reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Sykatynka witaj, zapalam światełko dla Twojego Aniołka
[*] ja z badaniami też nie pomogę ale dziewczyny na pewno doradzą:-)

Rurka najbardziej podtrzymuje mnie na duchu że przyrost jest ok. Wiem że wartości na tak wczesnym etapie są mniej ważne ale skłamałabym gdybym powiedziała że zupełnie o tym nie myślę...
a Ty kochana leż, odpoczywaj i oszczędzaj się tak jak lekarz zalecił! Ostrożności nigdy za wiele:-)

Ostatnia edycja:
reklama
rurka baaardzo wspaniałe wiadomości:-D:-D nie potrzebnie Cie nastraszyli:angry: ale ważne,że już się wyjaśniło:-D

pietrucha dasz radę,kibicuję baaaardzo,musi być wszystko dobrze,Dzidziuś urośnie,łożysko się podniesie i będzie wszystko książkowo:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sykatynka witaj,dla Aniołka (*)

Póki co widać tylko malutki pęcherzyk w macicy. Ładny, okrągły, ale malutki. jak 4tc
Jutro i w pt mam zrobić betę.
Wg om to 5t6d :/ om 22.10
Owu test pozytywny 14dc

Załączniki

• 20141202_195850.jpg
    20141202_195850.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 58
Nanu…ja mam bardzo podobną sytuację.. może owulka jednak przesunęła się o parę dni.. + jeszcze troszkę czasu zajęło zagnieżdżenie.. Trzymam ciągle kciuki!
Ja jutro też betę zrobię

witajcie dziewczynki:-)

pietrusiu
moje mysli sa prz Tobie, nawet jesli to gornolotnie brzmi, ale tak jest, modle sie za Twoj Cud . buzka

natka
wpadam rzadko, jakos ostatnio .... nie chce sie nakrecac :tak: gratuluje i mocno kciuki zaciskam

doris
kciuki zacisniete i gratulki cichutkie

nanu, matroocha gratulki i kciuki zaciskam

a swoja droga sliczny wysyp ciaz :-):-):-)

za ciezarowki trzymam kciuki

U mnie dzisiaj miły dzien był, a potem miałam stresa i bieganie po weterynarzach z kotem moim ukochanym. Padlismy juz obydwie ( obytroje z Piotrusiem) na pyszczki. Ale chyba jest ok, jutro jeszcze wyniki z krwi odbiore kota i podamy antybiotyk.

Takze przeczytalam co u Was, ale nie nam sił na odpisywanie. Wszystkie Was sciskam, ciesze sie z Wami i trzymam kciukasy!!!

Hej
Dziewczynki, prosze o kciuki! Zrobilam bete, wyniki beda po godz.14.
W poniedzialek beta 114.

Nanu, martocha...jak u Was beta?
Pietrucha...kciuki zacisniete! Bedzie dobrze!!!!

Buziaki dla Reszty Dziewczat!

reklama
Do góry