reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Czesc,

Doris mi sie wydaje ze za szybko poszlas na usg. Teraz bedziesz sie tylko stresowala.

Mi sie wydaje ze mam dzisiaj ovu. Jajniki bola, sluz mnie zalewa i jest duza chec do skorzystania z tego ale najpierw musze czekac za wynikami.

reklama
Rurka....Kochana jesteś, dzieki za mmsa :-)

Pustka, Beata...dziękuje Kochane że wierzycie, bo ja już sama nie wiem. Mam zrobić betkę w środę i dać nać ginowi, oczywiście jutro też zrobię dla samej siebie, może się uspokoję trochę

Do tego złapał mnie jakiś dziwny ból jakby nerki z lewej strony z tyłu, taki że nie mogłam się wyprostować. Nie jest to ani ból miesiączkowy ani skurczowy tylko taki jakiś dziwny. Teraz jak leżę nic nie boli ale jak wstanę jest gorzej. Może to jakaś kolka nerkowa? Nie wiem, bo nigdy nie miałam

A tak wygląda moje usg, gin powiedział że ten punkcik z lewej strony (na tej pionowej linii) w takim jakby jaśniejszym pierścieniu to może być niebawem pęcherzyk ciążowy ale okaże się .23.09
Zobacz załącznik 643954

Doris z niecierpliwoscia czekamy na 23.09.
Jezeli to jest kolka to wspolczuje. Mialam ja w pierwszej ciazy. Za nim poszlam do lekarza ratowalam sie nagrzewaniem.

Doris
dolaczam sie do kopniakow, ale tez tule, bo wiem ze sie denerwujesz slonce:shocked2: ale to naprawde jeszcze baaardzo wczesnie tYm bardziej ze pisalas ze owu mialas pozna, musimy sie uzbroic w cierpliwosc kochana

malgoniu
to ja sie dopytywalam o wiek:cool2: bo myslalam ze jestem najstarsza a tu nie :eek::-)

anncka
sliczny brzusio, dziekuje za wiruski i za specjalna dedykacje, odebralam ja bardzo osobiscie :zawstydzona/y:

Ozilka
sliczna mloda mama i cudna corcia:-)

A jak pietrusia? Przeoczylam:sorry2:

Doris
Dziewczyny mają rację! Może być zdecydowanie za wcześnie. Ja też zawsze od razu po testach lecę do gina bo mam slaby progesteron i duphaston potrzebny. Na pierwszym usg tez nic nie było przy ostatniej ciąży. Po 2tyg juz tak:) do 23go już nie tak daleko, trzymam kciuki &&&
:)

Kiraa - i słusznie że odebrałas je osobiście bo właśnie dla Ciebie i Elki były one przeznaczone :-) no bo Doris już niepotrzebne bo ma swoje tylko musi w to uwierzyć :-)

Doris, ja na tym zdjęciu widzę maleńki pecherzyk. Niby piszą że przy becie 1000 już coś widać, ale gin mi mówił że w praktyce jest inaczej, musi być wyższa, do tego sprzęt odpowiedni.. Nie ma co za wcześnie robić usg, bo tylko stres. Wyluzuj trochę, bo osiwiejesz a my z Tobą. Powinnaś mieć gina, który trochę Cię ochrzani normalnie. Beta ładnie rośnie, więc spokój. SPOKÓJ. Ok? Naprawdę nie masz teraz powodu do niepokoju. Po prostu za wcześnie to usg.

Wybaczcie,że tylko o sobie...ale pisze z komorki...z lozka szpitalnego...
Tak, Jestem w szpitalu... bylam na wizycie u swojej profesor i nie widziala serduszka,skierowala mnie do szpitala na sprawdzenie i konsultacje... w szpitalu Na usg widoczny zarodek
Maly,za maly...
Uwidoczniono akcje serca,ale tylko 80-90uderzen,wiec za slabo...zostawija mnie i beda sprawdzac przyrost bety i dzidziusia,czy rosnie dobrze i czy zostanie z nami...

reklama
Pietrusiu kochana caly dzien czekam na Twoje wiesci..

tak mocccno, mocnno, trzymam kciuki i modle sie za Twoja fasolke.... Jestem myslami z Toba i postaraj sie dawac znac, jak sie czujecie

Do góry