reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny!!
Madziorku..ale masz cudownego syna!!! Tylko calowac...a ty jak sie czujesz?
Sysiq samych pieknych dni, pelnych milosci:*
Annacka kciuki zacisniete:* rozpakowuj sie szybciutko!!

Ja juz w domku. Krwawienie ustalo,ale przez brak info od lekarzy nie wiem na czym stoje.. coz;-) nie krwawie i leze w domu i caluje was mocno mocnoooo:*

reklama
pietrusia przeczytaj wczesniej post ode mnie! Mnie tez nie mowili o co chodzi dokladnie, po prostu tak sie zdaza, ja mialam takie sytuacje do 6 miesiaca chyba, co pare tygodni krwawilam lekko, lub plamilam na brazowo i podobno nic sie nie dzialo groznego....i tez nie wytlumaczyli do konca o co chodzi, ale sie tym tu zbytnio nie przejal moj lekarz, a bardzo doswiadczony, mowil jak brazowo, to stara krew, wszystko zamkniete, dzidzi zyje , to sie nie przejmowac, bo psychicznie sie wysiadzie, a najwazniejsze, ze na 12 tyg. Usg, wyszlo, ze wad nie ma genetycznych i w ogole, to to najwazniejsze! Teraz bedzie juz dobrze- caluje:tak:

anncka caly czas 3 mam&&&&&& za moj /Twoj brzuszek!!!!!!
:rofl2::-D
martooosia kiedy owulka????

lady agness bedzie dobrze, zobaczysz, pozdrawiam:-)

michalinka jak sie czujesz??
rurka jak leci u Ciebie, kiedy wizyta?
carollina to sie dzidzi nie spieszy, wygodnie u mamusi, moze spokojny spioszek pozniej bedzie hehe

Pozdrawiam reszte i testowac!!!

Ostatnia edycja:
Ozilko dziekuje:* teraz nie rozumiem o co chodzi ani z krwiakiem ani z lozyskiem...raz krwiak jest..raz nie ma..za chwile jest. W niedziele powiedzieli,ze nie ma juz,a na wypisie,ze jest.... lozysko na prenatalnych przednia sciana wysoko..a tu z tylu nisko...ja piernicze...

Musisz sie wyciszyc, bedzie dobrze, to nie wazne, lozysko polozenie sie zmienia;-)
Bedzie dobrze, dobre duszki czuwaja;-)

Ja wybralam sobie co niedzielny program X Factor i odliczalam tygodnie -co niedziele blizej:-)

Ostatnia edycja:
annecka trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością o rozpakowanu!!

Ja niestety czuje sięź źle... brak sił... mdłości....mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk Kropka- bo jak mam się Wikuśką zajmować???

michalina ale to dobry znak,że Kropek dokazuje,no rośnie Maleństwo............a Ty już jesteś mamusią a mama jak to mama zawsze znajdzie siłę żeby zając się dzieckiem,trzymam kciuki żeby jednak mdłości puściły no i żeby Wikusia była nadzwyczaj grzeczna i chwilowo mniej wymagająca:happy:

anncka &&&&&&&&&&&&&&&&&& a może to już??

pierucha cieszę się,że już jesteś w domu,ozilka ma rację teraz musisz się wyciszyć,myślę,że czasem lepiej wiedzieć mniej i nie rozmyślać co będzie gdy.... wiem,że to bardzo ciężko ale wierzę,że dasz radę,trzymam baaaaardzo kciuki:happy:

martocha czy Ty wpisałaś się na listę staraczkową??

STARACZKI WPISYWAĆ DATĘ NIECHCIANEJ @ bo musimy wiedzieć dla kogo aktualnie najbardziej zaciskać kciuki

reklama
Jestem podłamana wiecie :-( mój lekarz mówił że jutro będzie kolejna próba indukcji no ale nie mam tego wpisanego w zlecenie, a ddzisiaj lekarka i położne mówią że raczej nie będę miała jej - bo nie ma miejsc na porodówce, na noworodkach itd... No ok ale w takim razie po co mam tu siedzieć a raczej leżeć???
Jeśli jutro ordynator powie mi że na razie nie wywołują to ja wypisuje się na własne żądanie. Najwyżej urodze kloca 4,5g albo załatwie skierowanie od psychiatry na cc, a moze naturalne metody same w ciągu kilku dni zadziałają. Ten szpital powoduje u mnie nerwice i dola.. Na sali same ciężkie przypadki, kobieta w 20tc po 7 próbach invitro czeka na wywołanie porodu bo nie ma 1% szansy aby urodzić zdrowe dziecko... No nie mam siły leżeć tu w pełni sił i patrzeć na takie tragedię. Z małym wszystko ok więc niczym nie ryzykuje

Do góry