reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Pietrucha ja pisze na tel i coś ta strona ciężko mi chodzi i nie zawsze chce mi wejść edytowana wiadomość :/ albo w ogole nie chce mi się wstawić post i się wkurzam. Także nie gniewajcie się jeśli mi się trafi post pod postem. I dziękuję za wsparcie :*

reklama
pietrusiu
jak wizyta??&&&&&&

anncka
no ja moge przejac Twoj brzuchol, ale slodziak Ci sie trafil, gdzies go zamowila :-);-)

pozdrawiam wszystkie lasencje:tak:

hej :)
dziękuję za kciuki i proszę nie ustawać :*
I ja już po wizycie. Lekarz bardzo fajny, wywarł na mnie nieco lepsze wrażenie. Przeraził się tylko częstością z jaką chcę go odwiedzać, no ale cóż - powiedział, że rozumie, bo już dużo przeszłam - ale z punktu widzenia medycznego to nie ma sensu ;p
Zrobił mi usg przez brzuch ( żeby tak często tam nie gmerać ) - na nim szyjka ma 4,5cm - czyli odejmujemy ok 1cm, bo zawsze przez brzuch jest taka różnica - czyli jest jak było - nie otwiera się wiec super. Rozmawialiśmy o ew. szwie. Mam u niego wizytę 15 grudnia, jeżeli wtedy okaże się, że coś się zaczęło by dziać, to 16 zabiera mnie do siebie na oddział i zakłada szew. Wcześniej mam zrobić u Pani Profesor posiew z szyjki, gdyby coś. Więc wie co robi, co mnie cieszy.
Odpowiedział na wszystkie pytania, wydaje się sensowny. Chyba go wybiorę. Ale jeszcze konsultacja z moją Panią Prof.
A co do dzidziunia - nie wiem standardowo ile ma cm;p ale jest śliczny, ruchliwy i .. płeć nieznana. A oto fotka „salutującego” malucha.
uff ;)
CAM01458.jpg

Załączniki

• CAM01458.jpg
    CAM01458.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 65
Pietrucha.... ja nie wiem.... ale ja czuję, ze tym razem po prostu musi byc wszystko dobrze!!!!!!! Nieustannie trzymam za Was kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry