reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
kamkaz ja 14dpo miałam betę niecałe 54 tylko :-) także spokojnie, beta bardzo ładna! Teraz to już oficjalnie można Ci pogratulować :-) także gratulacje i oczywiście trzymamy kciuki by wszystko było dobrze :tak:

Hej Kochane :-)

U mnie nie za ciekawie. Odebrałam wczoraj wyniki od lekarza. Mam podwyższoną prolaktynę i za niski stosunek lh do fsh :-( Najgorsze,że wszystkie wyniki mieszczą się w granicy normy i póki co lekarz nic nie będzie robił. Mam zbadać progesteron 7 dpo i jak znowu wyjdzie za niski, to mnie skieruje do specjalisty. Dla mnie to straszne, bo na specjalistę będę czekać miesiącami! Muszę szukać pomocy u kogoś z Pl, podumać, ściągnąć leki i działać.

Mam dziś 11 dc i tak pozytywny test owulacyjny jak nigdy dotąd, tylko jakoś wcale mnie to nie cieszy po tych wynikach :-( Będziemy działać z mężem, ale jakoś brak mi wiary....ehhh...

Kamkaz słońce, gratuluję Ci ogromnie!!!! Kciuki zaciskam i razem z Tobą się cieszę. Cudowna wiadomość :tak::-)

Migduch
poszperałam troszkę, przeczytałam co Cię spotkało i światełko dla Twojego okruszka zapalam
[*] Rozumiem, co czujesz.
Ja tuż po stracie Kajusi tak bardzo chciałam być znowu w ciąży, że miałam wręcz obsesję. Potem jak lekarz dał zielone światło, to
zaczęłam się bać....Kiedy w końcu się zebrałam, to zaczęły się schody....kochana, przytulam i sił życzę. Przejdziesz to i wszystko się
ułoży. To co teraz czujesz, jest najnormalniejsze w świecie, ale będzie lepiej. Co do endometrium, to za małe nie jest dobrym objawem.
Kiedy miałaś mierzone? Jeśli jest za małe, to zarodek nie ma się gdzie zagnieździć. Pamiętaj jednak,że po poronieniu endometrium jest
często słabe, ale z każdym cyklem bedzie lepiej :tak:

Ewel i Tobie gratuluję maleństwa :happy: Niech rośnie zdrowo!

Marcepanek a robiłaś badania hormonów? Jeśli pisałaś o tym, to przepraszam,że pytam :sorry: Chyba jesteśmy na tym samym
etapie cyklu ;-)

PaniKovalowa
ja tak przeżywałam zeszły cykl, a teraz już mi emocje opadły :nerd: Pamiętam,że w ciąży z synkiem miałam pozytywny test ciążowy 13 maja.....Nie wiem, czy w tym cyklu pokuszę się robić go w ten dzień :-p Za Ciebie będę trzymać kciuki bardzo mocno!:happy:

Lecę na zakupy, a Wam życze miłego wieczoru!!!

Kamkaz ja w 4tyg ciąży miałam 70 pare więc wynik dobry.
Gratulacje jeszcze raz :)

Ania_kropla co się dzieje?

Magda_z_uk mamy podobną sytuacje tu nawet mając problemy nie traktują tego poważnie. Miałam robione badania hormonów ,ale to już trochę czasu minęło i wtedy były niby w miarę ok.
Ja dziś mam 14dc ,jeszcze Panikovalowa i jesteśmy we trzy na tym samym etapie. Ja na 99% czuje dziś owu. Śluz też niby płodny...praktycznie od końca @działamy ciągle...no ale się okaże. Testy owulacyjny sobie odpuściłam ,stresowała i mnie i męża. Będzie co ma być.
No ale trzymać && nie zaszkodzi :)

Marcepanek ja nie narzekam na opiekę, ale są pewne sprawy, których mój GP nie przeskoczy. Mogę iść do swojego gina prywatnie, ale chyba gdzieś ciągle się łudzę, że zaskoczę. Owulacje czuję niby w każdym cyklu, ale jeśli mam niedomogę lutealną, to nic mi po niej...ehhhh....

Kupiłam sobie testy inne niż zawsze i sobie myślę, że pewnie dlatego mi wyszedł taki pozytyw :język: No i my działamy co dwa dni,żeby plemniory ładnie podrosły :-) Dziś mąż będzie bardzo długo w pracy, ale w nocy mu nie odpuszczę....nadzieja jest :tak: Trzymam kciuki mocno za nas wszystkie!!! :-)

reklama
Kamkaz myślę, że beta jest w porządku. :) Ale kciuki trzymam oby pięknie rosła! :*
Dziewczyny ja ogólnie nie ogarniam kiedy miałam owu, no pierwszy raz takie coś ale właśnie co ma być to będzie, nie naciskamy na siebie bo jest akurat owu. ;)
W tym cyklu podejde na luzie, będę czekać cierpliwie na @, zapowiadana na 12 więc poczekam pewnie do 17 bo mam chyba znowu nieregularne cykle.

Trzymam kciuki za staraczki! A zaciążonym paniom zycze aby maleństwo prawidłowo się rozwijało. :*

Do góry