reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej

U mnie dziś średnio, kreska na teście nie ściemniała niestety albo ja już słabo widzę - same oceńcie, już mam bardzo niefajne myśli.. Jak mi się uda to jutro pójdę na betę ale ciężko będzie z czasem.

Buziaki dla Wszystkich bo nastroju brak
unhappy.gif

Wstawiam zdjęcie, zobaczcie same, ba ja raz widzę, że jest ciemniejsza a raz nie :-)
Zobacz załącznik 65629730,11-1b.jpg

Załączniki

• 30,11-1b.jpg
    30,11-1b.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 143
Ostatnia edycja:
reklama
Pietrucha trzymam mocno za Was kciuki. Myślami jestem z Wami. Będzie dobrze bo inaczej być nie może:tak: Bądź z nami w kontakcie
Rurka jeśli skurcze znów się pojawią to zmykaj od razu do szpitala na IP. Nie chcę Cię straszyć, ale ja miałam dość podobnie. Zaczęło się od lekkich skurczy a potem poszło w piorunującym tempie . Szyjka bardzo szybko zaczęła się skracać, pojawiły się upławy i niestety mojej córeczki nie udało się już uratować. Życzę Wam z całego serduszka, aby u Was było inaczej i żebyś tuliła swoje maleństwo :-D
Doris Gratulację i trzymam mocno kciuki. Musi się udać :tak::-)
Luxuorius Trzymam kciuki za ten cykl. Oby się udało:-)

Niestety ja cały czas czekam za pierwszym @, ale póki co ani widu ani słychu. W środę mija 6 tygodni od porodu i łyżeczkowania. Cały czas mam ten galaretkowaty śluz i nie bardzo wiem skąd. Wczoraj byłam w pracy i zaczęłam czuć skurcze, a kilka z nich były tak silne jak przy porodzie. Mega się wystraszyłam, wzięłam od razu 2 tabletki No-spy i trochę mi przeszło. Myślałam nawet, ze może zbliża się @ ale jak narazie cisza. We wtorek rano mam wizytę kontrolną i boję się cholernie, że są jakieś komplikacje po porodzie lub po łyżeczkowaniu
Tak bardzo chciałabym mieć już ten @, bo niestety czas kiedy będziemy mogli zacząć starania cały czas się wydłuża:wściekła/y:

Ps. Przepraszam Was, ze tak rzadko udzielam się na tym forum. Czytam Was codziennie, jednak z pisaniem idzie mi zdecydowanie gorzej:-D

Doris- testy ciążowe nie mają na celu stwierdzania przyrostu beta hcg tylko jej wykrycie. Czy słyszałaś kiedykolwiek by lekarz mówił "no to proszę teraz zrobić 5 testów ciążowych i zobaczymy jak kreska ciemnieje?".
Zalecam betkę z krwi to jedyna forma sprawdzenia przyrostu;-).

Kamkaz, ja bym się przeszła do lekarza na Twoim miejscu

MartOocha...rozbawiłaś mnie tym tekstem, poprawił mi się bardzo nastrój. Dziękuję :-). Ja wiem, że powinnam zbadać betę ale póki co sprawdzam testy, mam jeszcze jeden :-)

Pietrucha...dobrze, że u Ciebie lepiej!!!! Ty czujesz już ruchy dzidzi? Kiedy kolejne usg? Jeśli chodzi o mnie to ja biorę folik, duphaston 2x1, acard i clexane.

Motylkowaona Kubuś cudo! KJest dokładnie zawitał na świecie? co do snu,cóż z z Piotrusiem co 1,5h przez doooobre kilka miesięcy się budzilam a mleko było piękne i obfite. Teraz też piękne a Adam w nocy potrafi i 4h spać. Dasz radę. Facet by nie dał ale Matka poradzi sobie!
Doris gratki! Na mojej komórce ciemniejsze
pietruszka myślami i modlitwą jestem z Wami
Sysiq MUSI BYĆ WASZ TEN GRUDZIEŃ!​

Cześć dziewczyny,
Dawno mnie nie było, nie wiem nawet czy jeszcze któraś z Was mnie pamięta. W każdym razie podczytywałam Was, mimo że się nie pdzywałam. U mnie było ciężko, najpierw kiepsko znioslam dzień na który miałam ustalony TP, teraz było niezbyt lekko bo mięło pół roku od #...
Cykle naprawdę mocno mi się pokręciły, w tym owulka dopiero w 25-26 dc. W piątek, w 11 lub 12dpo zrobiłam test i wyszła blada druga kreska.. Poszłam na betę i wyszła pozytywna ale niska- 13,99mIU/ml. Nie wiem czy niska bo spada czy dopiero zaczęła rosnąć. Czekam choć nie jest to łatwe... Zwłaszcza że cały czas mam uczucie że zaraz dostanę @.

Doris beta przyrasta co drugi dzień więc na testach może nie być widoczna różnica w natężeniu- leć rano na betkę! Trzymam kciuki :tak:

Pietrucha dobrze że krwawienie ustaje, mam nadzieję że zniknie całkiem. Najważniejsze że z Maluszkiem wszystko ok, będzie dobrze-musi być!

Rurka u Ciebie też wszystko będzie na pewno dobrze, ale gdyby to się powtórzyło to moze tak jak dziewczyny piszą warto pojechać do lekarza i upewnić się:tak:

Dziewczyny na końcówce-trzymam kciuki za bezproblemowe rozwiązanie, a staraczkom życzę dwóch kreseczek:-)
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie spowrotem:-)

Kiraa zaglądasz jeszcze tutaj czasem? Co u Ciebie?

hej przepraszam, ze teraz wszystkim nie odpisze.. ale musze Doris...!!!

kobieto! po pierwsze u mnie na kompie jest znacznie wyraźniejsza od pozostałych ta kreska... ale moim zdaniem to i tak nie ma znaczenia!!!!!!!! ja robiłam 4 testy co drugi dzień... i ostatni test pod względem wyrazistości zająłby przedostatnie miejsce!!!! dwa wcześniejsze były ciemniejsze!!! a teraz proszę!!!!!!! mała kopie jak szalona :-) jutro marsz na betę!! bo inaczej kopas w dooopas od nas wszystkich! I prosze nie robić już tych testów bo tylko doła łapiesz! kape wu???????

reklama
Do góry