reklama
Izka87
Fanka BB :)
Jett ogromne gratulacje!!
Agawa i jaak, nic sie nie rusza? Masz juz piec tysiecy telefonow dziennie z pytaniem czy juz po?
Agawa i jaak, nic sie nie rusza? Masz juz piec tysiecy telefonow dziennie z pytaniem czy juz po?
kamkaz
Jett mega gratulację:-) Super wieści
Agawa, Rurka trzymam mocno kciuki za szybkie rozpakowanie :-)
Agawa, Rurka trzymam mocno kciuki za szybkie rozpakowanie :-)
Jett serdeczne gratulacje!
Jeszcze nie rwałam badyli, bo długo nie mogłam usnąć a rano nam sie spalo bardzo dobrze do 10.30. Teraz śniadanie, długa kąpiel i idziemy na USG. Ale jak wrócę bede rwała) ja juz chyba tak zostanę do 60- tki...... Buuuuuu.....
Jeszcze nie rwałam badyli, bo długo nie mogłam usnąć a rano nam sie spalo bardzo dobrze do 10.30. Teraz śniadanie, długa kąpiel i idziemy na USG. Ale jak wrócę bede rwała) ja juz chyba tak zostanę do 60- tki...... Buuuuuu.....
kamkaz
Heh rozbawiłaś mnie. Agaawa do 60-tki i dłużej zostaniesz ale mamą, która zawsze będzie opiekowała się swoim synkiem a nie będziesz miała synusia w brzusio. No ko wie, może Piotruś będzie miał w przyszłości jeszcze braciszka;-) albo siostrzyczkę więc kto wie;-). Tego z całego serca Wam życzę:-)
Zresztą po USG może już się coś zacznie i Piotruś zdecyduje się przyjść na świat
Zresztą po USG może już się coś zacznie i Piotruś zdecyduje się przyjść na świat
wgoracejwodziekapana
Hej dziewczynki!
Jestem w ciąży!
Bardzo się boję ale staram się myśleć pozytywnie, jeśli ma się stać coś złego to się stanie a ja zrobię wszystko co w mojej mocy żeby było ok.
Byle do końca pierwszego trymestru!
Jestem w ciąży!
Bardzo się boję ale staram się myśleć pozytywnie, jeśli ma się stać coś złego to się stanie a ja zrobię wszystko co w mojej mocy żeby było ok.
Byle do końca pierwszego trymestru!
jett, wgoracej ogromne gratulacje!!! spokojnych i nudnych 9 mies
rurka chyba godzina 0 się zbliża chociaż mnie od 30tc takie dolegliwości męczyły, lekarze kazali uważać i trzymać się w całości jeszcze trochę, bo główka była już przyparta do wchodu (jak się okazało dupka, a nie główka), ale Igor postanowił 2 dni przed terminem sie pojawić
agaawa daj znać jak na usg, czy Piotruś już gotowy
rurka chyba godzina 0 się zbliża chociaż mnie od 30tc takie dolegliwości męczyły, lekarze kazali uważać i trzymać się w całości jeszcze trochę, bo główka była już przyparta do wchodu (jak się okazało dupka, a nie główka), ale Igor postanowił 2 dni przed terminem sie pojawić
agaawa daj znać jak na usg, czy Piotruś już gotowy
reklama