Witajcie Kochane!!
Ja juz w NL więc miałam czas Was doczytać................
te suwaczki Wasze tak pędzą,że nie dowierzam,zdjęcia brzuszków wspaniałe
agawa wypoczywaj na wakacjach,fajnie Ci:-) a listeriozę okazało się miałam już tylko przeciwciała,więc przebytą ale jak będę w ciąży muszę i tak kontrolować
michalina jesteście WIELKIE :-) dobrze,że leki juz zmienione,Wikunia jest śliczna,przytulam Was i całuję
małgonia widzę,że dopadło Cię zakupowe szaleństwo
buziak w brzuchol
karaiwina to już lekka przesada
trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko a Malutka może po prostu będzie drobniutka i dlatego waga niezbyt wysoka,ale też nie jakoś specjalnie niska............dawaj tu zaraz znać jak coś zacznie się dziać
:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
pietrucha pomniczek Jasia bardzo ładny,wypocznij tam w Egipcie i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
e
wiku strasznie mi przykro,że los tak Cie nie oszczędza,cholerni faceci
............nie odchodź od nas
madziorku współczuję,że musisz znosić towarzystwo takiego złego człowieka...ale tak jak mówisz teraz najważniejszy jest Wasz syn,cała reszta się ułoży,buziaki
Witam nowe Aniołkowe Mamy!!!
Resztę załogi pozdrawiam bardzo,bardzo
carollina,galwaygirl,rurka,moniska,anncka,neta,angelstw i mamuśkimika,eska,magda,izka,martocha,ozilka,celta
A u mnie tak jak juz wcześniej napisałam,wyszło w badaniu trombofili że mutacja jednego z genów nie taka jak powinna być w związku z tym mój organizm ma problem z przyswajaniem kwasu foliowego,przez to też jestem bardziej podatna na choroby układu krążenia (to wyjaśnia moje żylaki na nogach
)
Lekarka powiedziała,że muszę brać zwiększoną dawkę kwasu już minimum 3 miesiące przed planowaną ciążą a potem jeszcze leki przeciwzakrzepowe............mówiła też że nie można tego uznać za przyczynę moich strat a jedynie podejrzewać...
...coś juz się wyjaśniło jest jakaś podstawa,ale nie zmniejszyło to lęku przed kolejną próbą..............w przyszłym tygodniu chcę umówić się do kliniki leczenia niepłodności tu w NL ,bo przecież ktoś musi mnie prowadzić....jak już zajdę w ciąże:-)
Buziakuję i pozdrawiam raz jeszcze