reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

nie ma co porównywać poziomu bety do dni cyklu.. każda ma owulację kiedy indziej, inny okres trwania fazy lutealnej.. Każdej z nas cykle przecież się różnią..
Mój ginek jak zobaczył pierwsze USG to nie mógł wykluczyć pozamacicznej..tak to wszystko małe jeszcze było.. Okazało się że póżniej owulka była..

Izka- Gratuluję teściku! To znów razem w ciąży jesteśmy ..;-)

reklama
Martuś ale ja to wszystko wiem przecież :) i komuś innemu tez bym tak wytłumaczyła, ale w głowie mam już czarne scenariusze.

Ania nie ogłaszałam :) Od długiego czasu myślałam,że jestem w ciąży, zrobilam bete 10 dni po spodziewanej owulacji (24dc), bo miałam do podjęcia ważną decyzję i nic nie wyszło. Wciąż czułam się jakbym miała być w ciąży, przyśniło mi się nawet mega realiztycznie, ze dowiedziałam się w 3 miesiącu,że jednak jestem. Zrobiłam test i nic. Po 2 dniach,czyli wczoraj, znowu zrobiłam i pojawił się bladzioch, potem zrobiłam w pracy i już mocniejsza krecha. Dzisiaj beta i 149. Wiem,że się nie porównuje,że to zależy od owulacji,fazy lutealnej etc, znam się już trochę. Ale jakieś mam złe przeczucia.

AniaKropla piekny przyrost bety. Wszystko teraz juz bedzie dobrze. Gratuluje Kropka:))

Magda spokojnie z ta betą, ważny przyrost, pamiętasz. Ja zawsze miałam długa fazę luteralna i w 32-34 dc dopiero bete porównywalna do Twojej. Nie nastawiaj sie źle, bo to tez na Kropka źle wpływa. &&&&&&&

kamkaz przyjdzie na Ciebie pora. Ale mam takie wrażenie, ze sie miotasz, masz wątpliwości. Moze jednak chwilkę poczekaj tak odstawiając wszystkie myśli, starania? To dobrze robi, a w ciazy będziesz juz spokojniejsza.

Magda bądź cierpliwa i dobrej myśli, trzymam kciuki :)

Dziewczyny czy te znieczulenia dentystyczne dla ciężarówek działają jak trzeba, musze zęba dokończyć, zaleczony w pazdzierniku teraz zaczyna się odzywać chyba też przez te zatoki:(

Magda GRATULUJĘ !!! z beta wszystko ok, nie patrz na dni owulacji, tylko na tyg ciąży i prawidłowy przyrost.A u Ciebie jest ok.

Ania słyszałam, że działają tak samo..

Izka, Magda GRATULUJE!!!
Magda tak jak pisały dziewczyny najważniejszy przyrost. Ja tydz przed@ robilam bete powinna juz cos wykazac ale nic. Po tyg zrobilam ale byla niska i już wiedzialam ze cos jest nie tak bo u mnie przesunięcie owolki nie wchodziło w gre. Trzymam &&&
Ania ja się na dentystach nie znam a raczej na znieczuleniu :p

Magda, gratuluję :happy:
Chciejka, nie, jestem w połowie cyklu. Może to rzeczywiście hormony, ginekolog powiedziała, że na następnej wizycie zleci mi jakieś badania ;-).
Jutro zaczynam brać luteinę dopochwowo

Madzia gratulacje!!! :*

Heh to jak juz idziemy tak turami to Marcela powinna za niedlugo dolaczyc :p a później faktycznie Ty mika i eska :) i reszta staraczek oczywiście!! :)

reklama
Do góry