reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej hej :*

Czuję się wywołana do tablicy - co u mnie.. hmm... leżakuję... zajmuje się szydełkowaniem, żeby nie myśleć za dużo... wstaję na siku albo po jedzenia a tak to ciągle leżę, żeby tylko było dobrze. Plecy oczywiście mnie napierniczają, ale cóż. Życie. W środę wieczorem mam wizytę, ale u innej lekarki, bo moja jest w szpitalu :( no ale mam nadzieję, że wizyta będzie piękna i same dobrze rzeczy usłyszę...

Czekam na fotki brzuszków laski, ja niebawem też zrobię sobie nowe zdjęcie, bo coś tam już urosło ;)
całuski!

Anncka, Carolina gratulacje!

To jeszcze ja zostałam w tym roku. Staram się wytrzymać, ale jest mi bardzo ciężko, każdy ruch to wysiłek i ból. Ryczeć mi się chce z tej bezsilności.

Carollina gratulacje

Malgonia Ty juz w sumie masz ciaze chyba donoszoną wiec trzymam kciuki za szybki porod. A leki jeszcze jakies bierzesz?

Pietrucha lezakuj a bedzie dobrze. &&&&&&&

Rurka &&&&&& za dobre wyniki, szkoda ze dopiero za dwa tygodnie wizyta bo pewnie dluzy ci sie

Ja ostatnio lezakuje z powodu skracajacej sie szyjki ale juz coraz blizej do konca. Do tego zlapalo mnie mega chorobsko i bez antybiotyku sie nie obeszlo. Najgorsze ze juz meczy mnie od tygodnia. Pozdrawiam wszystkie mamusie a za staraczki mocno trzymam kciuki i sle fluidki ~~~~~~~~~~~

Gochson... wiesz że nawet nie... najgorszy ył pierwszy tydzień.. wiesz szok dla mnie że znowu cos nie tak może być... ale teraz jakoś nie myślę o tym... :tak: jest naprawdę ok... stres mega będzie przed wizytą... a Ty leż leż :) i się relaksuj :) i zdrówka!!!!!!!

Madziorek jak samopoczucie???

Gochson, biorę Clexane i Acard 75. A z terminem cięcia, moja lekarka powiedziała, że nic nie będziemy przyspieszać. Termin cc wyznaczony na 16 grudnia, z usg na 20. A jak zacznie się wcześniej, to cc w trybie dyzurowym. Przy cukrzycy lepiej wcześniej nie ciąć, bo dziecko może być nie tak dojrzałe jak bez niej.

reklama
Do góry