reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
kobietka- kciuki zaciśnięte :)

za mnie też poproszę. Mój mąż niestety nie może pójść ze mną :( a wsparcie by mi się bardzo przydało zwłaszcza w poczekalni...

witajcie :-)

jak wczoraj nigdzie isc nie musialam to choc sie mocno ochlodzilo to chociaz nie padalo... a dzisiaj i chlodno i pada:crazy:.
Marta sa jeszcze bezalkoholowe piwka;-) ale bez oczka :-D bo alkohol wciazy wieksze spustoszenie robi niz palenie...

Gatto mnie tez to wciaz zadziwia ile mozna swietowac... dla mnie dobrze, bo pracuje i swieta i niedziele za podwojna stawke :-D a przeciez dzien jak kazdy inny;-) Mojego syna do tutejszej szkoly przekonaly wolne dwutygodniowki w ciagu roku... chyba ze 4x maja wolnego po 14-dni (dla pewnosci ze tu tez dwutygodniowka ma dni 14 :-D), a ze wakacje sie pozniej zaczynaja niz w PL i tylko 6-tygodni to juz nie bylo takie wazne :-D No i co ciekawe, w PL nie byl prymusem uczyl sie sam (bo tylko czasem chcial pomocy) i szlo mu na 3... ale nie bylo najgorzej i do tego wiedzialam ze wie to co powinien, a nie na zasadzie ZZZ ;-) (zakuj, zdaj, zapomnij) wiec nie czepialam sie za bardzo... a tu jak dostanie 3 to chodzi jak struty... lepsze 1 i 2 (maja odwrotna skale ocen jak my) normalnie kujon sie zrobil :-D nic tylko sie cieszyc.

Wiecie co mnie bardzo ciekawi?? czy moj doktorek po kilku miesiacach od porodu nadal bedzie do mnie podchodzil jak tuz po... (czytaj bomba z opoznionym zaplonem) bo szczerze cholernie mnie to draznilo ;-)

Ostatnia edycja:
myszka ja nie jestem fanką piwa ani alkoholu więc mi nie przeszkadza abstynencja. A bynajmniej będę miała dobrą wymówkę i nikt nie będzie namawiał :) dzisiaj od 6 rano koncert nad ubikacją.Nawet mąż który jest obrażony za Warszawę zainteresował się moim samopoczuciem. Jeśli jutro też będą takie sensacje to chyba stolice mam z głowy :) to tyle z dobrych stron moich nudności...

oto pierwsza fotka moich 3 mm szczęścia :) niestety nie jest animowana więc nie widać jak ta kropa w górnej części ładnie pulsuje.

Załączniki

• IMAG0022.jpg
    IMAG0022.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Marta-l moje gratulacje !!! Dbaj o swoje maleństwo i o siebie. Udało Ci się załatwić wolne w pracy? Ja zaraz naszykuję jakieś swoje bieżące fotki no i podczytam wątek bo ostatnio nie miałam kiedy.

Do góry