reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kwiatuszek dziękuję, że pytasz. Tak jakby się zastanowić to dobrze. Dziś cały dzień myślami z Pietruszką więc nawet nie myślałam o sobie. Jutro o 19.30 mam wizytę, ciekawe czego się dowiem.

Pietruszka, cały czas się za Was modlę. Mam nadzieję że są już efekty.

reklama
Martoocha wcale głupio to nie brzmi, naprawdę taki sposób może być niezły na poprawę humoru i odstresowanie :tak:

Colly &&& za jutro, daj znać po wizycie:-)
Ja też jutro podglądam maluszka :-)

I ja cały czas pamiętam w modlitwie o Pietruszce i Julku:tak:

Pietrusia modlę się za Juleczka i za Was.

Dzisiaj rocznica odejścia mojego Aniołka.
Za dużo emocji, myśli, obaw.
Boże niech ten dzień się już skończy.

Anncka, światełko na tą rocznice dla Twojego Aniołka [´] te dni chyba już zawsze będą pełne emocji i myśli ale musimy dać radę.

Annecka światełko za Aniołka.

A ja się obudziłam i już w stresie. Na początku tej ciąży do 10 tc miałam mdłości i się źle czułam, potem wszystko minęło. Dziś się obudziłam i mamodruch wymiotny i na dodatek boli mnie w okolicy blizny po cc... i już pełno myśli w głowie,oczywiście czarnych!!!!!!!!!! :((((

Michalina nie martw się może to normalne , blizny bolą bo się rozciągają i może też dlatego masz mdłości, mi też już mdłości przeszły zresztą wszystkie objawy ale wczoraj ból rozciągania się pojawił i też w momencie mnie zemdliło.
Wszystko będzie dobrze.

A mnie coś choroba zbiera, kaszel, dreszcze jak myślicie mogę wziąć paracetamol ja zawsze tylko tym się leczylam, boje się żeby bardziej się nie rozkrecilo.

Pozdrawiam Wszystkie Babeczki!

reklama
Ania nie wiem czy można paracetamol. Ale czosnek możesz na pewno. Cytryna z miodem i ciepłe łóżko.

Moja mała dopiero wyszła ze szkarlatyny , a już dziś ja gardło boli.Jadę z nią na 17 do lekarza.U nas jakas epidemia , szpital zawalony .I to większość wirusowe zapalenie płuc.

Do góry