reklama
Mika - 13 VI 2014 - Leon - juz na świecie
Kasiuchna - 12 VII 2014 - Oliwka - juz na swiecie
Karaiwina - 08 VIII 2014 -Lilka już na świecie
GalwayGirl - 21 X 2014 - juz na świecie
Madziorrek - 26 X 2014 Franiu - juz na świecie
Ameritum - 29 X - 1 XI 2014 - juz na świecie
Carollina - 07 XI 2014 - juz na świecie
Anncka - 29 XI 2014 Maciuś - juz na świecie
Annte - 06 XI 2014 - Maja i Adaś juz na świecie
Malgonia - 16 XII 2014 Wojtuś
Gochson - 23.01.2015
Angelstw - 17.02.2015
Agaawa - 03.03.2015 synuś Piotruś
Rurka - 14.03.2015
Pietrucha -
Michalina
Martoocha
Nanulika
Prosze sie ładnie wpisywać z terminami.
Kasiuchna - 12 VII 2014 - Oliwka - juz na swiecie
Karaiwina - 08 VIII 2014 -Lilka już na świecie
GalwayGirl - 21 X 2014 - juz na świecie
Madziorrek - 26 X 2014 Franiu - juz na świecie
Ameritum - 29 X - 1 XI 2014 - juz na świecie
Carollina - 07 XI 2014 - juz na świecie
Anncka - 29 XI 2014 Maciuś - juz na świecie
Annte - 06 XI 2014 - Maja i Adaś juz na świecie
Malgonia - 16 XII 2014 Wojtuś
Gochson - 23.01.2015
Angelstw - 17.02.2015
Agaawa - 03.03.2015 synuś Piotruś
Rurka - 14.03.2015
Pietrucha -
Michalina
Martoocha
Nanulika
Prosze sie ładnie wpisywać z terminami.
Ostatnia edycja:
galwaygirl ja juz w domu leze. A Adasiem na razie opiekuja sie babcie, wiec mam wiecej luzu. No nic jak mus to mus musze jeszcze polezec do bezpiecznego terminu.
Luxuoriuus moze jakos sie uda dopasowac
Doris beta to indywidualna sprawa, wazne aby przyrost byl dobry. Ja w 27 dc mialam 54, ale cykle mialam 25-26 dni.
Agawa ja mam termin 23.01, wiec mozesz mi wpisac bo ja z komorki nadaje i nie chce zeby kolorki sie stracily.
Luxuoriuus moze jakos sie uda dopasowac
Doris beta to indywidualna sprawa, wazne aby przyrost byl dobry. Ja w 27 dc mialam 54, ale cykle mialam 25-26 dni.
Agawa ja mam termin 23.01, wiec mozesz mi wpisac bo ja z komorki nadaje i nie chce zeby kolorki sie stracily.
Neta81
Fanka BB :)
Doris beta calkiem ok, sprawdz za dwa dni trzymam &&&&&
90natka pamietam Cie i gratuluje
Nanu wspaniale )rowniez gratuluje
Gochson no ja ciagle czekam na jakis brzuszek dziewczyny zachodza, rodza dzieci, pozniej znow zachodza a ja tak tkwie w miejscu. moze w koncu Twoj brzuszek bylby dla mnie.
Malgonia,Celta,Ewikewik,Martoocha,
Sysiq,kamkaz,michalina, Luxorious, Agaawa, galwaygirl, madziorrek pozdrawiam
90natka pamietam Cie i gratuluje
Nanu wspaniale )rowniez gratuluje
Gochson no ja ciagle czekam na jakis brzuszek dziewczyny zachodza, rodza dzieci, pozniej znow zachodza a ja tak tkwie w miejscu. moze w koncu Twoj brzuszek bylby dla mnie.
Malgonia,Celta,Ewikewik,Martoocha,
Sysiq,kamkaz,michalina, Luxorious, Agaawa, galwaygirl, madziorrek pozdrawiam
nanulika gratuluję!!
doris wiem,że się boisz ale teraz tylko cierpliwość i spokój zalecany,trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
rurka jak badanie??? czekam na wieści i &&&&&&&&&&&&&&&
pietrucha jak u Ciebie,krwawienie ustało?? melduj nam tu na bieżąco
michalina jak mdłości?ustąpiły trochę czy nadal się męczysz??jak w ogóle u Ciebie?
luxuoriu jesteś na 100 % pewna kiedy masz płodne? testy owulacyjne robisz?? ja kiedyś byłam przekonana,że jestem płodna ok. 13-14 dc (był śluz,brzuch bolał...) póki nie zaszłam w ciąże 7 dc.Teraz wiem,że zaraz po okresie już można działać także trzymam kciuki żeby i Tobie przytrafiła się niespodzianka.
netaa Ty podchodziłaś kiedyś do inseminacji??? moja koleżanka 6 lat się starała i w końcu się zdecydowała...teraz ma 3 tygodniowe maleństwo w domu
doris wiem,że się boisz ale teraz tylko cierpliwość i spokój zalecany,trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
rurka jak badanie??? czekam na wieści i &&&&&&&&&&&&&&&
pietrucha jak u Ciebie,krwawienie ustało?? melduj nam tu na bieżąco
michalina jak mdłości?ustąpiły trochę czy nadal się męczysz??jak w ogóle u Ciebie?
