reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Nanulika...a jakiw mialas wartosci w tym 27 i 29 dc?
Doris- to bez różnicy, chyba że masz takiej samej długości cykle i w tym samym czasie miałyście owulację
Nic nie wywróżysz..
U mnie w dniu 'spodziewanej' 56 a po 48 h 206.-chociaż nie jestem pewna jaką długość miał mieć ten cykl..bo to pierwszy po porodzie..
Nic nie wywróżysz..
U mnie w dniu 'spodziewanej' 56 a po 48 h 206.-chociaż nie jestem pewna jaką długość miał mieć ten cykl..bo to pierwszy po porodzie..
Ostatnia edycja:
Doris 27dc 52,8
29dc 140,8
Om 22.10
Cykle 27-29dni
Sex 9,11,12,14 i 19dc
Nanulika...chodzilo mi tylko o wartosci bety :-).
Wiecie co Dziewczyny, bo u u mnie taka dziwna sytuacja. Ja zawsze dzien, dwa po terminie spodziewanej miesiaczki mialam wysoka bete, w granicach 2000-2500, a ostatnio mam ta bete taka niska. Ja wiem, ze liczy sie przyrost a nie wartosc gdyz jest wielka rozpietosc ale jednak to od czegos zalezy. Ale zauwazylam tez ze wiekszosc z nas ma betke zblizona do mojej.
Czekam na wynik!
Wiecie co Dziewczyny, bo u u mnie taka dziwna sytuacja. Ja zawsze dzien, dwa po terminie spodziewanej miesiaczki mialam wysoka bete, w granicach 2000-2500, a ostatnio mam ta bete taka niska. Ja wiem, ze liczy sie przyrost a nie wartosc gdyz jest wielka rozpietosc ale jednak to od czegos zalezy. Ale zauwazylam tez ze wiekszosc z nas ma betke zblizona do mojej.
Czekam na wynik!
No u mnie niestety ciaza biochemiczna, beta spadla do 103:-(
Ale jakos tak czulam, nie nastawialam sie na szczesliwy final.
Takze kolejne starania przede mna.
Ale jakos tak czulam, nie nastawialam sie na szczesliwy final.
Takze kolejne starania przede mna.
reklama
Rurka Kochana, widzisz....ja tak czulam bo znow ta niska beta na wstepie. Ja zawsze od poczatku mialam wysoka bete w kazdej ze szczesliwych ciaz,a w kazdej bioch. Beta mala miedzy 100-150. Teraz tak samo. Dobrze ze to na tym etapie a nie w granicach 10-12 tyg
Walka trwa dalej, w koncu sie uda
Walka trwa dalej, w koncu sie uda