reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Martoocha daj znac jak zatestujesz znow :)))

A przypomnijcie mi jak to jest z tym zachodzeniem w ciaze? W srode ovu mialam i seks :))) a od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres.... Wczesniej okres dostane? A moze cos sie juz zagniezdZa?

W sumie to fajni by bylo.... Ale za pierwszym razem 2 lata zachodzilam... Nie przewiduje teraz szybciej.... A maz powiedzial ze bardzo by chcial juz kolejne :))) a wiki chce rodzenstwo :))

W sumie smiesznie by bylo jak bym swoj brzuszek odebrala Madziorrkowi , he he he

Wlasnie, jak sie czujecie kochana??? Masz do mnie nr tel nadal? Bo jak cos to ja chce smsa :)))))

reklama
a mam;) sms bedzie na bank;) wlasnie wrociłam z 3h spaceru.... czekamy na rozwój sytuacji;] bardzo bym się cieszyła gdybym mogła oddać Ci brzuszek.... a później Ty znowu oddała byś mnie;p

Huhu Dziewczyny ale macie dalekosiężne plany! Ja az tak daleko nie sięgam myślą, bo co zaplanuje, to mi sie nie sprawdza:)) narazie to tylko, żeby Piotruś zdrowy był.

Agaawa Puotrus bedzie zdrowy! :))))

Madziorrek bardzo mi sie pomysl podoba wymiana tego brzucha,! To ja trzymam kciukasy zeby juz szybko Ci poszlo, a Ty ze ten bol to od zagniezdzania sie jaja :))))

Martoocha daj znac jak zatestujesz znow :)))

A przypomnijcie mi jak to jest z tym zachodzeniem w ciaze? W srode ovu mialam i seks :))) a od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres.... Wczesniej okres dostane? A moze cos sie juz zagniezdZa?

W sumie to fajni by bylo.... Ale za pierwszym razem 2 lata zachodzilam... Nie przewiduje teraz szybciej.... A maz powiedzial ze bardzo by chcial juz kolejne :))) a wiki chce rodzenstwo :))

W sumie smiesznie by bylo jak bym swoj brzuszek odebrala Madziorrkowi , he he he

Wlasnie, jak sie czujecie kochana??? Masz do mnie nr tel nadal? Bo jak cos to ja chce smsa :)))))

kochana ja w pierwszą ciążę półtora roku zachodziłam... i już myślałam, że problem będzie.. a tu bach Zuzia.. a w każdą kolejna za pierwszym razem zachodzę!!! także trzymam kciuki za to zagnieżdżanie teraz u Ciebie :tak::tak::tak:

A jak tam Wiki się czuje???

Madziorek, Galwaygirl - do dziela dziewczyny:-D wchodze tutaj kilkanascie razy dziennie i sprawdzam, czy moze jakies nowe siesci od Was:-D

Ameritum - Ty tez daj znac jak juz bedziesz po:tak:

Martoocha - no to kupuj testa jutro i pisz nam jaki wynik:-D oby II kreski:tak: trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

Michalina - z tego co pamietam, to okolo 7-10 dni po owulce jest zagniezdzenie (jesli sie myle to mnie poprawcie) wiec jesli sexik byl w tamta srode, a bol w ten weekend to by sie zgadzalo:-D no to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

U mnie mala jak sie wiercila, tak sie wierci... nic nie wskazuje na cos przedterminowego... Nawet wybralam sie dzisiaj z moimi chlopakami na krotki, choc dosyc intensywny spacer. Wyszlam tylko pod mala gorke i jak brzuchol mi sie spiął tak dopiero w domu puscil jak usiadlam... Mala czasem tak sie pcha, ze szyjka az boli i zastanawiam sie, czy wtedy zwiekszyc swoje ruchy, zeby napierala, czy wrecz odwrotnie - odpoczac... No bo w sumie po co mam sie meczyc i cierpiec juz w 38 tygodniu jak i tak pewnie przenosze ciaze... No coz... tego na 100% nie wiem...

Pozdrowki :-D

Pod koniec dnia sprawdziłam że to raczej był negatyw z przesuniętą kreską po prostu;-). Ja to się cieszę że wreszcie 'coś' się ruszyło w tym moim rocznym cyklu..

Martoocha - no ale wiesz ze poki nie ma @ jest jeszcze szansa... proponuje zrobic z porannego siusiania albo po prostu isc na bete-to juz bedzue pewne... Nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

reklama
Do góry