reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
dziewczyny gratuluje;*
sisiq- a u Ciebie jak tam?
ania-gratulowałam Ci prenatalnych?:* najlepszego jeszcze raz;*
ewik-dobrze sie czujesz?;*
agawa-już na wylocie , szok;*
magda uk- mam nadzieje, że u Ciebie wszystko w porządku.
Celta- pewnie czaem podglądasz. Napisz czasem co u Ciebie i dzieci...
ania kropla- piękny przyrost...

Od czasu śmierci Juleczka serce mi pęka zawsze jak wchodzę pod czytać co u Was...Jescze tak całkiem niedawno śledziłyśmy wszystkie losy Pietrusi. ehh Buziaki dla wszystkich dziewczyn

Pietrucha- modle się za Ciebie;* strasznie, strasznie mi przykro. Każdego dnia, wciąż o Was myśle...;*
(*)

Hej Madziorrku
No żyję sobie w takiej masakrycznej rozpaczy i tęsknocie do bycia ziemską mamą. Od dawna nie wierzę, że jeszcze mam szanse. W dodatku stres w pracy mnie dobija - praca, która miała mi dać tylko świadczenia na czas ciąży, a niedługo umowa mi się skończy... Ech. Jak tam Twój Królewicz? Grzeczniutki, mam nadzieję?
Ja nadal nie przyswajam nieszczęścia Pietruszki. Nie i koniec, nie przyjmuję do wiadomości... Nie mogę o tym myśleć bo budzi to zbyt wiele wspomnień...
Celta - ściskam :)
Magda UK pisałaś, że masz kłopoty ale skrobnij choć jedno zdanie! Ściskam Cię i pozdrawiam.

Ewik , musisz mieć nadzieję, zobacz ilu z nas się udało. Nam też kiedyś się uda.

A nas znowu coś dopadło, a dokładniej grypa zoladkowa.2 dni temu mąż umierał, myślał, że po kebabie, aleja też jadłam i było ok.Doszedł w miarę do siebie, a dziś mała bez apetytu i wieczorem zaczęły się wymioty.Juz 3 pralka chodzi bo oczywiście wszystko poszło do prania, no i śpimy w łazience haha.mała na materacu , a ja sobie poradzę, dobrze że dużo miejsca mamy .I nie ukrywam, że i mnie już mdli.

Wpadłam jeszcze na chwilę zobaczyć co u Was przed spaniem i nie mogłąm nie odnieść się do posta Ewika...

Ewikewik...Kochana, ja wiem że ciężko w to uwierzyć ale musisz. Ja też widzę, że wiele dziewcząt już niebawem urodzi, kolejne chwalą się pozytywnymi testami a my wciąż na placu boju. Ale i nam się uda! Pamiętaj o tym, damy radę. Musimy! Nie jest łatwo niestety, zobacz ja urodziłam trójkę, nie miałam nigdy problemów, a teraz już 3 ciąże straciłam, i nie wiadomo czemu, badania zrobione, jajniki pracują super, owu jest, wszystko działa jak powiedział gin jak u dwudziestolatki a mam przecież 39. Przyjdzie i na nas czas!

Kamkaz...za Ciebie rónież trzymam kciuki! Uda się niebawem!!!

Chciejka...zdrówka dla Ciebie!!!

Madziorrek...ja też myślę stale o Pietrusi! A czy ktoś ma jakieś wieści od niej?

Sysiq.....????????? Jak tam???

Magda88, Izka87, Ania kropla....gratulacje!!!

Magda z uk.....gdzie jestes??????????

Buziaki dla Reszty Dziewcząt (Neta81, Agaawa, Galwaygirl, Mika.k, Michalina Ch, Joawa1985, Eska, Kwiatuszekk23, 90 Natka, Ania2611, MartOocha, Bafinka, Colly, Ewel87, Anncka, Kaira, Marcela, Celta, Rurkam wgoracejwodzie, Malgonia1, Carollina, kasiuuuunia333i reszta)!!!! !!!!!!

Ostatnia edycja:
Brrrr zimno mi.Spałam może 2 godz. Cały czas czuwałam.Oczywiście wymiotowala.Chyba wizyta u lekarza nieunikniona. Wiecie może czy przy takich jelitowkach, można podawać diphergan? Biedna juz nie ma czym wymiotować.

reklama
Do góry