reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie. Długo mnie nie było ,ale potrzebowałam tego czasu. Punkt na prawym jajniku okazał sie guzkiem ,torbielą czy jak to zwą. Doktor ma nadzieje ,ze samo sie wchłonie. Na razie obserwujemy i czekamy. No i pojawiła się @. Najgorsza jaką miałam ból potworny i wizyty w łazience co chwile...Dalo mi to teraz tyle żeby nie robić sobie zbędnych nadziei. W sumie nie wiem czy mam dalej siły próbować i przechodzić to na nowo. Widocznie wiecej dzieci nie jest mi dane.

reklama
Marcepanek wierzę, że i Tobie dane będzie jeszcze nosić pod sercem przez 9 miesięcy swoje maleństwo a potem będziesz miała pełne ręce roboty nad maluszkiem. Nie wolno Ci się poddawać bo wiara czyni cuda... Tak... moja siostra starała się o dziecko przez 7 lat więc my wszyscy zaczęliśmy tracić nadzieję a tu tydzień temu dowiedziała się o ciąży... Co do torbieli czasem się i one zdarzają i napewno szybko się wchłoną. Głowa do góry:tak:

Marcepanek, wiem, że jest Ci ciężko. Ale torbiele jajników, ma większość babek, te co się badają czasem to wiedzą, większość tego nawet nie wie :) Uszki do góry, nie smutaj się. Jesteś młoda, masz czas, jeszcze wszystko co dobre przed Tobą. Tutaj parę bardzo doświadczonych przez los dziewczyn urodziło ostatnio wymarzone maluchy. Dla Ciebie to też kwestia czasu. Ściskam Cię i czekam na polepszenie nastroju. Będzie dobrze!

Ewel87 byłam we wtorek u lekarza i byłam przed owulacją, lekarka kazała przyjść w czwartek bo powinno być po owulce. Gdyby jednak nie doszło do owilacji to musiałabym dotać leki. Więc we wtorek i w środę było co nieco no i czekam na efekty. Od dziś przez 10 dni biorę luteinę i 11 dnia rano mam zrobić test. Jak będzie1 kreska to odstawiam a gdyby się jednak udało to biorę cały czas.

Witam, mogłabym dołączyć? W 2011 stracilam dzidzie w 10 tygodniu, ale w 2014 urodzilam córeczkę :) i teraz w kwietniu znów straciłam maleństwo. Ciąża obumarła w10 tygodniu.

Dzięki :* mam nadzieje, że lekarz przyzwoli na straniq od maja. Bardzo chce mieć drugie dziecko. Oczywiście, że sie boje, no ale jednak chce i nadzieje jest większa :)

Dzięki :* mam nadzieje, że lekarz przyzwoli na straniq od maja. Bardzo chce mieć drugie dziecko. Oczywiście, że sie boje, no ale jednak chce i nadzieje jest większa :)

Czy po stracie drugiej ciąży miałaś robiony zabieg czy sama się oczyściłaś? Bo jeśli był konieczny zabieg to lekarze radzą odczekać min. 3 cykle by organizm się dobrze zregenerował. Życzę Ci abyś szybko doczekała się kolejego maleństwa:)

reklama
Do góry