reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witaj Ewelko tworzyłyśmy posta w tym samym czasie:-) Wózek wyglada na fajny i solidny. Moja bratowa ma TAKO i jest zadowolona z tego co wiem, to nie ten sam model, ale firma ta i wozi już drugie dziecko:-) Ahca no i zastanów sie jeszcze raz nad kolorem, bo do żółtego lecą owady. Ja kiedyś o tym nie wiedziałam i poszłam na plażę z żółtym kocykiem, o matuchno co sie działo....hihihi:-)

Propo badań, to lecę jeszcze na morfollogii i moczu co miesiąc. Na następonej wizycie mam juz dostać skierwanie na glukozę:szok:

reklama
czesc kochane :-)

tak do zoltego zlatuja sie wszystkie fruwalce... a czarny znowu strasznie sie nagrzewa, wiec maluch moze miec saune i bedzie marudzic... generalnie nie lubie czarnych wozkow (ok, sa praktyczne bo sie nie brudza szybko) ale za to sa smutne i ponure... ale kwestia gustu :-)

Kruszka tak to juz koniec spraw urzedowych, zostala jeszcze tylko jedna wizyta w emigracyjnym z moim synusiem (bo nikt wczesniej nie wspomnial ;-)) ale w jego przypadku to tylko chwila... ma szkole, ubezpieczenie i zameldowanie wiec nie spodziewam sie problemow ;-) ale kto wie... czy znow cos wymysla :-D

a ja dzis nie w pracy ;-) jak mnie mdli od samego rana... llllloooooo matko:no:... jak tak dalej pojdzie to chyba poniedzialek wtorek sikacza zrobie...
dzis pomiaru tempki brak, bo nie spalam do 2-giej w nocy i zerwalam sie o 8-mej rano... wiec sie nie mierzylam wcale

a ja dzis nie w pracy ;-) jak mnie mdli od samego rana... llllloooooo matko:no:... jak tak dalej pojdzie to chyba poniedzialek wtorek sikacza zrobie...
dzis pomiaru tempki brak, bo nie spalam do 2-giej w nocy i zerwalam sie o 8-mej rano... wiec sie nie mierzylam wcale
Pozostaje tylko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

cześć dziewczyny, nie było mnie dwa dni i musiałam wiele nadrabiać :) wczoraj chciałam wykorzystać dzień wolny i pójść zrobić badania- okazało się, że przychodnia też miałam długi weekend. I lipa bo od poniedziałku mam cały tydzień na 8 do pracy i znów będę musiała się zwolnić od rana.W sumie mogłabym w następny poniedziałek pójść ale muszę hormony tarczycowe zrobić a 19ego mam wizytę o endo. Poza tym w moim laboratorium na grupę się czeka 5 dni roboczych więc od poniedziałku do piątku mogą nie zrobić. ehhh....
następną wizytę mam 22 czerwca, wtedy będzie już ponad 8 tydzień więc fotka usg będzie ładniejsza :) planujemy z mężem jechać na dzień ojca do rodziców i wtedy zrobić grilla- niby z okazji moich urodzin a tak naprawdę chcemy wtedy powiedzieć .

Hej Dziewczynki.. no próbuję jakoś dojść do ładu z wpisami.. porzadnie naklikałyście!!!!
Danutaski, Myszka i Gatto - dzięki za pamięć!!!! Kochane jesteście !!!!!

A teraz spróbuję się wgłębić w te parę dni wstecz..

Witaj kochana po urlopie i widze, ze @ przywiozlas a nie II :-( my tu obstawialysmy kiedy tescior

nie bylam dzisiaj w pracy, bo po pierwsze prawie wcale nie spalam, po drugie bola mnie strasznie plecy w dolnej czesci kregoslupa...
w poniedzialek ide do lekarza po zwolnienie, nie byli zachwyceni ale mam to w nosie...

Ostatnia edycja:
hahaha, Myszka niezle zaczynasz, najpierw bol plecow, potem ciaza, hihihi :) tak trzymac!! bardzo sie ciesze, ze wygralas z urzedami!! utrzyj im nochala!!:happy2:

Ani@k witaj, juz przeczytalam o twoich masazach. Kurcze i o @ tez, by to!! a obstawialysmy wszystkie!!:baffled:

reklama
Gatto juz chyba bardziej utrzec sie nie da ;-)wszystko poszlo tak blyskawicznie, ze nadal w szoku jestem ^^ powinni mi teraz jakiegos psychologa podeslac ;-) a zapomnialam mam socjala na miejscu :-D i tak musze go odwiedzic, po kolejne papierki :-D
w poniedzialek pojde do doktorka i posle M ze zwolnieniem ;-) w miedzyczasie wyklaruje sie co tam slychac w moim cyklu, bo mdlosci przed @ juz przerobilysmy ;-) wiec jakos tyle moje co sobie pomarudze

Do góry