reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

michalina a w którym tyg się moja Wiki rodziła;) I jak się czuje Nasza mała księżniczka i jej rodzice?:)

A ja właśnie wróciłam z pola.... cały dzień odgarniałam choinki.... może się ruszy;p

reklama
Martoocha, Nanu - w takim razie trzymam kciuki &&&&&&&

Michalina - :-D no to sie porobi jak zaskoczy:-D takze trzymam kciuki &&&&&&&&&&
No niezle z tym hip-hopem u Wiki :-D

Galwaygirl - no rzeczywiscie wstrzymujesz kolejke... (tak jakbys miala na to jakikolwiek wplyw:-D) Trzymam kciuki, zeby wynagradzanie meza podzialalo nie tylko na niego:tak:

Ja postanowilam dosyc intensywnie dosiadac pilki... Mam kompana, bo jak Mikolaj widzi, ze mama buja sie i podskakuje na pilce, to on tez:-D wiec tak skaczemy i spiewamy... przynmajmniej nie jest nudno;-)
Czy to dziala? Nie wiem... Powiem jak zadziala:-D

Buziole:-)

Madziorrrek nie spać tylko sex i spać. Gratulacje! zaczęłaś 40tc, brawo!
Ja dzis pierogów trochę polepilam bujając się na piłce, pobiegalam po schodach, M już śpi :laugh2: A ja zaraz wypiję kubek herbaty malinowej z podwójnej porcji i też idę spać choć nie chce mi się wcale

a ja dziś chciałam zatestować bo temp. w górze a tu…… TEST NIEWAŻNY! pierwszy raz w życiu taki mi się przytrafił..miałyście takie coś kiedyś? Kreska kontrolna była pomiędzy C i T:confused:

reklama
Do góry