reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

pietrusia tylko spokoj i pozytywne myslenie , pamietaj, wszystko bedzie dobrze, ja mialam tak praktycznie co miesiac, chyba do 6 miesiaca i tez nic nie tlumaczyli z kad, podobno sie zdaza, wazne tutaj tylko, ze akcja serca hest, wszystko pozamykane i tyle...nic tu wiecej nie wnikali u mnie, takze 3 mam kciuki&&& , za ustanie krwawienia;-) Bedzie dobrze!

doris super, kreska ciemnieje! 3 mam &&&& tez

motylkowa mama piekny Kubus, bedzie lepiej, juz niedlugo, bedzie dluzej spal w nocy:)

malgonia zakladali mi, to nic nie czulam, przez znieczulenie...a sciaganie, kazali mi usiasc na krzeselku pod prysznicem i 2 sek trwalo, szczypniecie i tyle;-), nie ma sie czego bac!

milej niedzieli i staranek :)

reklama
Pietruszka zaciskam mocno kciuki za Was i przesyłam mega pozytywne myśli &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Doris dla Was również solidna porcja kciukow &&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam wszystkich!!!! Buziaki

Hej dziewczyny!
Leze dalej, krwawie ciagle ale juz nie tak jak wczesniej..bo bylo jakby ktos mi kran odkrecil..
Leze i oby bylo dobrze.
Dziekuje za wsparcie, kciuki i modlitwe!!
Doris gratuluje!! Jakies leki bedziesz brac?
Malgonia mi zakladali teraz.cewnik i wyciagali. Troche zapieklo i tyle. Nie ma sie czego bac.
Rurka co z toba?

ze mną ok... dzisiaj skurczy narazie brak...
Pietrusia myślami jestem z Tobą i ciągle myślę o Was... oby wszystko wróciło do normy...

Pietruszka ja to myśle, ze ty masz te krwawienia w czasie kiedy powinnas mieć miesiączki. Podobno tak czasem bywa. Dalej trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. &&&&&&

rurka dzieki za troskę, u mnie wszystko ok. Ja dla odmiany czuje sie bardzo dobrze, lenie sie na zwolnieniu. Jedyne lekkie zmartwienie to fakt, ze Piotrusia słabo czuje. Musze go zmuszać wieczorami do brykańia, żeby mnie uspokoił, bo Dzidzius leniwy jest - moj kochany. W poniedzialk wizyta wiec zobaczę jak urósł. Bo nie uwierzycie - od ok. 3 tygodni nie przytyłam wcale, jak wtedy przekroczyłam 70kg, tak teraz stoję w miejscu, a bez śniadania to wazę nawet 69,4 kg. Jak sie okaże, ze Synuś rosnie ładnie, to sie przestanę martwić.

A wczoraj kupiłam wozek i fotelik. Spontaniczna decyzja, ale ładną cenę wynegocjowalam. Kupiłam wozek Tako Omega czarno- szary. I piekny czerwony fotelik Cybex Aton 3 z bazą izofix. Szczególnie z fotelika jestem zadowolona bo ma 5 gwiazdek w testach.

Pietruszka dobrze ze krwawienie mniejsze i ze z Dzidzia ok.
Agawka kciuki za wizytę, oby kopniaki były konkretniejsze. Fajnie ze zakupy się udały takie na spontanie są najlepsze.
Motylkowa gratuluję a Kubuś nie musze chyba mówić Cudo!!

Dziekuje dziewczyny..grunt to dobra opieka zdrowotna, ogólnie /kubus pochodzi z ciazy blizniaczej, tylko drugiemu dzieciatku serduszko przestało bic w 9 tyg, duzo by pisac, to że jest Kubus na swiecie zawdzieczam mojemu doktorkowi :)

trzymam za was wszystkie kciuki, Piertrusia to dobrze ze juz lepiej

reklama
Pietrucha - trzymam bardzo mocne kciuki! Wiem,że się uda! Będziesz tulić tą kruszynkę całą i zdrową!!
MotylkowaOna gratulację! Jednak coś nad Nami czuwa.... widocznie Kubuś miał być na świecie z Wami.
Ewikewik WITAM!! :-)
Doris gratuluję, po ciuchu g r a t u l u j ę :-)
Luxouris trzymam kciuki za udany cykl! :-)
Malgonia JAK SIĘ CZUJESZ!!? Ja mam mieć Twój brzuszek! Całuujję gooo mocno!!

U mnie coraz goręcej!!! 2x dziennie, to musi być moj cyk!l Tak na święta no proszę!
Już po ślubie jestem, już czekam ponad rok - to moj czas!! :-) Testowanie dzień przed wigilią!

Ostatnia edycja:
Do góry