reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Specjalnie dla Staraczek mnóstwo ciążowych fluidków --------------------------------------

I chwalę się domkiem mojego Maleństwa:-D zdjecie dzisiejsze.

20150419_111246.jpg20150419_111430.jpg

Marcepanek, Kamkaz, Panikovalowa, ewik, bafinka,Chciejka &&&&&&&&&&&&&&&&

Bluecaat witaj :happy:

Załączniki

• 20150419_111246.jpg
    20150419_111246.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 77
  • 20150419_111430.jpg
    20150419_111430.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
hej kobietki:* jak u was zaczął sie początek tygodnia?? ja dzis opiekę na Gabisia wzięłam bo nie miałam co z nim zrobić z mężem nam się zmiany pokryły i Ł od 6-18 a ja od 7.15 do 18.15 rzadko tak się dzieje ale ten kwiecień jest wyjątkowo nie łaskawy dla nas i tak oto dziś byłam zmuszona przedłużyć sobie weekend.. nie mam pomysłu co zrobić z czasem oprócz sprzątania i prasowania..... na dworze strasznie wieje....

a tak z innej bajki to jutro ostatnią tabletkę duphastonu biorę i czekam na @ ciekawe czy przyjdzie... niby nie powinnam mieć nadziei ale wiecie jak to jest... wrrrr

reklama
Bafinka widzę że masz bardzo podobną sytuację do mnie z tą różnicą że ja biorę luteinę ( zreguły to samo) no i w ostatnim dniu mam zrobić test. Jeśli będzie negatywny to odstawić tabletki, a gdyby się udało to brać cały czas i lecieć na betę. Tak więc we wtorek za tydzień mam nadzieję zobaczyć znów II kreski na teście

Do góry