reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej

U mnie dziś średnio, kreska na teście nie ściemniała niestety albo ja już słabo widzę - same oceńcie, już mam bardzo niefajne myśli.. Jak mi się uda to jutro pójdę na betę ale ciężko będzie z czasem.

Buziaki dla Wszystkich bo nastroju brak
unhappy.gif

Wstawiam zdjęcie, zobaczcie same, ba ja raz widzę, że jest ciemniejsza a raz nie :-)
Zobacz załącznik 65629730,11-1b.jpg

Załączniki

• 30,11-1b.jpg
    30,11-1b.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 137
Ostatnia edycja:
reklama
Pietrucha trzymam mocno za Was kciuki. Myślami jestem z Wami. Będzie dobrze bo inaczej być nie może:tak: Bądź z nami w kontakcie
Rurka jeśli skurcze znów się pojawią to zmykaj od razu do szpitala na IP. Nie chcę Cię straszyć, ale ja miałam dość podobnie. Zaczęło się od lekkich skurczy a potem poszło w piorunującym tempie . Szyjka bardzo szybko zaczęła się skracać, pojawiły się upławy i niestety mojej córeczki nie udało się już uratować. Życzę Wam z całego serduszka, aby u Was było inaczej i żebyś tuliła swoje maleństwo :-D
Doris Gratulację i trzymam mocno kciuki. Musi się udać :tak::-)
Luxuorius Trzymam kciuki za ten cykl. Oby się udało:-)

Niestety ja cały czas czekam za pierwszym @, ale póki co ani widu ani słychu. W środę mija 6 tygodni od porodu i łyżeczkowania. Cały czas mam ten galaretkowaty śluz i nie bardzo wiem skąd. Wczoraj byłam w pracy i zaczęłam czuć skurcze, a kilka z nich były tak silne jak przy porodzie. Mega się wystraszyłam, wzięłam od razu 2 tabletki No-spy i trochę mi przeszło. Myślałam nawet, ze może zbliża się @ ale jak narazie cisza. We wtorek rano mam wizytę kontrolną i boję się cholernie, że są jakieś komplikacje po porodzie lub po łyżeczkowaniu
Tak bardzo chciałabym mieć już ten @, bo niestety czas kiedy będziemy mogli zacząć starania cały czas się wydłuża:wściekła/y:

Ps. Przepraszam Was, ze tak rzadko udzielam się na tym forum. Czytam Was codziennie, jednak z pisaniem idzie mi zdecydowanie gorzej:-D

Doris- testy ciążowe nie mają na celu stwierdzania przyrostu beta hcg tylko jej wykrycie. Czy słyszałaś kiedykolwiek by lekarz mówił "no to proszę teraz zrobić 5 testów ciążowych i zobaczymy jak kreska ciemnieje?".
Zalecam betkę z krwi to jedyna forma sprawdzenia przyrostu;-).

Kamkaz, ja bym się przeszła do lekarza na Twoim miejscu

MartOocha...rozbawiłaś mnie tym tekstem, poprawił mi się bardzo nastrój. Dziękuję :-). Ja wiem, że powinnam zbadać betę ale póki co sprawdzam testy, mam jeszcze jeden :-)

Pietrucha...dobrze, że u Ciebie lepiej!!!! Ty czujesz już ruchy dzidzi? Kiedy kolejne usg? Jeśli chodzi o mnie to ja biorę folik, duphaston 2x1, acard i clexane.

Motylkowaona Kubuś cudo! KJest dokładnie zawitał na świecie? co do snu,cóż z z Piotrusiem co 1,5h przez doooobre kilka miesięcy się budzilam a mleko było piękne i obfite. Teraz też piękne a Adam w nocy potrafi i 4h spać. Dasz radę. Facet by nie dał ale Matka poradzi sobie!
Doris gratki! Na mojej komórce ciemniejsze
pietruszka myślami i modlitwą jestem z Wami
Sysiq MUSI BYĆ WASZ TEN GRUDZIEŃ!​

Cześć dziewczyny,
Dawno mnie nie było, nie wiem nawet czy jeszcze któraś z Was mnie pamięta. W każdym razie podczytywałam Was, mimo że się nie pdzywałam. U mnie było ciężko, najpierw kiepsko znioslam dzień na który miałam ustalony TP, teraz było niezbyt lekko bo mięło pół roku od #...
Cykle naprawdę mocno mi się pokręciły, w tym owulka dopiero w 25-26 dc. W piątek, w 11 lub 12dpo zrobiłam test i wyszła blada druga kreska.. Poszłam na betę i wyszła pozytywna ale niska- 13,99mIU/ml. Nie wiem czy niska bo spada czy dopiero zaczęła rosnąć. Czekam choć nie jest to łatwe... Zwłaszcza że cały czas mam uczucie że zaraz dostanę @.

Doris beta przyrasta co drugi dzień więc na testach może nie być widoczna różnica w natężeniu- leć rano na betkę! Trzymam kciuki :tak:

Pietrucha dobrze że krwawienie ustaje, mam nadzieję że zniknie całkiem. Najważniejsze że z Maluszkiem wszystko ok, będzie dobrze-musi być!

Rurka u Ciebie też wszystko będzie na pewno dobrze, ale gdyby to się powtórzyło to moze tak jak dziewczyny piszą warto pojechać do lekarza i upewnić się:tak:

Dziewczyny na końcówce-trzymam kciuki za bezproblemowe rozwiązanie, a staraczkom życzę dwóch kreseczek:-)
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie spowrotem:-)

Kiraa zaglądasz jeszcze tutaj czasem? Co u Ciebie?

hej przepraszam, ze teraz wszystkim nie odpisze.. ale musze Doris...!!!

kobieto! po pierwsze u mnie na kompie jest znacznie wyraźniejsza od pozostałych ta kreska... ale moim zdaniem to i tak nie ma znaczenia!!!!!!!! ja robiłam 4 testy co drugi dzień... i ostatni test pod względem wyrazistości zająłby przedostatnie miejsce!!!! dwa wcześniejsze były ciemniejsze!!! a teraz proszę!!!!!!! mała kopie jak szalona :-) jutro marsz na betę!! bo inaczej kopas w dooopas od nas wszystkich! I prosze nie robić już tych testów bo tylko doła łapiesz! kape wu???????

reklama
Do góry