kamkaz gratulacje!!!! fajnie, ze pojawiaja sie tutaj tez pozytywne wiadomosci
Zobaczylam ten test i od razu lezka w oku, pamietam swoje szczescie jak mi wyszly takie kreseczki....mam nadzieje, ze niedlugo i mnie i cala reszte cos takiego spotka!
a u mnie nijak- przestalam plakac ale chodze czesto wkurzona...wyzywam sie na mezu
szukam winnych, obwiniam siebie, jego, caly swiat dookola, wkurzam sie ze inni sa w ciazy (przez co czuje sie jeszcze gorzej ze ale jestem swinia i ze nie powinnam tak ale nie umiem inaczej). Musze wytrzymac do sierpnia teraz, wtedy zaczynamy starania, chce odczekac pelne trzy @, poza tym we wrzesniu koncze szkole o ktorej marzylam jeszcze przed rozpoczeciem studiow, a w lato czekaja mnie praktyki bo to szkola artystyczna, wiec ciaza tak naprawde niezbyt na reke jesli juz sama mam teraz decydowac. No i teraz mam sezon super na klientki a w ciazy nie moglabym ich przyjmowac wiec wole odpuscic. Tlumacze sobie ze bede miala fajne wakacje, zarobie kase, zrobie na spokojnie szkole, porobie sobie reszte ewentualńych badan, wylecze zeby itd i do roboty
3 miesiace to nie jest dlugo ale teraz wydaja mi sie wiecznoscia i to najgorsze...no i strach, ze przeciez moge zaczac sie starac za 3 miesiace ale w ciaze moge zajsc i za rok albo dwa...albo wiecej kto to wie i to mnie dobija
(((