reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

melduję kochana, że u mnie nic z tego.... ;) nic się niezapowiada...

Witajcie nowe Aniołkowe mamy (*)

ehh buziaki dla wszystkich i moc --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
łapać staraczki;)

reklama
Anka witaj
[*] dla Aniolka!

Pietrucha sliczny pomniczek i jak ladnie ustrojony :tak:

Eh cos te nasze dwupaki nie chca sie rozpakowac...czekamy czekamy i nic, ja przebieram juz nogami tak bym chciala przeczytac ze juz po i ze wszystko ok!

hej hej :*

rurka- nie wiem jak nazywa się ten kamień - nie pamiętam. Ale jest dostępny tylko w Pszczynie - Pan nazywa się Szczotok. :* Mi nie podobają się plamiaste, pasiaste, kropkowane i inne.. chciałam gładki, jednolity i jasny. Jestem z niego bardzo zadowolona.

Nasze kochane ciężarówki na wylocie, WSTYD:p tak bardzo nie chcecie oddać brzucha, że postanowiłyście przenosić? No dobrze, wybaczone! Ale macie ostatnie chwilę na zrobienie zdjęcia, pogłaskania brzuszka, wysłania fluidków - później już tuleeeenie całowanie :*

Dzieki dziewczyny :) Zaczne od przedstawienia sie.
Jestem Renata, mam dwoch calkiem fajnych synów i dwa aniołki. Ten rok jest dla nas jakis taki pechowy.Jestesmy z chlopem mym po pierwszych specjalnych staraniach ( poprzednie ciąze byly jakby nie planowane ;) ). w tym tygodniu zaczynamy kolejne proby poczecia siostry dla mojej kawalerii.

Renatko-no to zaciskamy kciuki! :) a znasz zasady jak i co żeby była dziewczynka?:-p.. my teraz w chłopczyka będziemy celować..podobno powinno się w takim wypadku 1x raz w dzień płodny:-p.. no ale co jak nie trafię w dzień płodny?:-D
Z resztą mój ginek się śmiał ze sam ma 3 dziewczyny..i jakby była jakaś metoda 'planowania płci' to pewnie by u niego zadziałała:-p;-)

reklama
Martoocha moja przyjaciółka dwa razy w chłopaka celowała i ma 2 córki. I zgodnie z tą zasadą Wiki powinnam być chłopcem :D
Zobaczymy jak będzie tym razem, bo właśnie było 1 raz w ovu chyba :D
A Ty dostałaś już w ogóle @???

Madziorreczku mój kochany!!! Jak z Tobą?

Do góry