reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczyny- Franciszek. Poprostu;) IMG_20141110_110209_1.jpg

Załączniki

• IMG_20141110_110209_1.jpg
    IMG_20141110_110209_1.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Madziorrek ale piekny facet ten Twój Franio! Cud miód malina:)

anncka &&&&&&&&&&

Carollina co tam u Ciebie?
a ja wysyłam fluidy, bo musza teraz być same dobre wieści o II:tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sysiq - super, ze wszystko pieknie poszlo;) i co najwazniejsze- ze noc poslubna nieziemska;) niechaj juz same takie beda;)

Madziorek - Franko sliczniuchny;) taki spokojny sie wydaje;) a jak Ty sie czujesz? Bo ze zakochana to na pewno;)

Michalina - ja mam Mikolaja z 26grudnia, ale tak sxybko jak u Ciebie to nie bylo... choc zle nie wspominam;)

Agawa - slij, slij te fluidy, niech dziewczyny lapia, bo Ty tez juz niedlugo bedziesz sie rozpakowywac, tak sxybko Ci to zleci;)

Pietrucha - odezwij sie...hop hop...

Anncka - daj znac jak tam postepy u Ciebie;)

Ja sie melduje po staremu... Nic narazie zmian nie zapowiada...

Buziole;)

Madziorek - ale masz przystojniaka!!!

Sysiq - cieszę się że wszystko się udało :-) na pewno będziecie do końca życia wspominać ten dzień :-)

Ja o 8.30 dzwoniłam do gina żeby ustalic na która stawić się na oddziale. Odebrał po godzinie i powiedział że na razie miejsc nie ma i da znać.... :/ później dzwonił o 12 że pamięta o nas ale sytuacja wciąż bez zmian. Więc wciąż czekamy w domku.. :-(

u mnie ból się uspokoił i jest o wiele lepiej. Siedzę sobie na kanapie bo mam dużo czasu i przeglądam posty w tył ;)

Michalina, Madziorek - śliczne macie pociechy, i Wiki śliczna i Franio :) Wogóle same piękne dzieciaczki na tym forum, naprawdę udane :)

Sysiq wszystkiego najlepszego dla Was!

Carollina, Anncka - 3mam kciuki!

Madziorrrek jeszcze raz gratulacje. Franio przepiękny :*
Michalinko wcale Ci się nie dziwię ze musisz swoje wypłakać, namsię łzy cisnal do oczu a Ty miałaś okazję ich poznać. Niech dodaje z nieba siły Rodzicom.
Anncka narobił Ci nadziei ten lekarz. Ale może tak zapisane że to jeszcze nie Wasz dzień? A Ty masz duży rozstrzał pomiedzy OM a USG?
Aniu super Cię widzieć na liście staraczek. Obyscie @ grudniowej nie doczekali&&
Carollina ależ te nasze skorpiony uparte, hhihi. No i ja się obudziłam o 2 z myślą jaki mocny Braxton a 6.26 już byliśmy we 4.
Pietrucha leżcie grzecznie i pachnijcie :*

Ja już w szpitalu. Byłam najpierw na porodówce a teraz na patologii bo musiałam ustąpić dziewczynie rodzącej.. Miałam już dwa ktg, usg no i cały czas leci oksytocyna. Pierwsza kroplówka 3godz będzie trwać a potem ewentualnie druga dadzą. Jak nie ruszy to zostawiają mnie na oddziale i kolejne próby chyba dopiero w środę...
Trzymajcie kciuki

reklama
Anncka Trzymam kciuki za szybką akcję i wiele pięknych wzruszeń.
Madziorrku... brak słów. Takie małe a takie duże szczęście!

Do góry