luxuoriu jesteś na 100 % pewna kiedy masz płodne? testy owulacyjne robisz?? ja kiedyś byłam przekonana,że jestem płodna ok. 13-14 dc (był śluz,brzuch bolał...) póki nie zaszłam w ciąże 7 dc.Teraz wiem,że zaraz po okresie już można działać także trzymam kciuki żeby i Tobie przytrafiła się niespodzianka.
netaa Ty podchodziłaś kiedyś do inseminacji??? moja koleżanka 6 lat się starała i w końcu się zdecydowała...teraz ma 3 tygodniowe maleństwo w domu
Ostatnia edycja:
nanulika gratulacje :-)
doris beta może być różna, zależy kiedy doszło do zagnieżdżenia, także nie przejmuj się ! Tak jak dziewczyny piszą, najważniejsze żeby był przyrost, powtórz za dwa dni i wszystko będziesz wiedziała. A na pewno wszystko będzie dobrze ja w Aniołkowej ciąży miałam 92 mIU/ml w 32 dc, a teraz to już nawet nie mówię tak bardzo wszystko jest pokręcone...
agaawa super że z Małym wszystko ok, choć wcale już nie taki mały :-)
neta i na Ciebie przyjdzie czas, wiem jak ciężko jest przy długich staraniach ale wierzę że dla Ciebie już niedługo zaświeci słonko i zobaczysz upragnione || :-)
ja dziś powtórzyłam test, kreska widoczna ale nadal blada. Byłam na becie ale wciąż czekam na wynik...
doris beta może być różna, zależy kiedy doszło do zagnieżdżenia, także nie przejmuj się ! Tak jak dziewczyny piszą, najważniejsze żeby był przyrost, powtórz za dwa dni i wszystko będziesz wiedziała. A na pewno wszystko będzie dobrze ja w Aniołkowej ciąży miałam 92 mIU/ml w 32 dc, a teraz to już nawet nie mówię tak bardzo wszystko jest pokręcone...
agaawa super że z Małym wszystko ok, choć wcale już nie taki mały :-)
neta i na Ciebie przyjdzie czas, wiem jak ciężko jest przy długich staraniach ale wierzę że dla Ciebie już niedługo zaświeci słonko i zobaczysz upragnione || :-)
ja dziś powtórzyłam test, kreska widoczna ale nadal blada. Byłam na becie ale wciąż czekam na wynik...
Pietrucha, jak u Cb sytuacja? Ania no wiem, kiedy mam. Wtedy mam płodny śluz w takiej ilości, że aż miło, jajniki klują, kilka razy monitoring potwierdził owu właśnie wtedy kiedy takie objawy były. Z reguły miałam ją koło 13-14 dc, a od kilku miesięcy jest w 10 dc. Po samej owu piersi zaczynają boleć, no i śluz gesty, biały i po ptokach. A my już zaraz i tak po @ zaczynamy działać zawsze
Ostatnia edycja:
reklama
malgonia1
Fanka BB :)
Doris, bo normalnie Ci naleję. Nie wymyślaj sobie teraz, spójrz na normy bety - zakres jest rozległy. Pierwsza beta- tylko potwierdza ciążę. Zrób drugą to będzie wiadomo czy przyrost jest ok. Bo to przyrost a nie bezwzględna wartość jest ważna. Przecież dobrze o tym wiesz a wariujesz. Spokój, ok?
Nanu gratuluję. Ale szybko tym naszym Mamuśkom udaje się zajść w drugą ciążę- Nanulika, Martoocha, Michalina. Jeszcze Magda powinna dołączyć.
Rurka, super wieści!
Agawa- u Ciebie też wszystko gra!
Ja idę w środę na wizytę, trzymajcie kciuki. Cukry mi ostatnio skakały, żeby nie odbiło się to na Wojtusiu.
Galwaygirl, teściowa to złota kobieta, do rany przyłóż, ona tak z miłości chyba wierzy w te przesądy, żeby nie zapeszyc, żeby wszystko było dobrze. Ale rzeczywiście niektóre przesądy są śmieszne. Ja też zaczęłam wierzyć, żeby nic nie zaczynaćw piątek, bo w piątek zły początek, jak mawia babcia. I wiecie wszystkie złe wiadomości, złe wyniki w poprzednich ciążach były w piątek. Dlatego teraz chodzę w środy Głupie to, ale boję się robić badania w piątki.
Nanu gratuluję. Ale szybko tym naszym Mamuśkom udaje się zajść w drugą ciążę- Nanulika, Martoocha, Michalina. Jeszcze Magda powinna dołączyć.
Rurka, super wieści!
Agawa- u Ciebie też wszystko gra!
Ja idę w środę na wizytę, trzymajcie kciuki. Cukry mi ostatnio skakały, żeby nie odbiło się to na Wojtusiu.
Galwaygirl, teściowa to złota kobieta, do rany przyłóż, ona tak z miłości chyba wierzy w te przesądy, żeby nie zapeszyc, żeby wszystko było dobrze. Ale rzeczywiście niektóre przesądy są śmieszne. Ja też zaczęłam wierzyć, żeby nic nie zaczynaćw piątek, bo w piątek zły początek, jak mawia babcia. I wiecie wszystkie złe wiadomości, złe wyniki w poprzednich ciążach były w piątek. Dlatego teraz chodzę w środy Głupie to, ale boję się robić badania w piątki.