reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Rurka, Kochana...wiesz, że to początki, strasznie się boję, bo cieszyłam już dwa razy :-(, w maju i we wrześniu i wiesz co się stało. Także na razie wszystko na spokojnie, termin z OM 6 sierpnia, jakby się udało to pewnie koniec lipca :-)
Pietrusia, może taka Twoja uroda? Może cześć endometrium faktycznie reaguje na hormony i podkrwawia? Dobrze, że Motylkowa (gratuluję Śłodkiego Okruszka!) napisała, że też miała takie dolegliwości, pewnie bardzo Ci pomogła. Odpoczywaj i szukaj w sobie spokoju. JEST DOBRZE! nawet jeśli dolegliwości masz niestandardowe to jednak sporo kobiet tak ma. Ściskam!
Doris Ty nie zapeszasz A JA MOGĘ SIĘ CIESZYĆ ZA NAS DWIE! Gratuluję!
Doris Ty nie zapeszasz A JA MOGĘ SIĘ CIESZYĆ ZA NAS DWIE! Gratuluję!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ewikewik Kochana, super że jesteś!!! Jak u Ciebie?
Pietruszka kochana! Leż i odpoczywaj. Ja sie będę za Was modlić. Strasznie duzo musisz tego stresu wytrzymać. Ale wierze, ze bedzie dobrze, musi być!
Doris gratulacje! Teraz milych i spokojnych pozostałych miesięcy!
MotylkowaOna piekny Kubus! Jeszcze raz gratuluje.
Doris gratulacje! Teraz milych i spokojnych pozostałych miesięcy!
MotylkowaOna piekny Kubus! Jeszcze raz gratuluje.
reklama
rurka
Fanka BB :)
ewik... kochana... może z nami będzie Ci lżej??? wracaj do nas... jeśli masz na to siłę i chęć oczywiście
Doris.. wiem, wiem... ale musi być dobrze! rozumiesz> musi! i tego się trzymamy!!!!
Pietrusia.... &&&&&&&&&&&&&
Agawa... a Ty jak się czujesz??
Malgonia.. jak samopoczucie?
Doris.. wiem, wiem... ale musi być dobrze! rozumiesz> musi! i tego się trzymamy!!!!
Pietrusia.... &&&&&&&&&&&&&
Agawa... a Ty jak się czujesz??
Malgonia.. jak samopoczucie?