reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

aniu....pewnie że widać drugą krechę!!!!!!!!!! GRATULACJE :-) i kciuki zaciśnięte z calutkiej siły!!!!!!!!!!!!

Doris mam nadzieję, ze uda się przed histeroskopią....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wiesz jak bardzo Ci kibicuję...:tak:

reklama
Jezusicku ile sie tu dzieje...

Ania- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doris- przykro mi kochnana;(
Dla pozostałych dziewczynek buziaki. Nie dam rady odnieść sie indywidualnie, gdyż mojego Skarba strasznie męczą kolki i daje mi popalić. Buziaki kochane;*

Doris nie takiej wiadomości oczekiwałam, ale bardzo mocno Cię przytulamy i mocno wierzymy, że w końcu się musi udać. Najważniejsze, to nie tracić nadziei. Bardzo ale to bardzo mi przykro:-(
Ania Bardzo się cieszę z Twojego szczęścia, gratuluję i bardzo mocno zaciskam kciuki za pomyślny przebieg ciąży:tak:.
Martocha , Nanulka, 90_natka mocno trzymam kciuki za pomyślne rozwijające się ciążę. Musi być dobrze, nie ma innego wyjścia:tak:. Teraz tylko się oszczędzać i czekać na szczęśliwe rozwiązania:-)
Pietrucha jak tam u Was??? Dobrze się czujesz Ty i dzidziuś??? Wspieram Was i wierzę, że będzie dobrze i będziesz tuliła swoje dzieciątko w ramionach:happy:. Daj znać co u Was słychać

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny i trzymam kciuki za starające się i za te, co ujrzały 2 piękne krechy na teście:-). Powodzenia

Aneczko tak sie ciesze! No poprostu sie poryczalam ze szczęścia. Tak Ci kibicuję! Piekna kreska na takim wczesnym etapie. Zrób bete, nie katuj sie testami. I odpoczywaj na maxa. Ja bardzo mocńo trzymam kciuki! &&&&&&&

Ewiku a dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ niebieskie. I kopńiaczki od Piotrusia!

Jezusicku ile sie tu dzieje...

Ania- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doris- przykro mi kochnana;(
Dla pozostałych dziewczynek buziaki. Nie dam rady odnieść sie indywidualnie, gdyż mojego Skarba strasznie męczą kolki i daje mi popalić. Buziaki kochane;*

Polecam BARDZO: Saabsimplex. To najskuteczniejszy środek na kolki..ja kupiłam 4 butelki na zaś w ciąży i wszystkie rozdałam.. i wszystkim dzieciaczkom pomógł bardzo..

Dziewczyny bardzo dziękuję za gratulacje i miłe słowa,dzisiejszy test wyszedł bardziej wyraźnie:-) bety nie mam co robić bo tu gdzie mieszkam nikt mi na życzenie nie zrobi....ale już dziś dzwonię umówić się do lekarza......jestem przerażona...

Póki co zmykam do pracy.

reklama
Hej dziewczyny!

Doris trzymaj sie! Zrob ta histero,lykaj leki i moze po zaskoczysz i sie uda. :*
Aniu alez piekne wiadomosci z rana! Leki masz?uwazaj na siebie,nie pracuj za ciezko. Tym razem wszystko sie ulozu. Uwierz w to najmocniej!!
Trzymam kciuki za przyrastajace bety!
Wczoraj w nocy myslalam,ze zejde na zawal... wstalam siku.. i wypadlo cos ze mnie;( wybaczcie za opis,ale tak jakby wielki kawal watrobki,wielkosc jajka kurzego..i krew..poszlam do dyzurki,zawolali lekarza. Przylozyl glowice do brzucha,dzidzius ok...
Zapytam go co to jest,bo ja to zlapalam i mialam to w rece..powiedzial,ze krew sie nazbierala i wypadla ... ale cos takiego i tak duzo? Moj Boze..wylam jak nie wiem,chcieli mi dac cos na uspokojenie ale nie chcialam..w koncu zasnelam...masakra..;((
Kazda moja wizyta w toalecie to jeden wielki strach. Dzisiejsza noc byla spokojna. Oby krwawien juz nie bylo,zeby juz nie zagrazalo dzidziusiowi....
Caluje wszystkie i nieustawajcie prosze w modlitwie za moje dziecie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry