reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Carollina GRATULĘ!! Jestem świnia!!! Przegapiłam!!!!
Ale to przez Galwaygirl - przejęłam od niech brzuszek i rzygam jak kot!!!!!!!!!!!

anncka tak się wzruszyłam tym Twoim zdjęciem, mi hormony szaleją i płaczę ciągle i znów się popłakałam....

Neta81
[*] dla Aniołka

martoocha ja trzymam kciuki za niedzielę, a teraz czekam aż na swoim blogu napiszesz co robić by się dobrze czuć w I trymestrze...bo ja zdycham..... a przy Wiki tak dobrze się czułam....
Mam nadzieję, że spotkamy się na Lipcóweczkach 2015 - ja już tam jestem i czekam na Ciebie - jak w niedziele testowanie to chyba by wyszło, że też lipcóweczką byś była :D

reklama
Cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie :) W każdym razie chciałam wrócić, zaglądam czasami, ale jakoś nie piszę. Aktywność Michaliny tak mnie jakoś skusiła :p

Nie nadrobię niestety wszystkiego :/

Moja Zosia za miesiąc skończy roczek, a ja zastanawiam się kiedy drugie :p

Dziewczyny! Misję mam :) Magda88 w głębi duszy chce rodzeństwo dla Zosi, ale cyka się, ha ha :) Trzeba ją przekonać :D

A ja w ogóle pokaże Wam moją Wikusie w cudzie jakie zrobiła Magda (czapeczka i komin) :))

10636305_975314709151822_7597489066914764118_n.jpg

Załączniki

• 10636305_975314709151822_7597489066914764118_n.jpg
    10636305_975314709151822_7597489066914764118_n.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 108
Małgonia. Nie powiem, że nie bolało... ale przy dziecku nie ma się kiedy na tym skupiać. 3 dnia już bez żadnych przciwbólowych dawałam radę.... Młode zrekompensuje wszystko, każdą nieodespana godzinę, każdy bol, każdy dyskomfort... Juz na finiszu Małgonia&&&&&&&&&&&&&

Michalinko- chyba termin wychodziłby na początek sierpnia..ale tak czy siak fajnie by było w ciąży razem chodzić ZNOWU;) A córa wygląda superancko!
Co do wymiotów to mi nic nie pomagało.. to po prostu mija z dnia na dzień ok 13 tyg:-p.

Pietruszko- znów się dopytuję o Ciebie- jak się czujesz?
Magda- ja Cię pamiętam;-).

Chciałabym jeszcze jedno, ale się boję. Teraz wracam do pracy i na tym się skupiam, boję się odważyć i dopuścić myśl,że się staram. No i Zośka taka mała.

reklama
Do góry