reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

No Iza! A ja jestem dobrej myśli! Piekna krecha! Teraz uśmiech i radosc, żeby Kropek był od początku szcżesliwy.

Sysiq &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Izka z całego serca baaaardzo mocno gratuluję i trzymam kciuki za udane 9 miesięcy, bo jak dla mnie nie ma żadnych wątpliwości co do drugiej kreski.
Bardzo dziękuję Wam za słowa wsparcia. Tak bardzo chciałabym być następna, jednak u mnie się wszystko pochrzaniło i nie wiem co będzie. Zresztą sama już nie wiem czy ja chce, tzn chciałabym mieć dziecko i to bardzo, ale ten strach blokuje mnie całkowicie. NIe tak to wszystko miało wyglądać:-(

Sysiq &&&&&&&&&&&&&&
Iza, gratuluję:)
dziewczyny, czy to możliwe żeby przy torbieli jajnika bolały bardzo piersi? Nie mogę spać na boku :eek:

Kamkaz strach będzie niestety zawsze...

Joawa torbiel jest najczęściej wynikiem zmian hormonalnych, a te mogą również powodować bóle piersi. Moim zdaniem to nie torbiel bezpośrednio powoduje ten ból a właśnie huśtawka hormonalna. Choć oczywiście jak przez parę dni nie przejdzie to udałabym się na wszelki wypadek do lekarza sprawdzić czy wszystko ok.

Ania super wiadomość. .Pięknie rośnie. .

Joawa ja już kilka razy miałam torbiele, nawet 1 był wycinany, ale nie przypominam sobie żeby przy tym bolały mnie piersi, ale to może indywidualne. .Może zapytaj lekarza.A nie jesteś przed miesiączką?

Ania piękna beta :) niech dalej ładnie rośnie i Wy też ;-)

kamkaz kochana nie załamuj się. Wiem, ze łatwo mówić, ale w końcu na każda z nas przyjdzie pora.. może teraz nie będziesz musiała tyle czekać na maleństwo, z czego Ci z całego serca życzę!!

Joawa mnie przy torbielkach chyba ( z tego co pamiętam) piersi nie bolały, ale może to faktycznie przez jakieś hormonki.

Sysiq robiłaś testa?? trzymam kciuki dalej &&&&&&&

Kochane,beta 149 w 34dc to chyba trochę słabo, no nie? Powinnam powtórzyć w niedzielę i sprawdzić przyrost - wiem. Z Zochą w 26dc miałam 220, ale miałam wczesną owulację. Tym razem najwcześniej w 14dc musiałaby być, ale jak robiłam w 24dc to nic nie wyszło, więc pewnie musiałaby byc później.

reklama
Ania_kropla gratuluję, ładny przyrost :tak:

Magda_88 beta jak najbardziej w porządku. Jeśli miałaś późniejszą owulację to beta dopiero zaczyna rosnąć, nie ma co porównywać z poprzednią ciążą. Ja teraz miałam w 33dc betę negatywną, w 37dc dopiero 14, a w 40dc- 53 a wszystko jest dobrze:-) u mnie owulacja dopiero ok 26dc była i dlatego beta niska mimo późniejszego dnia także spokojnie:tak: na pewno u Ciebie też była późniejsza owulacja:-) sprawdź przyrost po 2-3dniach. I gratuluję :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry