Nanulika, 90natka super wieści, wielkie gratulacje i spokojnych 8 miesięcy
Widzę że urodzajny koniec roku &&&&&&
Małgonia wyluzuj, przecież Wojtuś (czy wspominałam że piękne imię?) będzie przez najbliższe kilka miesięcy a może lat (2) z Wami w pokoju... To wszystko wg mnie ładnie wygląda na zdjęciu, a w praktyce ten pokoik stoi i czeka aż obie strony są gotowe na rozstanie. Szwagierka sobie wymyśliła że dziecko od razu będzie w swoim pokoiku i to na innym piętrze. W praktyce wyszło tak że pokoik dziecka został wzbogacony o łoże małżeńskie bo przecież nie da się biegać po tysiąc razy góra dół do dziecka (a kto powiedział że się da...). Nie dość tego... jak byliśmy w czerwcu a mała miała już 4 lata oni dalej spali we trójkę. Jej łóżeczko jest taką dostawką do łóżka rodziców...
Straszna ta Twoja teściowa. Rąk do góry też podnosić nie można, chyba na pożar też nie można patrzeć, itp itd... szykuj się na czerwone tasiemki przy wózku
Dobrze że masz już wozek, spokojną głowę będziesz miała. Rany, już tylko 2 tygodnie
Doris a jak Twoja córeczka się czuje? No i dawaj znać o becie
Pietrucha wciąż o Was myślę. Ślę pozytywne fluidki**********************************************
Madziorrrek jak Twój Franio?
Martooocha jak samopoczucie? W pracy pewnie się "ucieszyli" że kolejne 2 lata mają Cię z głowy
Michalinko a jak Twoje mdłości? Kiedy podglądanie?
Celtunia my tu wszystkie o Tobie myślimy. Super że są i lepsze chwile/ dni. Z czasem będzie ich coraz więcej. Już pól roku jesteście razem. Jak Twój Synek, bryka z maluchami? A jak pies zareagował na dwa brzdące? Trzymam kciuki by z czase było Ci/Wam coraz lżej
Ja się pochwalę że po miesiącu zostało mi jakieś 2kg na + więc się cieszę zważywszy na to ile ja jedzenia pochłaniam przez to karmienie
Gochson a Ty cały czas w szpitalu czy w domu leżysz? Jak sobie dajesz radę z Adasiem
Agaawa super że u Piotrusia wszystko dobrze. To leń się dalej na spokojnie
Rurka kochana, mam nadzieję że teraz słyszysz tylko dobre wieści u lekarza. Nawet nie wyobrażam sobie ile stresu Cię to kosztuje, zwłaszcza dziś. &&&&&&&&&&&&&