ania_kropla
Fanka BB :)
Jo-manh 160 to dużo jakoś, jak robiłam małej to płaciłam ok 40 zł, ale prawdą jest, że zdecydowana większość ma niedobór i suplementować powinien każdy, zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym... trzeba też pamiętać o jodzie, na jednym z wykładów babka mówiła, że dzienna dawka dla kobiet w ciąży to 250 mikrogramów, a standardowo w suplementach jest połowa tego...
Panikovalowa, Lux trzymam &&&&
Marcepanek jak twoje krechy????
Ania gratuluję synka!!!
Mój mąż powiedział swojej rodzinie o naszej ciąży, jego siostra do mnie zadzwoniła (ja byłam z Kingą u moich rodziców w czasie świąt), że gratuluje i teraz, żeby tylko była dziewczynka, taka śliczna i mądra jak Kingusia i powiem wam, że mnie rozdrażniłą, bo teraz to najważniejsze żeby zdrowe było i urodziło się wtedy, kiedy trzeba.... ale ona jest nieświadoma naszych przejść ciążowych...
A jutro wyczekana wizyta....
Panikovalowa, Lux trzymam &&&&
Marcepanek jak twoje krechy????
Ania gratuluję synka!!!
Mój mąż powiedział swojej rodzinie o naszej ciąży, jego siostra do mnie zadzwoniła (ja byłam z Kingą u moich rodziców w czasie świąt), że gratuluje i teraz, żeby tylko była dziewczynka, taka śliczna i mądra jak Kingusia i powiem wam, że mnie rozdrażniłą, bo teraz to najważniejsze żeby zdrowe było i urodziło się wtedy, kiedy trzeba.... ale ona jest nieświadoma naszych przejść ciążowych...
A jutro wyczekana wizyta....