reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dzięki dziewczyny za wsparcie . I dobre rady . Bede szukała innego lekarza . Oczywiscie chce zrobic wszystkie płatne badania w Pl ponieważ zalezy mi tez na czasie . mieszkam w Uk tutaj opieka jest beznadziejna ... Wiem ze nie moge sie poddawać ale naprawdę jest mi bardzo ciezko . Straciłam tez wątpliwości na udana ciaze , nie chce kolejnej takiej sytuacji . Dlatego musze wszystko sprawdzic przebadać sie , odczekać i spróbować jeszcze raz ...

reklama
Karolinaa witaj. W dziale poronienia jest watek o poronieniach nawykowych, kopalnia informacji.

Ewik ja tez dostalam @ nad morzem, wczoraj. w dodatku narobilam sobie nadziei, bo zwykle mam cykle 30-31 a tu 31 dc nic, 32 dc nic, piersi rozbolaly ok 28 dc a nie jak zwykle krotko po owu, bylo mi przez 3 dni niedobrze i odrzucilo mnie w 32 dc od piwka... w 33 dc wstalam, @ nie bylo... ale przylazla kolo 11 :( dobija mnie to bardzo, mam dosc czasami. Te comiesieczne rozczarowania duzo mnie kosztuja psychicznie.

nie wiem gdzie sie podziala nasza lista staraczkowa, z komorki i tak nie skopiuje, ale gdybyscie ja aktualizowaly to nastepny termin @ - 11 wrzesnia.choc mysle, ze na tej liscie to ja bede tak w nieskonczonosc :(((
dobra, nie smece juz.

Neta jeszcze masz czas, jeszcze się uda, wierzę w to :tak: a te wszystkie objawy... organizm z nas kpi jakbysmy mało miały cierpień, ech... Pozdrawiam

Ewik, dzieki kochana :* ja tez wierze, ze Tobie przydarzy sie taka mila niespodzianka jak dwie kreski, ze los szykuje dla Ciebie cos fajnego. co do zartow organizmu - wlasnie to jest okropne, mam swiadomosc, ze bole piersi, podbrzusza itp. to i na @ i na II ale juz ten spozniony okres + nudnosci to juz ze mnie zakpily.

Czesc Dziewczeta.

Karolina - dziewczyny dobrze radza. Zgadzam sie z nimi. Ja tez po dwoch poronieniach z rzedu myslalam, ze to nawykowe, ale dalam sobie troche czasu, bo nie chcialam tak latwo odpuszczac. Jak sie okazalo pozniej, ten odpoczynek byl bardzo potrzebny. Owszem, obawy byly i one nigdy nie znikna, ale jak widac na moim suwaczku - oplaca sie walczyc :tak:
Ja takze jak Galwaygirl mieszkam w IRL, a tutaj podobnie podchodza do ciąż i poronien jak w UK.
Badz silna, walcz, a my bedziemy trzymac mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&:tak:

Galwaygirl - jak Ty takie combo:szok: mialas po tofifi, to co ja mialabym, jak wystarczy, ze cokolwiek zjem, a juz mi mala buszuje po brzuchu... Taki glodomorek maly. Jak gotuje obiad i czuje zapachy, albo probuje cos, to mi sie bardzo brzuch napina, a jak zaczynam jesc, to wariuje...:-D

Doris - kciuki i fluidki na nowy okres staranek &&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Malgonia - jak widzisz, sa dziewczyny, ktore sobie chwala szkole rodzenia, inne nie. Ja chodzilam w pierwszej ciazy, posluchalam, ale jakos to mnie nie przekonalo, choc sporo angielskich, przydatnych slowek z tematu porodu poznalam:tak:
Mysle, ze nawet z ciekawosci mozna isc i posluchac, mimo, ze w trakcie porodu nie myslisz o relaksacji jak to Rurka juz stwierdzila...
Raz byly praktyki w relaksacji, lezalysmy na materacach, babka wlaczyla spokojna muzyke, zaczela mowic o oddechu (trwalo to moze 5-10 minut) a jak skonczylysmy, to dwie dziewczyny usnely, a jedna to az chrapala:-D

Agawa - pewnie, ze wytrzymasz do USG :-D tyle wytrzymalas, to i teraz wytrzymasz :-D

Moniska - mam nadzieje, ze z kolanem nic powaznego. A jak tutaj mowimy, ze nowy cykl to nowe nadzieje... Trzymaj sie kochana..

Neta, Ewik - Was takze sciskam :) i cala reszte tez :)

i fluidki przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Laski, czytam czytam - ale w ogóle nie mam czasu na odpisanie...

W nocy lecimy na wakacje do Egiptu ;-) Co prawda już byliśmy w Egipcie, ale była bardzo fajna oferta i się skusiliśmy ;))
Czekam na owulację, dzisiaj 18dc i cisza...
Więc wyjazd będzie pracowity ;p oby też się udało zmajstrować małe i śliczne dziecię na gorących wakacjach ;)

Całuję wszystkie i do usłyszenia za jakieś 10 dni, bo zaraz po wakacjach jedziemy na wesele ;)

Oj Pietrucha;) Oby było owocnie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Nie tak dawno Eska wróciła w dwupaku z pewnych gorących wakacji;* I Tobie tego serdecznie życzę;*** Dbaj o siebie i baw sie jak nigdy.

A propos co tam u naszych mamusiek?? Zapomniały o nas;(?

Ja staram się podczytywać regularnie! ;) i ciągle kibicuję Wam wszystkim!
btw- Pietruszko- polecam kłady po pustyni. O wschodzie słońca wjeżdża się na najwyższą wydmę i się ogląda wschód..bardzo mi się to podobało..mimo że po takiej wycieczce masz piach….dosłownie WSZĘDZIE!:cool2:

reklama
Ja nadaje ze szpitala nadal w dwupaku. Skurcze brak rozwarcie na 2 cm i tak czekamy. Ktoś moze chce, bo ja ju chce oddać brzuszek:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 69
  • image.jpg
    image.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 65
Do góry