Aniu jeszcze warto płukać gardło wodą z solą-działa antybakteryjnie. Jak w poprzedniej ciąży byłam chora w 7tc to lekarka mi zaleciła 3 takie płukanki dziennie plus herbata z sokiem malinowym (ale z owoców, nie liści!), no i dobre 5-6 dni w łóżku. Obyło się bez leków. A co do paracetamolu to ja na ostatniej wizycie pytałam gina czy można go brać (jak miałam te bóle głowy) to mówił, że do 3 tabl. dziennie.
ale ten czas leci:-) jeszcze trochę i rozpoczniesz 2 trymestr
Colly serduszko może już być widać, u mnie było chyba w 5w5d jeśli dobrze pamiętam, ale wszystko zależy też od jakości sprzętu i lekarza:-) a jak nie teraz to ja bym poszła najlepiej koło 7 tyg bo wtedy będzie już na pewno a wcześniej możesz się niepotrzebnie stresować:-)
A to u Was nie liczą jednej stawki za wizytę kompleksową tylko tak sumują każdą procedutę? Dziwnie trochę.
ale ten czas leci:-) jeszcze trochę i rozpoczniesz 2 trymestr
Colly serduszko może już być widać, u mnie było chyba w 5w5d jeśli dobrze pamiętam, ale wszystko zależy też od jakości sprzętu i lekarza:-) a jak nie teraz to ja bym poszła najlepiej koło 7 tyg bo wtedy będzie już na pewno a wcześniej możesz się niepotrzebnie stresować:-)
A to u Was nie liczą jednej stawki za wizytę kompleksową tylko tak sumują każdą procedutę? Dziwnie trochę.