reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Magda_z_uk cieszę się, że wróciliście do starań, wierzę że szybko spełni się Wasze marzenie i trzymam za Was kciuki! &&&&
mam nadzieję, że i psychicznie czujesz się już lepiej!

Kamkaz i jak tam?

No leci leci :D o dziwo mi też się nie dłuży. Moim sposobem jest nie skupiać się tylko na ciąży. Zobaczycie dziewczyny, że Wy też chwila moment będziecie w brzuchach miały fasolki :)

Kamkaz i jak???

Natka a Ty jak się czujesz? Jak kręgosłup, energia, samopoczucie? Ty już chyba wkraczasz w ostatni trymestr o ile dobrze liczę.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kochane :happy:

U mnie dopiero 10 dc, a czuje jajniki. Hmm....skoku temperatury jeszcze nie było,ale chyba muszę męża dopaść jak z pracy wróci :p

Kamkaz???

Colly, Natka....dziękuję :tak:

Colly dzięki że pytasz. U mnie średnio choć nie najgorzej, kręgosłup boli ale co się dziwić skoro prawie całe dnie muszę leżeć przez tą skracającą się szyjkę i twardnienia brzucha... ale samopoczucie poza tym nie jest złe, powoli muszę zacząć ogarniać listę wyprawkową, zobaczyć co mi brakuje i pozamawiać:-) no i tak, już prawie trzeci trymestr, z końcem tego tygodnia zacznę 7 miesiąc i trzeci trymestr:-)

Marcepanek może owulacja?

Magda z UK super że wróciłaś, będę trzymać kciuki za staranka &&&&&& oby długo nie trwały

Natka ja już też powoli szykuje rzeczy dla Natanka, moja mama robi na drutach sweterki:-D a ja uwielbiam taki styl, , mam tez materiał na posciel i zasłonki (bede szyć sama) poza tym mam już wózek, fotelik i masę ciuszków, a i nawet lalkę szmacianą ale oczywiście w wersji męskiej:-D śmiejemy się z mężem że to będzie pierwszy dobry kumpel naszego synka:-D

Kamkaz, Marcepanek i reszta Staraczek za Was też nieustanne kciuki&&&&&&&

Brzuchatki jak u Was - michalina, magda, martocha, Izka. ....... do raportu! !!!

Ostatnia edycja:
90_natka tylko nie leż cały czas na plecach bo maluch już konkretny.
A co do mnie to nie wiem ,jajniki bolą oba...ale mam taki rozpier... że kiedy jaki mam dzień jest dla mnie loterią.

Colly oby :) nie mam nic przeciwko żebyś taką fasolką zarażała :)

reklama
No to dziewczyny łapcie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Natka a coś na ten kręgosłup próbowałaś? Może jakieś masaże?
Fajnie że już kompletujesz wyprawkę. Ja jak poznam płeć to coś kupie ale to jakąś jedną małą pierdołe bo jeszcze nie mam gdzie tego trzymać. Jeszcze czeka mnie remont, dokupienie paru mebli i będzie można robić wyprawkę :)

Do góry