reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Martoocha daj znac jak zatestujesz znow :)))

A przypomnijcie mi jak to jest z tym zachodzeniem w ciaze? W srode ovu mialam i seks :))) a od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres.... Wczesniej okres dostane? A moze cos sie juz zagniezdZa?

W sumie to fajni by bylo.... Ale za pierwszym razem 2 lata zachodzilam... Nie przewiduje teraz szybciej.... A maz powiedzial ze bardzo by chcial juz kolejne :))) a wiki chce rodzenstwo :))

W sumie smiesznie by bylo jak bym swoj brzuszek odebrala Madziorrkowi , he he he

Wlasnie, jak sie czujecie kochana??? Masz do mnie nr tel nadal? Bo jak cos to ja chce smsa :)))))

reklama
a mam;) sms bedzie na bank;) wlasnie wrociłam z 3h spaceru.... czekamy na rozwój sytuacji;] bardzo bym się cieszyła gdybym mogła oddać Ci brzuszek.... a później Ty znowu oddała byś mnie;p

Huhu Dziewczyny ale macie dalekosiężne plany! Ja az tak daleko nie sięgam myślą, bo co zaplanuje, to mi sie nie sprawdza:)) narazie to tylko, żeby Piotruś zdrowy był.

Agaawa Puotrus bedzie zdrowy! :))))

Madziorrek bardzo mi sie pomysl podoba wymiana tego brzucha,! To ja trzymam kciukasy zeby juz szybko Ci poszlo, a Ty ze ten bol to od zagniezdzania sie jaja :))))

Martoocha daj znac jak zatestujesz znow :)))

A przypomnijcie mi jak to jest z tym zachodzeniem w ciaze? W srode ovu mialam i seks :))) a od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres.... Wczesniej okres dostane? A moze cos sie juz zagniezdZa?

W sumie to fajni by bylo.... Ale za pierwszym razem 2 lata zachodzilam... Nie przewiduje teraz szybciej.... A maz powiedzial ze bardzo by chcial juz kolejne :))) a wiki chce rodzenstwo :))

W sumie smiesznie by bylo jak bym swoj brzuszek odebrala Madziorrkowi , he he he

Wlasnie, jak sie czujecie kochana??? Masz do mnie nr tel nadal? Bo jak cos to ja chce smsa :)))))

kochana ja w pierwszą ciążę półtora roku zachodziłam... i już myślałam, że problem będzie.. a tu bach Zuzia.. a w każdą kolejna za pierwszym razem zachodzę!!! także trzymam kciuki za to zagnieżdżanie teraz u Ciebie :tak::tak::tak:

A jak tam Wiki się czuje???

Madziorek, Galwaygirl - do dziela dziewczyny:-D wchodze tutaj kilkanascie razy dziennie i sprawdzam, czy moze jakies nowe siesci od Was:-D

Ameritum - Ty tez daj znac jak juz bedziesz po:tak:

Martoocha - no to kupuj testa jutro i pisz nam jaki wynik:-D oby II kreski:tak: trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

Michalina - z tego co pamietam, to okolo 7-10 dni po owulce jest zagniezdzenie (jesli sie myle to mnie poprawcie) wiec jesli sexik byl w tamta srode, a bol w ten weekend to by sie zgadzalo:-D no to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

U mnie mala jak sie wiercila, tak sie wierci... nic nie wskazuje na cos przedterminowego... Nawet wybralam sie dzisiaj z moimi chlopakami na krotki, choc dosyc intensywny spacer. Wyszlam tylko pod mala gorke i jak brzuchol mi sie spiął tak dopiero w domu puscil jak usiadlam... Mala czasem tak sie pcha, ze szyjka az boli i zastanawiam sie, czy wtedy zwiekszyc swoje ruchy, zeby napierala, czy wrecz odwrotnie - odpoczac... No bo w sumie po co mam sie meczyc i cierpiec juz w 38 tygodniu jak i tak pewnie przenosze ciaze... No coz... tego na 100% nie wiem...

Pozdrowki :-D

Pod koniec dnia sprawdziłam że to raczej był negatyw z przesuniętą kreską po prostu;-). Ja to się cieszę że wreszcie 'coś' się ruszyło w tym moim rocznym cyklu..

Martoocha - no ale wiesz ze poki nie ma @ jest jeszcze szansa... proponuje zrobic z porannego siusiania albo po prostu isc na bete-to juz bedzue pewne... Nadal trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

reklama
Do góry