reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Doris.. to ja sie pytam kiedy testujesz a Ty tu tak z zaskoczenia :) nooooo kochana gratki gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D piekne teściory!!!!!!!!!!!!!!! teraz spokojności :) to co sierpień?? czyj brzuchal masz? :-D

reklama
Rurka, Kochana...wiesz, że to początki, strasznie się boję, bo cieszyłam już dwa razy :-(, w maju i we wrześniu i wiesz co się stało. Także na razie wszystko na spokojnie, termin z OM 6 sierpnia, jakby się udało to pewnie koniec lipca :-)

Doris - obiecałam Ci swój brzuch i proszę bardzo! Ja już gratuluję

Pietrucha -trzymam mocno kciuki aby to nie było nic poważnego. Uważaj teraz na was mocno!

Rurka - do Ciebie też odnosi się to co Pietruchy!

Pietrusia, może taka Twoja uroda? Może cześć endometrium faktycznie reaguje na hormony i podkrwawia? Dobrze, że Motylkowa (gratuluję Śłodkiego Okruszka!) napisała, że też miała takie dolegliwości, pewnie bardzo Ci pomogła. Odpoczywaj i szukaj w sobie spokoju. JEST DOBRZE! nawet jeśli dolegliwości masz niestandardowe to jednak sporo kobiet tak ma. Ściskam!
Doris Ty nie zapeszasz A JA MOGĘ SIĘ CIESZYĆ ZA NAS DWIE! Gratuluję!

pietrucha jestem z Tobą myślami i &&&&&&&&&&&&&&&& wszystko będzie dobrze:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

doris :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pietruszka kochana! Leż i odpoczywaj. Ja sie będę za Was modlić. Strasznie duzo musisz tego stresu wytrzymać. Ale wierze, ze bedzie dobrze, musi być!

Doris gratulacje! Teraz milych i spokojnych pozostałych miesięcy!

MotylkowaOna piekny Kubus! Jeszcze raz gratuluje.

reklama
ewik... kochana... może z nami będzie Ci lżej??? wracaj do nas... jeśli masz na to siłę i chęć oczywiście :)

Doris.. wiem, wiem... ale musi być dobrze! rozumiesz> musi! i tego się trzymamy!!!!

Pietrusia.... &&&&&&&&&&&&&

Agawa... a Ty jak się czujesz??

Malgonia.. jak samopoczucie?

Do góry