reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Agaawa synek piękny :) do schrupania słodziaczek. Ja też już chcę. powiedz chociaż, że nie daje Ci spać, ciągle je i robi kupki i w ogóle padasz na twarz ;)

Ania jeny jaka Ty chuda jesteś. A brzusio piękny :)

Sysiq trzymam kciuki za wizytę &&&&&&& pochwal się jak wrócisz.

Pani Kovalowa specjalnie dla Ciebie porcja fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ staraj się, staraj ;)

Bafinka a kiedy masz termin @? Grunt to pozytywne nastawienie, nie można się blokować. Trzymam &&&&&

A co tam u reszty dziewczyn? Odzywajcie się :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

reklama
Bafinka dzieki ze pytasz
.. W jakiej jestem fazie starnakowej? W ciemnej doopie!!! Wczoraj i dzis rycze jak dzik... Oliwka tylko przychodzi, przynosi mi zabawki i mowi: mama nie placz. Isia Kocha!
Nie poddawala bym się jakby staranka byly co mc. A tak to nawet nie wiem kiedy bedziemy sie starac. Tak żyłam nadzieją że może sie udało. Przepraszam, ze tak o sobie ale podlamalo mnie to kompletnie.
Buziaki dziewczyny!

Agaawa ale śliczny Piotruś! I jaki już duży :tak:

Bafinka to Ty chyba pierwsza w kolejce do testowania :-) trzymam kciuki! I za wszystkie pozostałe staraczki również :-) &&&&&

Sysiq co tam u Was? Dawno się nie odzywałaś :-) oczywiście kciuki zaciśnięte &&&&& na pewno wszystko jest dobrze i mały pięknie rośnie:-)

Ania jeszcze przede mną jest Michalina :-):-) i Martoocha też gdzieś tak chyba ma podobny termin do mnie :-)

Ja dziś też o 16:00 mam wizytę, w sumie to głównie z powodu tej cukrzycy przełożyli mi wizytę o tydzień. A poza tym hmm u mnie nadal średnie samopoczucie, głupie myśli i w ogóle. Niech to już się skończy :-)

Kwiatuszekk23 głowa do góry:tak::tak: życzę żeby ciąża mimo wszystko Was zaskoczyła:-)

Sysiq kciuki :)))
90natka, rowniez &&&& za wizyte :)
Bafinka oby byly dwie kreski.
Agaawa super synus :)
Kwiatuszek jestesmy w tej samej fazie staran... Rano @ przylazla, w sumie juz sie nie dziwie, zawsze przylazi, czemu mialaby nie przyjsc. ech ciezko mi bardzo.. Dlatego rzadko pisze, czytam codziennie ale nie mam weny do pisania, bo o czym?
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko :)

Bafinka mnie tylko jajniki ostatnio lekko pobolewają a poza tym kompletnie nic. Po porodzie nawet piersi mnie nie bolą na @. Tak jest i teraz.
Tak się zastanawiam dziewczyny kiedy mogłabym zrobić najwcześniej test lub bete? Owulacja była w środę więc pewnie i tak nic teraz nie wyjdzie. Jutro jadę zbadać progesteron

Łooooo Eska to juz rok! Spóźnione, ale szczere życzenia. STO lat!

Colly no no powiem szczerze, ze Piotruś jest raczej grzecznym dzieckiem. Spac nam daje, dwie pobudki na cycka tylko. Największy stres to mam z tym karmieniem, bo ciagle mam wrażenie, ze mam puste cycki.

Kamkaz u mnie w 11dpo beta była dopiero lekko podwyższona, tj. niecałe 14mIU/ml. Generalnie do zagnieżdżenia dochodzi zazwyczaj około 7-10 dnia po owulacji i dopiero wtedy zaczyna być wytwarzany hormon hcg.

Neta fajnie, że się odezwałaś:-) pozdrawiamy!! :tak:

Eska ale ten czas leci!

reklama
Witam się w ten piękny dzień :-)

Wróciłam z laboratorium no i zrobiłam tylko progesteron. Pewnie beta i tak by nie wyszła więc czekam do wtorku rana i zrobię test.
Wczoraj mnie dość mocno pobolewały jajniki na przemian raz prawy a raz lewy a jak wieczorem wróciłam z pracy do domu to delikatnie pobolewał mnie dół brzucha. Ale szybko przeszło. Mam tylko nadzieję, że to nic poważnego:)

PRZYJEMNEGO I PIĘKNEGO DNIA WAM ŻYCZĘ

Do góry