reklama
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Martooocha ale będzie super jak @ wcale nie przyjdzie :-)
P
_pietrucha_
Gość
STARACZKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Galwaygirl - 40 tyg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))))))) jeju jejuuuu, do porooodu sio:*:*
Galwaygirl - 40 tyg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))))))) jeju jejuuuu, do porooodu sio:*:*
Neta81
Fanka BB :)
Lista staraczek na placu boju:
Nanulika - termin niechcianej @ 24 października 2014
Kiraa - termin niechcianej @ 26 października 2014
Doris - termin niechcianej @ 26.10.2014
Neta - termin niechcianej @ 8 listopada 2014
ania-termin niechcianej @ 12 listopada 2014
Sysiq - termin niechcianej @
Joaro - termin niechcianej @
Martoocha - termin niechcianej @
Wklejam listę bo znów się zawieruszy
Nanu Ty pierwsza na liście, zatem &&&&&&&&&&&&&&&&
Nanulika - termin niechcianej @ 24 października 2014
Kiraa - termin niechcianej @ 26 października 2014
Doris - termin niechcianej @ 26.10.2014
Neta - termin niechcianej @ 8 listopada 2014
ania-termin niechcianej @ 12 listopada 2014
Sysiq - termin niechcianej @
Joaro - termin niechcianej @
Martoocha - termin niechcianej @
Wklejam listę bo znów się zawieruszy
Nanu Ty pierwsza na liście, zatem &&&&&&&&&&&&&&&&
Kochane moje trzymam kciuki za te blisko rozpakowania! Galway 40tc jeny jeny to moze być już w każdej chwili :-)
Staraczki z początku listy a sioo z niej ja za miesiąc chętnie oddam swój brzuchol - spory, zadbany, odpukać bez rozstepow - którąś chętna??
My spędzamy ostatni weekend u teściow przed porodem - później nie ruszam się poza dom, nie uśmiecha mi się rodzic w innym mieście
Przy okazji robienia zdjęć dla męża do dowodu znajoma pani fotograf zrobiła nam jednozdjęciowa sesję ciążowa :-) oto jej efekt. Dołączam oczywiście ~~~~~~~~~~~~~
Staraczki z początku listy a sioo z niej ja za miesiąc chętnie oddam swój brzuchol - spory, zadbany, odpukać bez rozstepow - którąś chętna??
My spędzamy ostatni weekend u teściow przed porodem - później nie ruszam się poza dom, nie uśmiecha mi się rodzic w innym mieście
Przy okazji robienia zdjęć dla męża do dowodu znajoma pani fotograf zrobiła nam jednozdjęciowa sesję ciążowa :-) oto jej efekt. Dołączam oczywiście ~~~~~~~~~~~~~
Załączniki
Galway do porodu sioooooo bo kolejkę blokujesz) ;-) Chyba ze Ty czekasz na te temperatury Martoochowe, co? Trzymam kciukasy! &&&&&&&&&
Anncka ale pieknie wyglądacie. Cuuuudo!
malgonia no tak mi przykro, ze taka słaba jestes przez całą ciążę. Chętnie oddam Ci troche mojej energii, ale to chyba raczej tak nie działa. Na pociechę powiem Wam, ze juz wchodząc na pierwsze piętro po schodach mam zadyszke i musze odpoczac chwilkę. Myśle, ze jeszcze wszystko przede mną.
Anncka ale pieknie wyglądacie. Cuuuudo!
malgonia no tak mi przykro, ze taka słaba jestes przez całą ciążę. Chętnie oddam Ci troche mojej energii, ale to chyba raczej tak nie działa. Na pociechę powiem Wam, ze juz wchodząc na pierwsze piętro po schodach mam zadyszke i musze odpoczac chwilkę. Myśle, ze jeszcze wszystko przede mną.
michalina_ch
Fanka BB :)
Madziorrek ja czekam i czekam na Twój brzusio.... U mnie pomógł sexik o połonocy seksik, a o 9 rano poród się zaczął, he he he
Galweygirl Ty już na porodowce powinnaś siedzieć
Czekam na wieści od Was dwóch
Anncka - przeslicznie wyglądasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI DLA WAS!!!!!
Nanulinka, Martoocha trzymam kciuki za Wasze starania - nie wiem czy zaraz do Was nie dołącze.... jak i już nie dołączyłam... bo ostatnio z mężem nas ponioslo.... a potem obliczyłam, ze to był szczyt owulacji......
