reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ewiku to czego teraz doswiadczasz na pewno jest straszne, ale pamiętaj, ze jesteśmy tu i wesprzemy w każdej sprawie. Oddzywaj sie chociażby na priv co u Ciebie. Trzymam &&&&&&&&&&& aby ta sytuacja znalazła swój szczęśliwy koniec. :*

reklama
Czesc dziewczyny. Moze mnie jeszcze pamietacie. W maju pisalam tutaj ze stracilam coreczke pod koniec 12 tyg z wytrzewieniem. Pisze do was poniewaz chyba chcac nie chcac znow zaczelismy z mezem starania i mam problem. Gdyby nie to ze w poprzedniej coazy tak bylo to pewnie bym sie nie martwila ale tym razem znow po tygodniu od stosunku dostalam leciutkiego plamienia i koniec, po okresie... Znow powtarzam swoje bledy, poza tym myslalam ze owu po zabiegu mi sie wyrowna a chyba okazuje ise ze taka moja uroda i mam pod koniec cyklu... Najhorsze jest to ze nie tak chcialam... Ze chcialam sobie to lepiej zaplanowac tym bardziej ze zielone swiatlo mielismy dopierp po tej miesoaczce bo lekarz mnie blizniakami straszyl. Za tydzien robie test i zobaczymy :(

Ewik.... bardzo mi przykro.... przechodzisz ciężkie chwile... mam jednak nadzieję, że decyzja o opuszczeniu forum nie jest ostateczna!!!! Proszę przemyśl to jeszcze!

KaraiWina... jak tam u Ciebie??

kara...ale nic kompletnie, nie masz żadnych objawów przedporodowych? ból brzucha jak na miesiączkę? może coś już przepowiada? Mnie np. trzy wieczory przed porodem brzuch właśnie bolał jak na okres i brzuch mi sie stawiał bardzo mocno (oczywiście myślałam że to takie mega kopniaki a to skurcze były pierwsze bezbolesne :tak:

Witajcie Kochane!!

Ja juz w NL więc miałam czas Was doczytać................

te suwaczki Wasze tak pędzą,że nie dowierzam,zdjęcia brzuszków wspaniałe

agawa wypoczywaj na wakacjach,fajnie Ci:-) a listeriozę okazało się miałam już tylko przeciwciała,więc przebytą ale jak będę w ciąży muszę i tak kontrolować

michalina jesteście WIELKIE :-) dobrze,że leki juz zmienione,Wikunia jest śliczna,przytulam Was i całuję

małgonia widzę,że dopadło Cię zakupowe szaleństwo:) buziak w brzuchol
karaiwina to już lekka przesada:-D trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko a Malutka może po prostu będzie drobniutka i dlatego waga niezbyt wysoka,ale też nie jakoś specjalnie niska............dawaj tu zaraz znać jak coś zacznie się dziać:):-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pietrucha
pomniczek Jasia bardzo ładny,wypocznij tam w Egipcie i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ewiku strasznie mi przykro,że los tak Cie nie oszczędza,cholerni faceci:angry:............nie odchodź od nas

madziorku współczuję,że musisz znosić towarzystwo takiego złego człowieka...ale tak jak mówisz teraz najważniejszy jest Wasz syn,cała reszta się ułoży,buziaki

Witam nowe Aniołkowe Mamy!!!

Resztę załogi pozdrawiam bardzo,bardzo carollina,galwaygirl,rurka,moniska,anncka,neta,angelstw i mamuśkimika,eska,magda,izka,martocha,ozilka,celta

A u mnie tak jak juz wcześniej napisałam,wyszło w badaniu trombofili że mutacja jednego z genów nie taka jak powinna być w związku z tym mój organizm ma problem z przyswajaniem kwasu foliowego,przez to też jestem bardziej podatna na choroby układu krążenia (to wyjaśnia moje żylaki na nogach:dry:)

Lekarka powiedziała,że muszę brać zwiększoną dawkę kwasu już minimum 3 miesiące przed planowaną ciążą a potem jeszcze leki przeciwzakrzepowe............mówiła też że nie można tego uznać za przyczynę moich strat a jedynie podejrzewać...

...coś juz się wyjaśniło jest jakaś podstawa,ale nie zmniejszyło to lęku przed kolejną próbą..............w przyszłym tygodniu chcę umówić się do kliniki leczenia niepłodności tu w NL ,bo przecież ktoś musi mnie prowadzić....jak już zajdę w ciąże:-)

Buziakuję i pozdrawiam raz jeszcze:)

Ostatnia edycja:
gory.jpg Wlasnie wrocilismy z gor. W 30 tyg. zdobulam Snieznik na piechotke, o wlasnych nozkach. Ale to juz ostatnia taka wskapada przed porodem. Odniese sie jutro indywidulanie do Was dziewczynki. Ewiku;* Ja juz tesknie wiec wierze, ze sie pojawisz;*

Załączniki

• gory.jpg
    gory.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 60
Witam laseczki :)
ja się tylko zamelduję, że żyję :-p doczytam choć kilka ostatnich stron jak znajdę chwilę wieczorem. W czwartek wróciliśmy z Tunezji, trochę się oderwaliśmy od codzienności :-) a tak poza tym to zaczynam rozglądać się za nową pracą, bo dostałam wypowiedzenie.. pocztą! mój szef okazał się niestety dupkiem i nawet w oczy nie powiedział mi, że dziękuje za współpracę po kilku latach.. no ale cóż, podałam go do sądu :-) bo po pierwsze zwolnił mnie w trakcie urlopu rodzicielskiego, a po drugie nie podał przyczyny zwolnienia (miałam umowę na czas nieokreślony) i tak teraz czekam jak na szpilkach na odpowiedź z sądu..

buziaki dla wszystkich :*:*:*:*
i nieustanne kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&

Rurka bolal mnie brzuch dzis w nocy, ale nie zeby jakoś mocno, a skurczy 0 na ktg. Dzis na obchodzie konkret jutro oksytocyna. Wszystko już podobno przygotowane do porodu.

Aniu czekałam na wiesci. Super, ze już niedługo staranka rozpoczniesz:)

reklama
Witajcie
Prosze o magiczne, mocne kciuki. Wlasnie siedze w poczekalni u gina i czekam na swoja kolej. Oby torbieli juz nie nie bylo i oby wszystko bylo ladnie!

Do góry