reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie

Madziorrek...czekamy i TRZYMAMY MOCNO KCIUKI!!!!!!!!!!

Agawa...ale duży już Piotruś, gratulacje

Dla reszty Dziewczynek, Galway, Anncka, Malgonia1, MartOocha, Neta, Carollina, Michalina Ch, Anka, Sysiq, Ania2611, Karaiwna, Rurka, Pietrusia, Elka_82, Ewikewik, Ameritum, Eska13, Wgoracejwodziekapana, Karo01, Ozila, Moniska82, i reszta...BUZIAKI!!!!

A u mnie @ przyszła z dwudniowym opóźnieniem, ale jest i już się kończy więc walka trwa nadal.

Ostatnia edycja:
reklama
Madziorku całym sercem jestem z Tobą! Dasz radę i już jutro na pewno będziesz tulic Frania :-) ale Ci tego zazdroszczę!

U mnie dzisiaj kilka nieregularnych skurczy ale uspokoiło się samo :-)

Neta - w takim razie dobrze sie sklada, bo ja mam termin z ostatniej @ na 7.11, a z USG na 8.11 i chetnie oddam Ci swoj brzuszek :-D:tak:

Malgonia - owszem, kazdy, komu sie udalo, moze powiedziec, ze zaplanowal plec, ale nigdy nie wiadomo na 100%, czy to wlasnie przypadek nie byl :-D w koncu to jest 50%;-)
Biedna Ty, dalej chora... jeszcze z ta dietą cukrzycową musisz sie zmagac... Ja na kaszel ISLA-MINT (na kaszel i chrypke) bralam... w ciazy dozwolone i co najwazniejsze pastylki sa miekkie jak zelki, ktore sie ssie, a ja z nimi w ustach zasypialam, bo sie do podniebienia fajnie przyklejaly, a jak sie przebudzalam i przelykalam sline, to nie drapalo w gardle az tak, wiec tym samym nie kaszlalam tak strasznie... polecam tez na noc wysmarowanie szyji AMOLEM i zawiniecie szalikiem kub pieluszką tetrową...
Ja jeszcze ostatnio z desperacji psiknelam sobie do gardla OCTENISEPTEM, bo mi siostra polecila... ochydne bylo, ale ulge przynioslo, bo zdezynfekowalo...
Jesli chodzi o kaszel, to jest najgorsze zwlaszcza w ciazy... ja sie czulam jakby mnie ktos "pałą walil" po brzuchu przy kazdym kaszlnieciu... Trzymam kciuki, aby szybko przeszlo... &&&&&&&&&&&&&&&&&

Anncka - a moze nie bedzie trzeba wywolywac, tylko z tego calego stresu zaczniesz sama rodzic...:tak: u mnie tak bylo... dzien przed data wywolania sama urodzilam, choc oxytocyne dostalam w pewnym momencie, bo zbyt wolno wszystko szlo...ale juz tego nie czulam, bo na znieczuleniu bylam...:-D

Agawa - bardzo sie ciesze, ze wszystko w porzadku i synek pieknie przybiera na wadze:tak: A Ty juz blizej niz dalej kochana:-D

Madziorek - przeciez Ty jutro mialas jechac :szok: czyzby sie samo zaczelo ??? super:-D No to trzymamy kciuki i czekamy na wiesci &&&&&&&&&

Doris - no to kciuki za nastepny cykl &&&&&&&&&&&

A u mnie... pobolewa troche brzuchol i kilka pojedynczych skurczy w ciagu dnia... mysle, ze to efekt wczorajszego masowania męża;-) ciagle nic sie nie dzieje...

Carollina widze, ze maź sie porządnie do roboty wziął, moze tym raźem w terminie urodzisz, to juz tak blisko! &&&&& i masz racje - u mnie tez juz bliżej niż dalej aaaaaaaaaaa! Szok, dopiero teraz widże, jak to zlecialo!

Pietrucha, na wadze to mi juz 6 kg przybyło, brzucho tez juz sie zaokrąglił, musze męża o fotki poprosić. Ale podobno nie widac po mnie, ze juz6 miesiąc sie zaczął.

Przesylam fluidy dla staracżek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Mąż wzial sie i tej nocy do roboty tak, ze juz od 2 godzin nie spie i mam skurcze...;) Narazie co 10 minut. Pozytyw tego taki ze wstalam, zeszlam na dol zeby nie przeszkadzac chlopakom i... postanowilam ogarnac kuchnie pomiedzy skurczami...

Czy cos z tego wyjdzie? Nie wiem... Zobaczymy... Jesli nie, to odespie jak maly do przedszkola pojdzie...
Chyba wolalabym jednak zeby to juz bylo to...

No to w razie czego przesylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;)

Do góry