reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

PaniKovalowa tego typu bóle w okolicy owulacji to sprawa indywidualna, mogą być ale nie muszą. Ja miałam takie bóle na cyklach stymulowanych, gdy pęcherzyki rosły do ładnych rozmiarów :-)

Magda_z_uk to jak nie mierzysz temp to może spróbuj chociaź z testami owu skoro owulacje takie nieregularne?
Zgadzam się, że temperatura jest najlepszym wyznacznikiem, ale trzeba pamiętać też o tym, że czasami mimo skoku temperatury owulacji nie było. Ja w cyklach z monitoringiem miałam taką sytuację, że wykres niby byłby dwufazowy, z całkiem ładnym skokiem ale cykl niestety bezowulacyjny.

Ale nas Kamkaz trzyma w niepewności ;-)

reklama
Natka mierze tempke. Tylko zeszły cykl odpuscilam ;-) A że akurat wtedy zrobiłam progesteron,to się podlamalam.

PaniKovalowa ja nie umiem na luzie. Chce juz,teraz. Zwłaszcza po ostatniej stracie :sorry:

Mąż zajrzał do domu,więc zaliczylismy bobosexy :język:

Jestem jestem kochane ale tylko tak na szybko bo jadę z mężulkiem na zakupy. No i postanowiłam wczoraj że nie będę testować dzisiaj. Coś albo ktoś a raczej mój Aniołek koniecznie chciał żebym zatestowała i obudziła mnie 10 min przed budzikiem czyli o 4.40. No i zrobiłam no i chyba są :)) taki jeden mega bladzioch ale męża obudziłam i potwierdził. Jutro jadę na betę bo dziś nie dałam rady. Trzymajcie prosze kciuki:)

Dzięki PaniKovalowa. Denerwuje się teraznie tylko sobą ale i siostrą. Zrobiła dziś bete i ma niewielki przyrost bo ostatnio miała coś ponad 19 tyś a dziś ma tylko 21778:(

Aaa kamkaz super!!! Zaciskam kciuki za betę &&&&&&& to jutro laboratoria otwarte są? bierzesz od razu dalej luteinę czy czekasz na potwierdzenie?
Co do bety siostry to faktycznie przyrost nie jest duży, ale od pewnego momentu (od pewnej wartości) przyrost zdecydowanie zwalnia. Najważniejsze, że nie spada i wierzę, że i u siostry wszystko dobrze się skończy!

Magda_z_uk
takie spontaniczne przytulanki są najlepsze hehe :-) trzymam kciuki!

reklama
Dziękuję dziewczyny. U nas teoretycznie laboratorium nieczynne ale dziś odbierałam wyniki siostry w szpitalu i zapytałam czy może zrobić mi dzisiaj. Niestety było zapóźno ale kobietka miła zapytała o co chodzi więc wszystko wytłumaczyłam ikazała podjechać jutro rano. Napisze im kartkę i przekaże i napewno zrobią. Zrobię od razu progesteron też dla pewności.

Do góry