reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Doris- dokładnie- jak ma się nie udać to niech na samym początku się nie udaje i bez zabiegów najlepiej..
U mnie ładny przyrost więc głupia jestem.. nie wiem czy przy ciąży pozamacicznej beta może przyrastać o 140-200%? zwariuję do poniedziałku..

reklama
teraz: 3250,a 27 października: 206.
Niech tylko wykluczą mi tą pozamaciczną błagam.. :( ja takich tykających bomb się strasznie boję.. szczególnie że całe dnie sama z córeczką jestem

Ostatnia edycja:
miałam dwa dni temu właśnie.. to lekarz powiedział że ledwo cokolwiek widać.. a według 'om' ciąża powinna być zdecydowanie widoczna..

Doris kochana, tulę Cię :* przykro mi że spada... :-(

Martoocha ten wynik poprzedni to chyba z 27 listopada a nie października? Jak tak to przyrost jest ładny! A czy przy pozamacicznej nie jest czasem tak, że przyrost jest mały? Mam nadzieję, że wszystko szybko się wyjaśni. Będzie dobrze, trzymam za to kciuki :*

Ja już stwierdziłam, że chyba bety nie będę robić. Będzie co ma być, a prawda jest taka że i tak będę się stresować... temperatura utrzymuje się ładnie, objawy @ ustąpiły.. więc mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze...

Kiraa cały czas trzymam kochana za Ciebie kciuki! :*

Ostatnia edycja:
Marta poczekaj jescze trochę lub idź do innego lekarza. Mnóstwo było tu dziewczyn, ktorym lekarz tak powiedział, a okazało sie potem, że jednak jest dobrze. Trzymam za Was kciuki :*

reklama
U mnie 3266. Podobnie jak u martoochy...

Doris tule:* :(

Załączniki

• betaaaa-1.jpg
    betaaaa-1.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 80
Do góry