reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny!

chcialam sie pochwalic, ze ważymy dzisiaj 4.875g. Na wizycie kontrolnej wszystko ok, Piotruś jest zdrowym, dużym chłopcem. Przesyłamy uściski dla Wszystkich forumowych cioć.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 60
reklama
kamkaz tchórze chyba.... może jak do piątku @ nie przyjdzie to za testuje.... zobaczę jak z moją silną wolą będzie:sorry2: a jak ty się czujesz?? masz jakieś przeczucia??

sysiq Kciuki zaciśnięte choć teraz to już musi być dobrze:-)

a gdzie reszta babeczek?? jak mamusie sie czują??

jak staraczki?? luxodius kwiatuszek i cała reszta miłych pań :-D na jakiej fazie cyklu jesteście??

reklama
Staraczki a gdzie Wasza lista staraczkowa? Nie wiadomo, kto kiedy testuje, za kogo kciuki zaciskać.

Bafinka, kamkaz&&&&&&&&&&&&&&

Sysiq jak się czujesz? Mały bardzo kopie? Za wizytę &&&&&&&&& daj znać po.

U mnie dziś słonecznie i cieplutko, od rana sprzątam w zakamarkach bo jeszcze trochę i nie będę już taka gipka:-D nie będzie się też chciało.

Kto następny do porodu czyżby Ty Natka? a tuż za Tobą ja:szok:

Sysiq a na którego Ty masz termin?

Buziaki Dziewczyny:cool2:

Do góry