reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Rurka witamy i pozdrawiamy
Załączniki
Ostatnia edycja:
kamkaz
Aniu masz śliczny brzusio. Widać że wygodnie tam jest Twojemu szczęściu
Aż Ci zazdroszcze tego pięknego domku i Twojego maleństwa
Aż Ci zazdroszcze tego pięknego domku i Twojego maleństwa
Bafinka
hej kobietki:* jak u was zaczął sie początek tygodnia?? ja dzis opiekę na Gabisia wzięłam bo nie miałam co z nim zrobić z mężem nam się zmiany pokryły i Ł od 6-18 a ja od 7.15 do 18.15 rzadko tak się dzieje ale ten kwiecień jest wyjątkowo nie łaskawy dla nas i tak oto dziś byłam zmuszona przedłużyć sobie weekend.. nie mam pomysłu co zrobić z czasem oprócz sprzątania i prasowania..... na dworze strasznie wieje....
a tak z innej bajki to jutro ostatnią tabletkę duphastonu biorę i czekam na @ ciekawe czy przyjdzie... niby nie powinnam mieć nadziei ale wiecie jak to jest... wrrrr
a tak z innej bajki to jutro ostatnią tabletkę duphastonu biorę i czekam na @ ciekawe czy przyjdzie... niby nie powinnam mieć nadziei ale wiecie jak to jest... wrrrr
reklama
kamkaz
Bafinka widzę że masz bardzo podobną sytuację do mnie z tą różnicą że ja biorę luteinę ( zreguły to samo) no i w ostatnim dniu mam zrobić test. Jeśli będzie negatywny to odstawić tabletki, a gdyby się udało to brać cały czas i lecieć na betę. Tak więc we wtorek za tydzień mam nadzieję zobaczyć znów II kreski na teście