reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
hej hej :*

Czuję się wywołana do tablicy - co u mnie.. hmm... leżakuję... zajmuje się szydełkowaniem, żeby nie myśleć za dużo... wstaję na siku albo po jedzenia a tak to ciągle leżę, żeby tylko było dobrze. Plecy oczywiście mnie napierniczają, ale cóż. Życie. W środę wieczorem mam wizytę, ale u innej lekarki, bo moja jest w szpitalu :( no ale mam nadzieję, że wizyta będzie piękna i same dobrze rzeczy usłyszę...

Czekam na fotki brzuszków laski, ja niebawem też zrobię sobie nowe zdjęcie, bo coś tam już urosło ;)
całuski!

Anncka, Carolina gratulacje!

To jeszcze ja zostałam w tym roku. Staram się wytrzymać, ale jest mi bardzo ciężko, każdy ruch to wysiłek i ból. Ryczeć mi się chce z tej bezsilności.

Carollina gratulacje

Malgonia Ty juz w sumie masz ciaze chyba donoszoną wiec trzymam kciuki za szybki porod. A leki jeszcze jakies bierzesz?

Pietrucha lezakuj a bedzie dobrze. &&&&&&&

Rurka &&&&&& za dobre wyniki, szkoda ze dopiero za dwa tygodnie wizyta bo pewnie dluzy ci sie

Ja ostatnio lezakuje z powodu skracajacej sie szyjki ale juz coraz blizej do konca. Do tego zlapalo mnie mega chorobsko i bez antybiotyku sie nie obeszlo. Najgorsze ze juz meczy mnie od tygodnia. Pozdrawiam wszystkie mamusie a za staraczki mocno trzymam kciuki i sle fluidki ~~~~~~~~~~~

Gochson... wiesz że nawet nie... najgorszy ył pierwszy tydzień.. wiesz szok dla mnie że znowu cos nie tak może być... ale teraz jakoś nie myślę o tym... :tak: jest naprawdę ok... stres mega będzie przed wizytą... a Ty leż leż :) i się relaksuj :) i zdrówka!!!!!!!

Madziorek jak samopoczucie???

Gochson, biorę Clexane i Acard 75. A z terminem cięcia, moja lekarka powiedziała, że nic nie będziemy przyspieszać. Termin cc wyznaczony na 16 grudnia, z usg na 20. A jak zacznie się wcześniej, to cc w trybie dyzurowym. Przy cukrzycy lepiej wcześniej nie ciąć, bo dziecko może być nie tak dojrzałe jak bez niej.

reklama
Do góry