reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Tak, tylko witaminę b robiłam a kwas 5 mg nie ta zwykła dawka, bo to nie wystarcza przy nie doborze, a i jednego i drugiego nie przedawkujesz wiec zacznij łykać już teraz, ale kas foliowy 5 mg jest na receptę, myślę że lekarz bez problemu przepisze.

Jak na początku ciąży lekarz kazał brać tylko witaminy też byłam zdziwiona bałam się, że to nie wystarczy ale poczytałam na necie, że faktycznie witamina B z każdej grupy pełni bardzo ważną rolę w rozwoju zarodka.

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane moje!

Spoznione, ale bardzo szczere życzenia świąteczne. Spełnienia tego najważniejszego życzenia - zdrowego Dzieciątka Wam zycze!

My przeszlismy wczoraj pierwszy raz kolkę, było strasznie. Jestem przerażona bezradnością, ze maluszek tak płacze, a tutaj prawie nic nie mozna zrobić. Szok.

Oj tak, sab simplex sa super...nam tez pomagaly katetery windii i probiotyk (rano i wieczorem pol kapsulki rozpuszczonej w wodzie lub moim mleku)

Kochane moje!

Spoznione, ale bardzo szczere życzenia świąteczne. Spełnienia tego najważniejszego życzenia - zdrowego Dzieciątka Wam zycze!

My przeszlismy wczoraj pierwszy raz kolkę, było strasznie. Jestem przerażona bezradnością, ze maluszek tak płacze, a tutaj prawie nic nie mozna zrobić. Szok.

Polecam kupić Saab simplex- naprawdę pomaga na kolki.. dodatkowo, są specjalne masaże brzuszka + delikatne ogrzewanie..

Tak, tylko witaminę b robiłam a kwas 5 mg nie ta zwykła dawka, bo to nie wystarcza przy nie doborze, a i jednego i drugiego nie przedawkujesz wiec zacznij łykać już teraz, ale kas foliowy 5 mg jest na receptę, myślę że lekarz bez problemu przepisze.

Jak na początku ciąży lekarz kazał brać tylko witaminy też byłam zdziwiona bałam się, że to nie wystarczy ale poczytałam na necie, że faktycznie witamina B z każdej grupy pełni bardzo ważną rolę w rozwoju zarodka.

zrobię sobie w najbliższych dniach wyniki na wit. B oraz kwas foliowy, podobno witamina d3 tez ma duży wpływ a większośc z nas ma niedobór...będę go lykala profilaktycznie (niestety badanie na D3 to 160 zl :( )

Chciałabym aby tam mi wyszedl jakiś niedobor - z tym można sobie przynajmniej szybko poradzić

a jakiej firmy wit, B complex przyjmowalaś? czy nie ma to znaczenia?

Cześć dziewczyny! U mnie dzisiaj 28dc, ciekawe czy jutro bądź do końca tygodnia przyjdzie @. Mam nadzieje, że zapomni przyjść, a maluszek usadowi się tam gdzie powinien.

Miłego dnia :*

reklama
Do góry