reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Doris.. to ja sie pytam kiedy testujesz a Ty tu tak z zaskoczenia :) nooooo kochana gratki gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D piekne teściory!!!!!!!!!!!!!!! teraz spokojności :) to co sierpień?? czyj brzuchal masz? :-D

reklama
Rurka, Kochana...wiesz, że to początki, strasznie się boję, bo cieszyłam już dwa razy :-(, w maju i we wrześniu i wiesz co się stało. Także na razie wszystko na spokojnie, termin z OM 6 sierpnia, jakby się udało to pewnie koniec lipca :-)

Doris - obiecałam Ci swój brzuch i proszę bardzo! Ja już gratuluję

Pietrucha -trzymam mocno kciuki aby to nie było nic poważnego. Uważaj teraz na was mocno!

Rurka - do Ciebie też odnosi się to co Pietruchy!

Pietrusia, może taka Twoja uroda? Może cześć endometrium faktycznie reaguje na hormony i podkrwawia? Dobrze, że Motylkowa (gratuluję Śłodkiego Okruszka!) napisała, że też miała takie dolegliwości, pewnie bardzo Ci pomogła. Odpoczywaj i szukaj w sobie spokoju. JEST DOBRZE! nawet jeśli dolegliwości masz niestandardowe to jednak sporo kobiet tak ma. Ściskam!
Doris Ty nie zapeszasz A JA MOGĘ SIĘ CIESZYĆ ZA NAS DWIE! Gratuluję!

pietrucha jestem z Tobą myślami i &&&&&&&&&&&&&&&& wszystko będzie dobrze:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

doris :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pietruszka kochana! Leż i odpoczywaj. Ja sie będę za Was modlić. Strasznie duzo musisz tego stresu wytrzymać. Ale wierze, ze bedzie dobrze, musi być!

Doris gratulacje! Teraz milych i spokojnych pozostałych miesięcy!

MotylkowaOna piekny Kubus! Jeszcze raz gratuluje.

reklama
ewik... kochana... może z nami będzie Ci lżej??? wracaj do nas... jeśli masz na to siłę i chęć oczywiście :)

Doris.. wiem, wiem... ale musi być dobrze! rozumiesz> musi! i tego się trzymamy!!!!

Pietrusia.... &&&&&&&&&&&&&

Agawa... a Ty jak się czujesz??

Malgonia.. jak samopoczucie?

Do góry