reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Martocha gratulację! I szczęśliwych 8 miesięcy :-)

Witam nowe dziewczyny! Zapalam * * * dla Waszych aniołków.

Rany julek! Staraczki powracają a ja? 15 miesięcy starań i nic :sorry2:
Jednak spokojnie wszystkie damy radę! Główka do góry i uśmiechnie się los.

Pozdrawiam Was serdecznie!

reklama
Hej
Ja tak na szybko, bo jestem w szpitalu z moja najmlodsza na jelitowke. Nadrobilam czytanie dzis ale z pisaniem kiepsko
Neta.dziekuje a pamiec!
Martoocha gratulacje
Witam nowe mamusie, swiatelka dla Waszych Aniolkow.
Jesli chodzi o testowanie to ja tez niebawem bo w piatek. Takze jeszcze 6 dni czekania.
Buziaki dla Wszystkich

Martoocha super!!!! I znów jesteśmy w ciaży razem :)))) Na kiedy termin z OM wychodzi????
Jescze Magda do nas dołączy i powinna Marcela i znów byśmy razem przechdziły przez to...

Ja dziś padam ze zmęczenia...

Witam nowe aniolkowe mamuski, swiatelka dla Waszych maluszkow (*).. Trudny czas za Wami, ale tutaj na prawdę mozna podnieść się na duchu i dzialac, dzialac, dzialac :)

Martocha ogroooomne gratulacje!! Ja tez juz mysle o drugim maluchu, namawiam meza :D a dzisiaj w sklepie co druga kobiete widzialam w ciazy lub z maluszkiem, tak bylo jak bylam z Igorem w ciazy i przed, wiec mam nadzieje ze to dobry znak i za niedlugo podzialamy :)

Buziaki dla wszystkich

Michalina mnie w to nie wciągaj :p Ja dopiero psychicznie zaczynam się oswajać z myślą o drugim dziecku. Jak do stycznia nic z tego nie wyjdzie to przerwa do maja :)

Dzięki za ciepłe przyjęcie ;)
Muszę jeszcze czekać na wizytę u gina i pewnie około 1-2 miesiąca czekać zanim znowu spróbujemy.
Mam nadzieję, że szybko zleci.

Martoocha gratuluje! Ja tez miałam takie przeczucie, ze sie udało u Ciebie! :tak:

Dziewczyny - widział ktos nasza liste zaciazonych? Bo trzeba nowe dziewczyny dopisać i sprawdzić, kto tam teraz na liście do rozpakowania jest.

reklama
Dzięki dziewczyny.. kochane duszyczki!
we wtorek idę po skierowanie na betkę i zrobię w środę i w piątek. Długa droga przede mną..toż to sam początek! Ale jeden jest plus całej sytuacji.. nie mam czasu siedzieć i myśleć..bo mam malutką córeczkę :-p (apropo muszę iść przewinąć:-p).

Izka- zachęcam! ale wiesz..dzieci od myśli się nie robi:-p
Michalinko- no pozazdrościłam.. a ja nie czułam że cokolwiek się kroi..kiepsko się czułam, wymiotowałam ale wiedziałam że to za wcześnie i śmiałam sie do siebie w duchu,że nieźle umiem sobie wkręcić wszystko ;-).

A co do zachodzenia w ciążę to NPR mam obcykane.. no i za każdym razem nogi w górze ;)

Ostatnia edycja:
Do góry