reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Luxuorius Głowa do góry. Ja też tak mówiłam gdy pierwszy raz byłam w ciąży. @ nie było, a test negatywny. Poczekałam kilka dni i zrobiłam jeszcze raz test. No i pojawiły się dwie piękne krechy:-). Tobie życzę tego samego.
A ja cały czas czekam na @, bo chcielibyśmy zacząć starania, jednak chyba odczekamy te 2-3 cykle

hej dziewczyny!

martocha - a kiedy masz w takim razie zamiar iść na L4? ;) bo chyba miałaś zacząć pracę od dziś;)
Loxourius - skoro jeszczenie masz dnia spodziewanej miesiączki, nie stresuj się i nie nakręcaj. Wiem, łatwo się mówi. Ale musisz odczekać jak każda;) i wtedy testowanie. A i jedna prośba - generujesz mnóstwo postów jeden po drugim - na przyszłość proszę edytuj je i dopisuj do poprzedniego to czego nie napisałaś, dzięki temu będzie porządek i nie trzeba tylu stron przewracać ;) Takie zasady forum ;)
Dzięki
Annacka - ojej... sama słodycz..Maciek jest boski! Jak macierzyństwo?!

A ja dzisiaj mam wizytę, trzymajcie kciuki proszę.. mocno mocno!

Pietrucha kciuki już mocno zaciśnięte. Daj znać później co i jak:)

Dziewczyny pewnie któraś z Was korzystała z 8-tygodniowego urlopu macierzyńskiego po stracie swojego dzieciątka. Możecie napisać mi jak Zus wypłacał Wam pieniądze za cały miesiąc czy na koniec za całe 8 tygodni??? Czy na końcu urlopu musiałyście iść jeszcze do Zus-u i zgłosić, że wracacie do pracy? Bardzo proszę Was o pomoc i z góry dziękuję:)

Kamkaz - nie musisz zgłaszać w Zusie, że wracasz do pracy - bo ich to nie interesuje - interesuje to twojego pracodawcę. Zus wypłaca jak chce - z doświadczenia powiem ;) Zależy to od kilku czynników - m.in od tego kiedy twój pracodawca dostarczy wszystkie dokumenty. Nie ma reguły.

reklama
Pietrucha o ktorej wizyta? trzymam ogromne kciuki &&&&

Milego dnia dziewczyny :-)

Celta jak Nas czytasz, skrobnij kilka zdan co u Was!! :-)

Do góry