nie będzie. Tylko chciałam się dowiedzieć czy może mi dać...
reklama
kamkaz
Zrobię wszystko aby mój Kropek był albo była szczęśliwa)