reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Carollina GRATULĘ!! Jestem świnia!!! Przegapiłam!!!!
Ale to przez Galwaygirl - przejęłam od niech brzuszek i rzygam jak kot!!!!!!!!!!!

anncka tak się wzruszyłam tym Twoim zdjęciem, mi hormony szaleją i płaczę ciągle i znów się popłakałam....

Neta81
[*] dla Aniołka

martoocha ja trzymam kciuki za niedzielę, a teraz czekam aż na swoim blogu napiszesz co robić by się dobrze czuć w I trymestrze...bo ja zdycham..... a przy Wiki tak dobrze się czułam....
Mam nadzieję, że spotkamy się na Lipcóweczkach 2015 - ja już tam jestem i czekam na Ciebie - jak w niedziele testowanie to chyba by wyszło, że też lipcóweczką byś była :D

reklama
Cześć dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie :) W każdym razie chciałam wrócić, zaglądam czasami, ale jakoś nie piszę. Aktywność Michaliny tak mnie jakoś skusiła :p

Nie nadrobię niestety wszystkiego :/

Moja Zosia za miesiąc skończy roczek, a ja zastanawiam się kiedy drugie :p

Dziewczyny! Misję mam :) Magda88 w głębi duszy chce rodzeństwo dla Zosi, ale cyka się, ha ha :) Trzeba ją przekonać :D

A ja w ogóle pokaże Wam moją Wikusie w cudzie jakie zrobiła Magda (czapeczka i komin) :))

10636305_975314709151822_7597489066914764118_n.jpg

Załączniki

• 10636305_975314709151822_7597489066914764118_n.jpg
    10636305_975314709151822_7597489066914764118_n.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 103
Małgonia. Nie powiem, że nie bolało... ale przy dziecku nie ma się kiedy na tym skupiać. 3 dnia już bez żadnych przciwbólowych dawałam radę.... Młode zrekompensuje wszystko, każdą nieodespana godzinę, każdy bol, każdy dyskomfort... Juz na finiszu Małgonia&&&&&&&&&&&&&

Michalinko- chyba termin wychodziłby na początek sierpnia..ale tak czy siak fajnie by było w ciąży razem chodzić ZNOWU;) A córa wygląda superancko!
Co do wymiotów to mi nic nie pomagało.. to po prostu mija z dnia na dzień ok 13 tyg:-p.

Pietruszko- znów się dopytuję o Ciebie- jak się czujesz?
Magda- ja Cię pamiętam;-).

Chciałabym jeszcze jedno, ale się boję. Teraz wracam do pracy i na tym się skupiam, boję się odważyć i dopuścić myśl,że się staram. No i Zośka taka mała.

reklama
Do góry