reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej,

Nanu piękny przyrost! Zaciskam kciuki nadal :tak:

Ania po cichutku gratuluję i z całych sił trzymam kciuki!!

Pietrusia kochana najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze- może faktycznie to jakieś skrzepy które Ci po krwawieniu zostały! Domyślam się jak bardzo się stresujesz ale spróbuj być dobrej myśli i nie zamartwiać się tak bardzo- to nie służy ani Tobie ani maleństwu. Modlę się za Was i wierzę że tym razem wszystko dobrze się skończy :tak:

Ja dziś powtórzyłam test, kreska jest dobrze widoczna ale jeszcze nie ma koloru tak intensywnego jak kontrolna. Prawie już z nerwów poszłam na betę ale znowu musiałabym z pracy wyjść więc na razie zrezygnowałam. Oby było wszystko dobrze...

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
Pietrusiu- najważniejsze że Twoje maleństwo jest całe! Dziwne że nie mogą zlokalizować krwawienia..nie znam się na tym ale trochę Ci lekarze mnie denerwują..

Ania 2611- gratuluję jeszcze raz :)

Doris- jak się czujesz?

Mój lekarz jak dowiedział się o wysokim przyroście natychmiast przyspieszył wizytę na jutro w południe.. trzymajcie kciuki błagam..

Martoocha mocno trzymam kciuki i dawaj znać zaraz po wizycie, idziemy łeb w łeb więc jestem tym bardziej ciekawa usg.
Ja pójdę pewnie po weekendzie jak tylko jutro betka wyższa niz wczoraj będzie.
Jutro z wynikami msm dzwonić do gin.
Do tego jutro idziemy na ślub i przyjęcie na 14. Będę jak na szpilkach w tel zaglądać po wynik:/
Ehhh też proszę o kciuki!

Cześć dziewczyny ja niestety straciłam swoje maleństwo w 5 tyg ciąży. Ciąża biochemiczna. staraliśmy się 1,5 roku. Radość była przeogromna. jednak nie trwała ona długo bo po 5 dniach wylądowałam na pogotowiu z krwawieniem. Na usg nic nie było widać. Lekarz powiedział że nic nie widać z dwóch powodów- albo jest za szybko żeby było widać dzidzie albo niestety poronienie. na drugi dzień zrobiłam bete no i była ona niższa bo tylko 19. mam zamiar zmienić lekarza bo moja gin nie zleciła mi żadnych badań kazała brać witaminy typu femibion i starać się dalej chce posłuchać opinii innego lekarza. oczywiściestarać się będziemy dalej - to nie ulega wątpliwości ale oczekiwałam innej reakcji lekarza jakiej pomocy. przecież przyczyn poronień może być wiele.

Martoocha..dzieki, ze pytasz czuje sie ......nie wiem sama. Z jednej strony ja nie nastwialam sie na szczesliwa ciaze po zrobieniu bety i wyniku 114, z drugiej widok pozytywnych testow ciazowych jest taki wspanialy. Jest mi dzis smutno, zblizaja sie swieta, zbliza sie termin mojego niedoszlego porodu. Myslalam ze jak bedzie ten termin juz dawno bede w kolejnej szczesliwej ciazy, a tutaj stale te biochemiczne.
Chcialam zdazyc przed czterdziestka z urodzeniem, chcialam jeszcze raz poczuc dzidzie w brzuchu a niestety cos sie dzieje nie tak.....

Piterusia...dawaj znac co u Ciebie. Mialas usg po tej nocy?

Buziai dla reszty...nie mam weny dzis na pisanie....

Doris to prawda ten okres świąteczny też będzie dla mnie przybijający chciałam przy świątecznym stole oznajmić mojemu rodzeństwu że z mężem spodziewamy się dziecka, :( moi rodzice i teściowa zdążyli się dowiedzieć o ciąży. informacja o stracie przybiła ich jednak wspierają nas bardzo. Wierzę dziewczyny że nam wszystkim się i uda i wszystko dobrze się skończy

Tak to jest, że przeplata się tu radość ze smutkiem, strachem i nerwami.

