reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ewel no łagodniejszy ale to chyba każdy przypadek inny. Jeśli chodzi o moje nudności to była jakaś masakra ale za to krótko mnie męczyło. Później doszło krwawienie z nosa i zawroty głowy no i utrzymuje się to do dziś. Na szczęście krew z nosa już rzadziej ale te zawroty też fajne nie są. Jak się schyle to boję się podnieść. Dziś jestem w pracy pierwszy dzień po 2 tygodniach l4 i szczerze powiedziawszy nic mi nie lepiej po tym l4. Te ciągnięcia w brzuchu towarzyszyć będą chyba do samego końca. ale tak to chyba jeszcze najlepsze przedemną.

reklama
Colly a nie mozesz jeazcze isc na zwolnienie? Ja tez mam ciagniecia czasami w pachwinach albo brzuchu i w pochwoe nawet takie uczucie jak by cos sie rozciagalo mam nadzieje ze to nornalne. Od czasu do czasu zakluje w brzuchu....

Ahh dziewczyny jak ja się zaczynam martwić, brzuch mnie tak boli jak na @... Boje się żeby tylko ten głupi okres nie przyszedł. Na dodatek jestem uwięziona w domu bo szaleje cyklon Stefan. ;/ Więc po test nie pojadę do miasta, na szczęście mój P juz przed pracą kupi. Zauważyłam że brodawki mam trochę jakby większe i ciemniejsze a do tego taka jakby 'wysypka' na brodawkach, taka jak miałam w poprzedniej ciąży.

No teorytycznie mogę a praktycznie jestem jedynym pracownikiem a moje szefowe to wspaniałe babki i nie chcę im pod górkę robić. Nie przeciążam się w pracy. Boję się tylko o te zawroty głowy bo są naprawde mocne. Robi mi się ciemno przed oczami na dłuższą chwilę, czuję takie omdlenie kończyn a nie chciałabym upaść.

PaniKovalowa mnie brzuch bolał jak na okres do 12tc :p

Ostatnia edycja:
Colly dobrze, że nie tylko ja taka wrażliwa, ja z karmieniem wychodziłam do sypialni, a teściowa po 10 min przyłaziła za mną i się gapiła, dopiero mąż stanowczo powiedział, żeby tego nie robiła, ale do niej takie aluzje jak wychodzenie z pokoju nie docierają i to jest denerwujące, bo wszystko trzeba za przeproszeniem jak krowie na miedzy... a te zawroty głowy też mam, czarno przed oczami, ale gruntu pod nogami jeszcze nie straciłam.... mojej przyjaciółce za to się zdarzyło, ale na szczęście upadek ne był groźny...
a tak nie na temat, dzisiaj było ogłoszenie wyników naboru do przedszkoli i moja Kinga się dostała :-):-D

Aniu Kropla to super, będzie Ci lżej kilka godzin. Swoją drogą co województwo czy gmina to inaczej. Bo u nas część lutówek juz w zeszłym tygodniu wiedziala, część ma wyniki 20 i 27. Co do dotykania to nie miałam problemu bo z dala od wscibskich ciotek i teściowej. Twoja przynajmniej Kingę odwiedza. Moja jak rozmawiała z m w święta nawet nie wyraziła checi zobaczenia wnuków na Skypie. Adasia widzieli raz jak moze miesi ąc miał i koniec. Piotrus na nich mówi ciociu, wujku... Bo Babcie i Dziadka ma tylko jednych którzy jak nie widzą tydzień to tęsknią...
Kamaz współczuję sytuacji. Mam nadzieję ze za miesiąc będziecie cieszyć się razem z siostrą. Mi przyjaciółka napisała ze jest w ciąży ja jej odpisalam tym samym na co ona się bardzo ucieszyla ale ja juz czułam ze nic z tego nie będzie. W rezultacie ona rodziła wcześniej niz planowała.. prawie w mojej dacie. Na szczęście ja nie chcialam by się odsuwala i ona chyba to czuła bo pisala do mnie o postępach ciąży, itp. Każdy inaczej potrzebuje, przeżywa. A co w koncu na zajączka kupiłaś?

Dzień dobry dziewczęta. Nie zdążyłam dzisiaj zrobić testu bo okropny @ jednak przyszedł. Tak coś wczoraj miałam przeczucie, że jednak @ przyjdzie bo dziwnie przestały boleć mnie piersi. No cóż, trzeba starać się dalej. ;)

reklama
Do góry