Galweygirl Ty już na porodowce powinnaś siedzieć
Czekam na wieści od Was dwóch
Anncka - przeslicznie wyglądasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BUZIAKI DLA WAS!!!!!
Nanulinka, Martoocha trzymam kciuki za Wasze starania - nie wiem czy zaraz do Was nie dołącze.... jak i już nie dołączyłam... bo ostatnio z mężem nas ponioslo.... a potem obliczyłam, ze to był szczyt owulacji......
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Widzę, że staraczki wywoływane, więc jestem. Co prawda ten cykl raczej stracony ale zawsze jakaś mała nadzieja jest.
Zastanawiam się nad tymi badaniami co mowiła Pietrucha...ja robiłam większość badań ale tych nie, chlamydii mi gin nie kazał robić, bo powiedział, że jeśli 3 lata temu rodziłam a jestem z tym samym mężem to nie ma sensu, bo to podobno choroba przenoszona drogą płciową. Jak myślicie, może zrobić...
Poza tym u mnie nic nowego, wg wyliczeń @ ma przyjść 26.10 ale już wg bólu owulacyjnego 28.10 więc raczej ten termin będę brać pod uwagę choć to będzie już 33 dc. Po tej majowej stracie wydłużyły mi się cykle, kiedyś miałam jak w zegarku co 28 dni a teraz w granicach 31-33. Dziwne to
Anncka ślicznie wyglądacie, brzuszek naprawdę pokaźny!!!!!
Ewik...fajnie, że się pojawiłaś, mam nadzieję że i Tobie się uda, pisz z Nami to naprawdę pomaga
Buziukai dla całej reszty brzuchatek, za staraczki trzymam kciuki no i czekam na wiadomości z porodówek.
Widzę, że staraczki wywoływane, więc jestem. Co prawda ten cykl raczej stracony ale zawsze jakaś mała nadzieja jest.
Zastanawiam się nad tymi badaniami co mowiła Pietrucha...ja robiłam większość badań ale tych nie, chlamydii mi gin nie kazał robić, bo powiedział, że jeśli 3 lata temu rodziłam a jestem z tym samym mężem to nie ma sensu, bo to podobno choroba przenoszona drogą płciową. Jak myślicie, może zrobić...
Poza tym u mnie nic nowego, wg wyliczeń @ ma przyjść 26.10 ale już wg bólu owulacyjnego 28.10 więc raczej ten termin będę brać pod uwagę choć to będzie już 33 dc. Po tej majowej stracie wydłużyły mi się cykle, kiedyś miałam jak w zegarku co 28 dni a teraz w granicach 31-33. Dziwne to
Anncka ślicznie wyglądacie, brzuszek naprawdę pokaźny!!!!!
Ewik...fajnie, że się pojawiłaś, mam nadzieję że i Tobie się uda, pisz z Nami to naprawdę pomaga
Buziukai dla całej reszty brzuchatek, za staraczki trzymam kciuki no i czekam na wiadomości z porodówek.
reklama
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Mój Małżonek ostatnie porządki robi, ja się w kąpieli przygotowałam, wieczorem wynagrodzę Mężulka za ciężką pracę Ja miałam blokadę psychiczną przed porodem. W tym tygodniu Pietrucha miał zapalenie ucha, noc z czwartku taka że M nie poszedł w piątek do pracy bo 2x po 2h zbijaliśmy Młodemu temeraturę w nocy no i w piątek rano od razu do lekarza poszliśmy. Dziś już tylko zielone gluty a ucho lekarz ma nadzieję że to tylko wirusowe i kazał się wstrzymać z antybiotykiem do niedzieli. Nocka była lepsza, humor dziś ma super więc może idzie ku lepszemu
Postaram się jutro Was nie zawieść ;-) ale z drugiej strony co ja mogę
No ale muszę się pospieszyć bo Ameritum mnie przegoni a to ja miałam być następna w kolejce
Anncka pięknie wyglądacie. My tym razem wspólnej sesji nie mamy chociaż jakieś tam zdjęcia z wypadu do parku są rodzinne
Postaram się jutro Was nie zawieść ;-) ale z drugiej strony co ja mogę
No ale muszę się pospieszyć bo Ameritum mnie przegoni a to ja miałam być następna w kolejce
Anncka pięknie wyglądacie. My tym razem wspólnej sesji nie mamy chociaż jakieś tam zdjęcia z wypadu do parku są rodzinne