reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej
a juz chialam pisac gdzie martoocha....
moja siostra wczoraj urodzila:-),bardzo sie ciesze ale byc moze ja bym tez wczoraj albo w poprzednich urodzila mojego Aniolka.:-(Tak mi troche smutno.Ale pozatym probuje sie jakos trzymac.A maly duzy klocek bo widzialam na zdjeciach i wazyl 3900kg i 56cm dlugi.Ale jestem dumna ciotka drugiego siostrzenca.
U nas ladna pogoda i akurat zesmy przyjechali z odrogu od mojej ciotki,taki ladny sloneczny dzien,wiec zesmy zagrilowali i spedzili milo dzien.:-)
Dziewczyny milej niedzieli zycze jeszcze

hej
a juz chialam pisac gdzie martoocha....
moja siostra wczoraj urodzila:-),bardzo sie ciesze ale byc moze ja bym tez wczoraj albo w poprzednich urodzila mojego Aniolka.:-(Tak mi troche smutno.Ale pozatym probuje sie jakos trzymac.A maly duzy klocek bo widzialam na zdjeciach i wazyl 3900kg i 56cm dlugi.Ale jestem dumna ciotka drugiego siostrzenca.
U nas ladna pogoda i akurat zesmy przyjechali z odrogu od mojej ciotki,taki ladny sloneczny dzien,wiec zesmy zagrilowali i spedzili milo dzien.:-)
Dziewczyny milej niedzieli zycze jeszcze

Gratuluje zostania ciocią po raz kolejny:-) Na pewno jest Ci cięzko, nawet nie chce sobie tego wyobrażać, tulkam Cię. Wiem tylko, ze i Ty szczęśliwie urodzisz swojego maluszka:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Danutaski pyszny chlebek! Akurat piekł sie jak przyszli znajomi na mecz siatkówki. Zjedlismy go od razu, nawet nie miał szansy ostygnąć:-) Jutro zrobię następny i bedzie gotowy na kanapki:-) Chciałabym popróbować również innych przepisów.
Witaj Martoocha własnie wczoraj zastanwiałam sie gdzie Ty się podziewasz:-)

lopop już czekam miesiąc :szok: a teraz do piątku jak na szpilkach będę, bo chce się dowiedzieć czy jest wszystko dobrze :shocked2: boje się tego no i nie wiem jak @ będzie po poronieniu :szok: bo u mnie to nic nie wiadomo czy w ogóle będzie

lopop już czekam miesiąc :szok: a teraz do piątku jak na szpilkach będę, bo chce się dowiedzieć czy jest wszystko dobrze :shocked2: boje się tego no i nie wiem jak @ będzie po poronieniu :szok: bo u mnie to nic nie wiadomo czy w ogóle będzie

wiem że to czekanie zabija

no ale cóż ... wszędzie to czekanie
będzie dobrze, mam nadzieję ze da ci zielone światło i ruszysz ze starankami
uciekam bo komp mi muli i mnie drażni strasznie
dobrej nocy

reklama
Do góry