Czes dziewczyny sorki ze najpierw zdjecia a teraz wiadomosc ale moj telefon swiruje i niechce tutaj dodawac zdjec mi a jak mi juz doda to wlasnie tak.zdjecie ktore pokazalam to Emi w kominie zrobionym przezemnie.tak zaczelam robic na szyfelku.wciaga mnie dzisiaj juz drugi zrobilam.mala,pracuje, szydelko, dom, pranie, gotowanie, cale szczescoe mmaz mi bardzo duzo pomaga i jak ja w pracy na rano to on juz obiad ugotuje i posprzata troche.z mala nieda sie duzo zrobic bo to mala rozrabiara i wszedzie skaka i wlazi.takze zwariowana z nas rodzinka
Naszym dwum upieczonym mamusiom wielkie gratulacje
Madziorek teraz czekamy na ciebie, ale jak Franio sie wygrzeje to wyjdzie sam
Martocha Stella przesliczna.taki smieszek
Wgoracejwodziekapana witaj i zapal [*] dla twojego aniolkamkazda z nas przeszla inna sytuacje tutaj wiec niektore zaszly w pierwszym cyklu po lyzeczkowaniu a inne pozniej.musisz odpoczac psychicznie, przestac myslec chociaz wiem ze to trudne
Michalina ja podczytuje kazdy wieczor tutaj no ale ty to podalas naprawde nowine.ciesze sie ogromnie dlavwas
Malgonia zdrowka i jeszcze troszeczke i bedzie tulila dzieciatko
Naszym dwum upieczonym mamusiom wielkie gratulacje
Madziorek teraz czekamy na ciebie, ale jak Franio sie wygrzeje to wyjdzie sam
Martocha Stella przesliczna.taki smieszek
Wgoracejwodziekapana witaj i zapal [*] dla twojego aniolkamkazda z nas przeszla inna sytuacje tutaj wiec niektore zaszly w pierwszym cyklu po lyzeczkowaniu a inne pozniej.musisz odpoczac psychicznie, przestac myslec chociaz wiem ze to trudne
Michalina ja podczytuje kazdy wieczor tutaj no ale ty to podalas naprawde nowine.ciesze sie ogromnie dlavwas
Malgonia zdrowka i jeszcze troszeczke i bedzie tulila dzieciatko