reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
kobietka- kciuki zaciśnięte :)

za mnie też poproszę. Mój mąż niestety nie może pójść ze mną :( a wsparcie by mi się bardzo przydało zwłaszcza w poczekalni...

witajcie :-)

jak wczoraj nigdzie isc nie musialam to choc sie mocno ochlodzilo to chociaz nie padalo... a dzisiaj i chlodno i pada:crazy:.
Marta sa jeszcze bezalkoholowe piwka;-) ale bez oczka :-D bo alkohol wciazy wieksze spustoszenie robi niz palenie...

Gatto mnie tez to wciaz zadziwia ile mozna swietowac... dla mnie dobrze, bo pracuje i swieta i niedziele za podwojna stawke :-D a przeciez dzien jak kazdy inny;-) Mojego syna do tutejszej szkoly przekonaly wolne dwutygodniowki w ciagu roku... chyba ze 4x maja wolnego po 14-dni (dla pewnosci ze tu tez dwutygodniowka ma dni 14 :-D), a ze wakacje sie pozniej zaczynaja niz w PL i tylko 6-tygodni to juz nie bylo takie wazne :-D No i co ciekawe, w PL nie byl prymusem uczyl sie sam (bo tylko czasem chcial pomocy) i szlo mu na 3... ale nie bylo najgorzej i do tego wiedzialam ze wie to co powinien, a nie na zasadzie ZZZ ;-) (zakuj, zdaj, zapomnij) wiec nie czepialam sie za bardzo... a tu jak dostanie 3 to chodzi jak struty... lepsze 1 i 2 (maja odwrotna skale ocen jak my) normalnie kujon sie zrobil :-D nic tylko sie cieszyc.

Wiecie co mnie bardzo ciekawi?? czy moj doktorek po kilku miesiacach od porodu nadal bedzie do mnie podchodzil jak tuz po... (czytaj bomba z opoznionym zaplonem) bo szczerze cholernie mnie to draznilo ;-)

Ostatnia edycja:
myszka ja nie jestem fanką piwa ani alkoholu więc mi nie przeszkadza abstynencja. A bynajmniej będę miała dobrą wymówkę i nikt nie będzie namawiał :) dzisiaj od 6 rano koncert nad ubikacją.Nawet mąż który jest obrażony za Warszawę zainteresował się moim samopoczuciem. Jeśli jutro też będą takie sensacje to chyba stolice mam z głowy :) to tyle z dobrych stron moich nudności...

oto pierwsza fotka moich 3 mm szczęścia :) niestety nie jest animowana więc nie widać jak ta kropa w górnej części ładnie pulsuje.

Załączniki

• IMAG0022.jpg
    IMAG0022.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Marta-l moje gratulacje !!! Dbaj o swoje maleństwo i o siebie. Udało Ci się załatwić wolne w pracy? Ja zaraz naszykuję jakieś swoje bieżące fotki no i podczytam wątek bo ostatnio nie miałam kiedy.

Do góry