reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ewik ... kochana tak bardzo bym chciała żebyś wyszła z tego dołka ... żeby Ci się wszystko ułożyło .... wiesz ze byłaś moim światełkiem jak dołączyłam do forum ... a teraz aż mnie serce boli jak czytam twoje posty jak widzę jaki smutek żal i rezygnacja się z nich wylewają ... gdybym tylko mogła Ci pomóc ale nie potrafię :( kurcze ... nadal bardzo Ci kibicuję i trzymam kciuki ... !

reklama
Ewik daj sobie troszkę czasu a zobaczysz mąż przemyśli co nieco. To takie smutne co.piszesz.... ja wierzę że wszystko się Tobie ułoży i bedziesz szczesliwa. Przytulam mocno...

Bluecaat niestety moja siostra dziś rano poszła do szpitala. Zabieg nieunikniony. Ten nowy lekarz szybko treaguje bo boi sie o zakażenie. Ehhh brak słów na to wszystko....

Migduch....pytałaś o mnie, miałam napisać wcześniej ale jestem poza domem i musze pisać z komórki a nie bardzo to lubię. Mam 39 lat więc jestem pewnie jedną ze starszych na forum ale dalej na polu walki. Mam trójkę dzieci i trójkę Aniołków. Pierwsza ciaze straciłam w 8 tygodniu prawie rok temu. Kilka dni wcześniej serduszko pięknie biło i nagle przestalao. Załamałam się.bardzo. Naprawdę ciężko.to przeszłam, płakałam długo i nie wiem co by było gdyby nie.to.forum. To tutaj dziewczyny mi najbardziej pomogły, to dzięki nim jakoś.doszłam do.siebie.
Potem.strata kolejnych dwóch ciąż, w.zasadzie.biochemicznych choć ta strata We.wrześniu to ja bym do biochemicznych nie zaliczyła bo beta rosła przez półtora tygodnia do wartości 3700 i nagle.spadła. W maju rok temu miałam zabieg, w kolejnych dwóch oczyścić się.sama. Jestem obstawiona lekami, w.zasadzie.wszystkie wyniki mam w normie.oprócz przeciwciał antykardiolipinowych w jednej klasie.
I dalej walczę, mam nadzieję że się w końcu uda. Choć ostatnio w ciążę nie zachodzę a nie miałam.z tym problemu wcześniej. A czas leci, zegar tyka.

Ewikewik a ja bym zrobiła tak jak radziła Madziorrek. Inseminacja z nasieniem dawcy. W końcu czemu Mas rezygnować ze swoich marzeń, planów i ze swojego szczęścia????

Witam serdecznie resztę Dziewcząt

Przepraszam za literówki ale piszę z telefonu

Ewik... zgadzam się z dziewczynami. Doris, Rurka i Madziorek bardzo słusznie piszą więc pomyśl o tym. Nie można rezygnować z naszych marzeń bo ktoś inny tego chce. To nie jest w porządku

Wiem co czujesz kochana ja na swoj czekalam do wieczora co chwile odswiezalam strone czy juz sie pojawil w necie....
Bedzie dobrzee ;-)

Kamkaz kurcze.. tak mi przykro, że i Twoją siostrę spotkało takie nieszczęście :-(
a za Twoją betę oczywiście zaciskam kciuki &&&&

Doris z objawami to różnie bywa, każda ciąża inna także nie trać nadziei :-) my tu wszystkie trzymamy kciuki! &&&

Ewik tak strasznie mi przykro, że u Ciebie tak źle:-( z całego serca życzę Ci, żeby się wszystko jakoś dobrze poukładało, żebyś wreszcie była szczęśliwa...

reklama
Kamkaz I jakie wyniki?, na pewno beta będzie wysoka!!! :tak: A co do Twojej siostry, to wiedziałam, że lekarz skieruje ją na zabieg. Przykre to...

Do góry