Doris, przykro mi bardzo, miałam nadzieję, że tym razem będzie dobrze i niepotrzebnie panikujesz. Nie ma tu co pisać, bo co napisać... brak mi słów.

Pietrusia, jejku ale horrory przeżywasz. To typowy skrzep Ci wyleciał. Tak logicznie myśląc, to przez to zachodzące na ujście łożysko, macica rośnie, łożysko się na szczęście przemieszcza , nie będzie przodujące, ale też przy tym przemieszczeniu podkrwawia. Ale masz dzielnego Dzidziusia , radzi sobie i ma się dobrze. Trzymajcie się oboje.

Ciężarówki czekające na bety - oby wyniki były pomyslne i kciuki za serduszka, które Was uspokoja.

Ale co tu za wiadomość! Aniu gratuluję! Ten cykl był spontaniczny i widzisz :-) Ale się cieszę!

A u mnie - wczoraj na wizycie wszystko w porządeczku. Wojtuś waży już 3500g. Nie zamierza jeszcze wychodzić, szyjka zamknieta, brzuch wysoko. Za tydzień mam przyjśc na ktg i pomiar wód płodowych. Tak więc wielka chwila się zbliża...

Mika - 13 VI 2014 - Leon - juz na świecie
Kasiuchna - 12 VII 2014 - Oliwka - juz na swiecie
Karaiwina - 08 VIII 2014 -Lilka już na świecie
GalwayGirl - 21 X 2014 - juz na świecie
Madziorrek - 26 X 2014 Franiu - juz na świecie
Ameritum - 29 X - 1 XI 2014 - juz na świecie
Carollina - 07 XI 2014 - juz na świecie
Anncka - 29 XI 2014 Maciuś - juz na świecie
Annte - 06 XI 2014 - Maja i Adaś juz na świecie

Malgonia - 16 XII 2014 Wojtuś
Gochson - 23.01.2015
Angelstw - 17.02.2015
Agaawa - 03.03.2015 synuś Piotruś
Rurka - 14.03.2015 córeczka (ogłaszam konkurs na imię żeńskie bo pustka w głowie i sercu narazie...)
Pietrucha -
Michalina
Martoocha
Nanulika - 28.07.2015
90_natka
ania2611

reklama
Aniu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALEEEEEEEE SUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!
No pięknie wyszedł Wam ten spontan. Mam nadzieję że te leki co bierzesz tym razem dadzą super finał w 2015 :)
Pietrusia Kochana, tak bardzo Ci tu kibicujemy. Mam nadzieje że ten skrzep to już resztka z tego co wylatywała i Ty i Twoj Skarb będziecie mieli już spokój do końca ciąży. Dobrze że jesteś w szpitalu to przynajmniej nie padłaś na zawał w domu. Pij dużo meliski i odpoczywaj Kochana :*************************
Martooocha dobrze że już jutro ta wizyta &&&&&&&&&&&&&&
Mika - 13 VI 2014 - Leon - juz na świecie
Kasiuchna - 12 VII 2014 - Oliwka - juz na swiecie
Karaiwina - 08 VIII 2014 -Lilka już na świecie
GalwayGirl - 29 X 2014 - Adaś juz na świecie
Madziorrek - 26 X 2014 Franiu - juz na świecie
Ameritum - 29 X - 1 XI 2014 - juz na świecie
Carollina - 07 XI 2014 - juz na świecie
Anncka - 29 XI 2014 Maciuś - juz na świecie
Annte - 06 XI 2014 - Maja i Adaś juz na świecie

Malgonia - 16 XII 2014 Wojtuś
Gochson - 23.01.2015
Angelstw - 17.02.2015
Agaawa - 03.03.2015 synuś Piotruś
Rurka - 14.03.2015 córeczka (ogłaszam konkurs na imię żeńskie bo pustka w głowie i sercu narazie...)
Pietrucha -
Michalina
Martoocha
Nanulika - 28.07.2015
90_natka
ania2611

Ostatnia edycja:
Do góry