reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Specjalnie dla Staraczek mnóstwo ciążowych fluidków --------------------------------------

I chwalę się domkiem mojego Maleństwa:-D zdjecie dzisiejsze.

20150419_111246.jpg20150419_111430.jpg

Marcepanek, Kamkaz, Panikovalowa, ewik, bafinka,Chciejka &&&&&&&&&&&&&&&&

Bluecaat witaj :happy:

Załączniki

• 20150419_111246.jpg
    20150419_111246.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 80
  • 20150419_111430.jpg
    20150419_111430.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
hej kobietki:* jak u was zaczął sie początek tygodnia?? ja dzis opiekę na Gabisia wzięłam bo nie miałam co z nim zrobić z mężem nam się zmiany pokryły i Ł od 6-18 a ja od 7.15 do 18.15 rzadko tak się dzieje ale ten kwiecień jest wyjątkowo nie łaskawy dla nas i tak oto dziś byłam zmuszona przedłużyć sobie weekend.. nie mam pomysłu co zrobić z czasem oprócz sprzątania i prasowania..... na dworze strasznie wieje....

a tak z innej bajki to jutro ostatnią tabletkę duphastonu biorę i czekam na @ ciekawe czy przyjdzie... niby nie powinnam mieć nadziei ale wiecie jak to jest... wrrrr

reklama
Bafinka widzę że masz bardzo podobną sytuację do mnie z tą różnicą że ja biorę luteinę ( zreguły to samo) no i w ostatnim dniu mam zrobić test. Jeśli będzie negatywny to odstawić tabletki, a gdyby się udało to brać cały czas i lecieć na betę. Tak więc we wtorek za tydzień mam nadzieję zobaczyć znów II kreski na teście

Do góry